forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Aukcije - novi sistem

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
SANdMAN Posted - 11/07/2005 : 18:16:09
Moram priznati da mi nista nije jasno

Koja je poenta silnog bidanja od O kuna pa do rezervne cene ako ne mozes da osvojis aukciju ako je ponuda niza od rezerve?

/ Reason is always a kind of brute force /
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Porter Posted - 24/08/2005 : 00:02:54
Najbolje ti je da stavis odmah koliko si spreman da platis i koliko je u tvojim ocima strip vrijedan.
Znaci pocetna cijena 25 kuna ti mislis da vrijedi 100 to i stavis.
Ako ode za 101 kunu,onda se smjehuljis i kontas vidi ludjaka platio 101 kunu a strip vrijedi 100 kuna.
Jos da napomenem kada si stavio 100 kuna cijena stripa ce biti jos uvijek 25 kuna ne 100,ako neko ponudi 30 onda je cijena 30 ali ti si najbolji ponuditelj sve do stotke.

Porter
Obi-wan Posted - 23/08/2005 : 21:51:53
Ti stavi odmah tvoj maximum. I nemaš više što brinuti.
Ako je on 10 000 aukcija ti je zagarantirana.
Ako je on 25, možda će netko drugi ponuditi više i on zasluženo osvaja. Nije ni važno da li je to u zadnjoj sekundi ili ne.

>>> I hope the party in my head never stops <<<
rocco21 Posted - 23/08/2005 : 20:35:18
quote:
Originally posted by markolar

quote:
Originally posted by rocco21

Ovo nije direktno vezano uz temu rezervne, početne i ostalih cijena ali je uz aukcije pa da ne otvaram novi topic.

Možda je je već bilo govora o tome ali nisam često na forumu pa se unaprijed ispričavam ako davim.

Dakle, zanima me može li se na aukcijama postavit sistem da se u slučaju davanja ponude u zadnjoj minuti trajanje aukcije produžava za recimo dodatnu minutu ili dvije?

Primjetio sam da mnoge aukcije za atraktivne stripove miruju do zadnjih par minuta a, onda nastaje krkljanac, odjednom se stvori 5-6 ponuđača i pobjedu uglavnom odnosi onaj s najbržom internet vezom a ne onaj koji je spreman ponudit najviše.

Ova opcija bi sigurno i prodavačima atraktivnih stripova bila interesantna.

Pobjedi svaki put onaj, koji ponudi najviše i to točnu za 1 KUNU. Ne znam ako znaš ali možeš i ti prije 7 dana ponuditi npr. 500 KUNA za strip a početna je npr. 100 KUNA...

markolar

Znam, ali ako netko ponudi 501 kn strip ode, a ja nemam priliku ponuditi 502 kn. Osim ako ne misliš da bi za svaki slučaj trebao odmah čim vidim aukciju staviti 10 000 kn pa dokle nabidaju.
markolar Posted - 23/08/2005 : 19:47:41
quote:
Originally posted by rocco21

Ovo nije direktno vezano uz temu rezervne, početne i ostalih cijena ali je uz aukcije pa da ne otvaram novi topic.

Možda je je već bilo govora o tome ali nisam često na forumu pa se unaprijed ispričavam ako davim.

Dakle, zanima me može li se na aukcijama postavit sistem da se u slučaju davanja ponude u zadnjoj minuti trajanje aukcije produžava za recimo dodatnu minutu ili dvije?

Primjetio sam da mnoge aukcije za atraktivne stripove miruju do zadnjih par minuta a, onda nastaje krkljanac, odjednom se stvori 5-6 ponuđača i pobjedu uglavnom odnosi onaj s najbržom internet vezom a ne onaj koji je spreman ponudit najviše.

Pobjedi svaki put onaj, koji ponudi najviše i to točnu za 1 KUNU. Ne znam ako znaš ali možeš i ti prije 7 dana ponuditi npr. 500 KUNA za strip a početna je npr. 100 KUNA...

markolar
rocco21 Posted - 23/08/2005 : 19:42:32

Porter Posted - 23/08/2005 : 19:25:29
Pozdravljen Markolar,ja sam znao da si se ti u velikoj brzini usefio.
Nemoj se sikirati,lijep pozdrav.

