T O P I C R E V I E W |
globinjo |
Posted - 31/03/2005 : 20:20:13 važe li pravila za sve ili ipak ima iznimki...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
SejoSexon |
Posted - 09/04/2005 : 16:28:12 quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Markos
Dobro, jel ja govorim turski?
Zagor / Özel Seri: 21 - K#305;z#305;lderili Mezarl#305;#287;#305;![](icon_smile_tongue.gif)
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Ne oldu? Markos türkce bilmiyorum. O yalan söylemek ile var tembel. Bana göre hava hos sabrim tükendi!
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Dado ne maltretiraj svoje radnike! ![](icon_smile_big.gif)
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama ničemu ne vrijede, i kriplovi su česta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
Renky |
Posted - 09/04/2005 : 13:01:45 quote: Originally posted by Markos
Dobro, jel ja govorim turski? Pirati na aukcijama mi ne znace nista, dajte mi link. Ne pada mi na pamet listati 1300 aukcija da bi nasao pirata.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Stavi opciju "pirati" uz one vec postojece.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
manhunter |
Posted - 09/04/2005 : 12:03:10 sen daha önceleri nerelerdeydin? Demlendin kollarýnda Ate#254;inde
Ben nasýl da senden böyle habersizdim Yenilendim dudaklarýnda Yok yok sende
:))))))))))
"le roi est mort,vive le roi" |
Porter |
Posted - 09/04/2005 : 11:39:30 Merhaba Markos! Lijep merhaba![](icon_smile.gif)
Porter |
Dado |
Posted - 09/04/2005 : 11:07:51 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Markos
Zagor / Özel Seri: 21 - K#305;z#305;lderili Mezarl#305;#287;#305;![](icon_smile_tongue.gif)
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Ne oldu? Markos türkce bilmiyorum. O yalan söylemek ile var tembel. Bana göre hava hos sabrim tükendi!
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
globinjo |
Posted - 09/04/2005 : 06:24:49 quote: Originally posted by Markos
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! |
Markos |
Posted - 08/04/2005 : 10:44:13 Dobro, jel ja govorim turski? Pirati na aukcijama mi ne znace nista, dajte mi link. Ne pada mi na pamet listati 1300 aukcija da bi nasao pirata.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
globinjo |
Posted - 08/04/2005 : 06:31:42 quote: Originally posted by Guffy
I ponovo na aukcijama
![](icon_smile_approve.gif) ajmo moderatori,uredujte...stvarno su ovi tovari lijeni![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Guffy |
Posted - 07/04/2005 : 23:01:02 I ponovo na aukcijama
Programiranje je kao seks: jedna greška i morate davati podršku cijeli život.
|
risbozg |
Posted - 06/04/2005 : 00:12:12 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by risbozg ako ih očeš natrag u niko grad ovakve ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) onda šalji ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
OJ KRANJČARU NIKO,TOVARE NAŠ DIČNI RIZBA ĆE DOBIT BATINE,I NJEMU SLIČNI NIKO,SPLIT TE ČUVA,S TOBOM SMO PRVACI, RIZBA BIT ĆE TUŽAN,DINAMOVCI SU U ŠACI![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
globinjo |
Posted - 05/04/2005 : 22:31:26 quote: Originally posted by risbozg ako ih očeš natrag u niko grad ovakve ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) onda šalji ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
OJ KRANJČARU NIKO,TOVARE NAŠ DIČNI RIZBA ĆE DOBIT BATINE,I NJEMU SLIČNI NIKO,SPLIT TE ČUVA,S TOBOM SMO PRVACI, RIZBA BIT ĆE TUŽAN,DINAMOVCI SU U ŠACI![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
risbozg |
Posted - 05/04/2005 : 20:26:56 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by risbozg
cinkaroš
je li ti to meni?oćeš da pošaljem tovare na tebe![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
ako ih očeš natrag u niko grad ovakve ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) onda šalji ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
darkwoodski kralj |
Posted - 04/04/2005 : 07:22:38 quote: Originally posted by degman
quote: Originally posted by darkwoodski kralj Nije da kupujen ili da bi tija kupiti Ali samo da pitan jesu li ti pirati zagori?![](icon_zagor.gif)
reko bi ti druze politicki nisam siguran. mozda. mogli bi cak i biti. al i da jesu, nisu! kategoricko ne, mozda da, al sve zajedno, jednostavno nismo sigurni. ta covjece i mi smo ljudi, grijesimo. al vlada radi dobro! i to je najvaznije. EU na se smijesi kao jutarnjje izlazece sunce. a sto je ono bilo pitanje?
Ah ta Zadarska mladost![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Only God will judge me! |
globinjo |
Posted - 04/04/2005 : 06:47:54 quote: Originally posted by risbozg
cinkaroš
je li ti to meni?oćeš da pošaljem tovare na tebe![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
risbozg |
Posted - 03/04/2005 : 20:19:19 cinkaroš
|
risbozg |
Posted - 03/04/2005 : 20:18:50 i stavit u kaznu da kleći na koljenima a da mu globinjo prića o hajduku
|
Porter |
Posted - 02/04/2005 : 00:07:43 Nista ako se ne smiri,treba mu obrijati bradu.
Porter |
zveles |
Posted - 01/04/2005 : 23:21:21 macan, znaci?? jel to onaj sto se buni protiv pirata, skenova i ostale "nelojane" konkurencije? he, he... lopov jedan! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://img19.exs.cx/img19/4261/introicon9ow.jpg) |
globinjo |
Posted - 01/04/2005 : 20:31:10 mislio sam na "srpsko izdanje" af na stranici 17 ili 18 ne da mi se kopat...ne vjerujem da je mcn to stavio namjerno,bit će da je čovjek zaboravio...ili nije![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
degman |
Posted - 01/04/2005 : 11:08:52 valjda ima jos :))
moram priznat da nisam primjetio |
Markos |
Posted - 01/04/2005 : 10:05:47 Pa rekao je da nije mislio na tebe?
degman |
Posted - 01/04/2005 : 10:04:52 quote: Originally posted by Markos
Globinjo, poluinformacija. Link mi treba!
imo sam ja navedana 3 u kompletu od 240 stripova al sam ih mako ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_clown.gif) |
degman |
Posted - 01/04/2005 : 10:03:47 quote: Originally posted by darkwoodski kralj Nije da kupujen ili da bi tija kupiti Ali samo da pitan jesu li ti pirati zagori?![](icon_zagor.gif)
reko bi ti druze politicki nisam siguran. mozda. mogli bi cak i biti. al i da jesu, nisu! kategoricko ne, mozda da, al sve zajedno, jednostavno nismo sigurni. ta covjece i mi smo ljudi, grijesimo. al vlada radi dobro! i to je najvaznije. EU na se smijesi kao jutarnjje izlazece sunce. a sto je ono bilo pitanje? |
Markos |
Posted - 01/04/2005 : 09:58:43 Globinjo, poluinformacija. Link mi treba!
darkwoodski kralj |
Posted - 01/04/2005 : 00:29:30 quote: Originally posted by degman
skidam odmah nece se ponovit fali mi para, nabrijan sam na stripove, slabic sam ako treba nek me se i kikne na par dana sa foruma
Nije da kupujen ili da bi tija kupiti Ali samo da pitan jesu li ti pirati zagori?![](icon_zagor.gif)
Only God will judge me! |