Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
Emir Pasanovic
Posted - 20/03/2005 : 18:59:35 Ispod zadnjeg Ultimate X-Mena piše sumpror umjesto sumpor
------------------------ Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
makikatalinic
Posted - 26/03/2005 : 22:12:00
quote:Originally posted by Djole
Može i Alan Ford, i njega ima previše, a niko ga ne čita (kupuje - da, ali čita -ne).
-- "Nothing makes a writer better than a fucked up childhood."
Hmmmmmm... znaš imaš ti pravo ... ja kupujem alana no jednom ga pročitam i gotov sam , uostalom to smo već raspravljali u "Alan Ford revluciji" i zaključio sam da Perucca jedini drži Alan Forda na životu...
"Velikodusnost bez premca"
Djole
Posted - 26/03/2005 : 21:00:51 Može i Alan Ford, i njega ima previše, a niko ga ne čita (kupuje - da, ali čita -ne).
-- "Nothing makes a writer better than a fucked up childhood."
kico
Posted - 26/03/2005 : 18:41:29 ...slažem se sa fantomom. Politikin Zabavnik--out!
fantom
Posted - 21/03/2005 : 16:44:05 mislim da politikin zabavnik treba maknuti!inače može ići i naslovnica jutarnjeg,a i nedjeljnog večernjeg.itamo bude nešto stripa.pz nije ni strip ni strip magazin
Tomek
Posted - 21/03/2005 : 01:35:12 a i sa "nova strip izdanja" vec su otpali zagor i mv, izasli prije 10 dana
jel moze s lijeve strane posebno politikin zabavnik a s desne ono sto netko i cita;))