Porter
Markos Posted - 23/08/2005 : 13:44:10
quote:
Originally posted by markolar

Pozdravljen Markos!

Nakon dva dana sam konačno uspio postaviti AUKCIJU (mislim, da sam se oko 15 puta morao logirati) pa sam napravio grešku na AUKCIJI a sada više ne mogu promjeniti AUKCIJU (to, da mogu promjeniti AUKCIJU samo 2 sata od početka danas nisam vidio/znao - no sada vidim) Greška je ipak velika, jer nemam dobro ime AUKCIJE (AUKCIJA na početnoj stranici - VAMPS a ne WAMPS ). Da li je moguče promjeniti ime ili nažalost ipak ne?

Lep pozdrav,

markolar

Imali smo nekih problema sa sessionima na serveru pa je login trajao jako kratko, ali sad je to rijeseno, administratori su to rijesili. Promjena za sada ipak ne:-(

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Prodigy Posted - 23/08/2005 : 12:01:56
quote:
Originally posted by Obi-wan

Na aukcijama mi stalno traži login što god učinio. Iritirajuće.

Nesto si im sumnjiv...!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Obi-wan Posted - 22/08/2005 : 22:58:20
Na aukcijama mi stalno traži login što god učinio. Iritirajuće.

markolar Posted - 22/08/2005 : 22:41:34
Pozdravljen Markos!

Nakon dva dana sam konačno uspio postaviti AUKCIJU (mislim, da sam se oko 15 puta morao logirati) pa sam napravio grešku na AUKCIJI a sada više ne mogu promjeniti AUKCIJU (to, da mogu promjeniti AUKCIJU samo 2 sata od početka danas nisam vidio/znao - no sada vidim) Greška je ipak velika, jer nemam dobro ime AUKCIJE (AUKCIJA na početnoj stranici - VAMPS a ne WAMPS ). Da li je moguče promjeniti ime ili nažalost ipak ne?

Lep pozdrav,

markolar
jang Posted - 21/08/2005 : 21:53:20
i ne samo na aukcijama nego i na forumu...a kad klikneš refresh onda je ok
alanmaras Posted - 21/08/2005 : 21:43:20
javlja mi grešku kod relista aukcije:

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

Not enough space on disk.

/AuctionRelist.asp, line 129

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
risbozg Posted - 21/08/2005 : 00:09:15
quote:
Originally posted by alanmaras

quote:
Originally posted by risbozg

nadam se da sada neće skoćiti cijene stripova za taj postotak :-)))

dižem cijene samo za tebe

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

škrti zagorec

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
slovenec Posted - 20/08/2005 : 23:44:12

eto!
risbozg Posted - 20/08/2005 : 18:41:23
nisam ni sumnjal

alanmaras Posted - 20/08/2005 : 18:35:55
quote:
Originally posted by risbozg

dižem cijene samo za tebe

slovenec Posted - 19/08/2005 : 19:06:20
kod nekih neće :)

eto!
risbozg Posted - 19/08/2005 : 00:31:50

alanmaras Posted - 18/08/2005 : 23:24:53
Markoooooooooooooooooo, OPET mi neda da mijenjam aukciju koju sam postavio prije par sekundi!? Provjeri, molim te

Koresh Posted - 18/08/2005 : 11:06:30
quote:
Originally posted by slovenec

quote:
Originally posted by Porter

Prihvatih nova pravila na aukcijama a vi kako hocete

Porter

i ja isto

eto!

Pa, evo, i ja cu Ali samo zato sto vise kupujem nego prodajem

- Sempre drito -
Markos Posted - 18/08/2005 : 09:56:53
:-)

alanmaras Posted - 18/08/2005 : 09:33:07
proradilo nakon sat-dva, možda je bilo vode u žici

Markos Posted - 18/08/2005 : 09:13:36
quote:
Originally posted by alanmaras

Markoooooooooooooooooo, neda mi da mijenjam aukciju koju sam postavio prije par sekundi!?

Provjerit cu!

slovenec Posted - 17/08/2005 : 18:31:33
quote:
Originally posted by Porter

Prihvatih nova pravila na aukcijama a vi kako hocete

Porter

i ja isto

eto!
alanmaras Posted - 17/08/2005 : 18:17:35
Markoooooooooooooooooo, neda mi da mijenjam aukciju koju sam postavio prije par sekundi!?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000