T O P I C R E V I E W |
makikatalinic |
Posted - 30/07/2005 : 01:47:12 Hmmmmm.Izgleda mi da u posljednje vrijeme se ponekad ne može doći na forum.Novi server a već ponekad zbrejka.Pa što ćemo.Kad ne možemo doći pojavi se nešto u smislu onoga kao što je seinfeld rekao u svom topicu "Home page down".Izgleda da su gazde na godišnjem.Pa nadam se da se bude stabilizirao...
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr- stranica o AF-u http://www.forums.com/phpbb/ |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
SnotMan |
Posted - 28/10/2005 : 14:00:28 Zbog silnih mozzila ili sl.?
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
Markos |
Posted - 27/10/2005 : 13:28:11 Ne čini ti se.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Obi-wan |
Posted - 27/10/2005 : 13:14:22 Da li je to obavezan logon za pristup forumu ili mi se samo čini?
Pognite glave u mješavini straha i obožavanja. Obraća vam se senior member! |
Markos |
Posted - 27/10/2005 : 11:53:24 To je restart servera.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
SnotMan |
Posted - 27/10/2005 : 11:42:16 Vise puta mi se u zadnje vrijeme desava,kada hocu na neki forum ili editirati post,Pojava Service Unavailable...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
Star Wars |
Posted - 22/10/2005 : 20:30:29 quote: Originally posted by makikatalinic
Nema veze svejedno je smiješno:-)
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
HAHAHAHAHAHAHAHAHA. H
The Force is in my hands.... |
makikatalinic |
Posted - 20/10/2005 : 17:15:50 To se i meni događa...
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija |
SnotMan |
Posted - 20/10/2005 : 15:18:02 Jucer me izbacilo sa sajta...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
makikatalinic |
Posted - 20/10/2005 : 13:00:36 Nema veze svejedno je smiješno:-)
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija |
Star Wars |
Posted - 19/10/2005 : 20:58:16 Nisam ni mislio da se zezas....ma pojma nemam sta sam mislio.
makikatalinic |
Posted - 18/10/2005 : 17:54:27 quote: Originally posted by Star Wars
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Dreamlord Danas steka po ceo dan. Malo radi malo ne radi...
upravo tako! grgiću,odlazi
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
I sin mu je viknuo : "Uprava odlazi"
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
The Force is in my hands....
Ne zezam se pisalo je u SN-u.
Star Wars |
Posted - 18/10/2005 : 15:43:48 quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Dreamlord Danas steka po ceo dan. Malo radi malo ne radi...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
makikatalinic |
Posted - 15/10/2005 : 20:52:04 quote: Originally posted by globinjo
globinjo |
Posted - 15/10/2005 : 20:49:45 quote: Originally posted by Dreamlord Danas steka po ceo dan. Malo radi malo ne radi...
|
Dreamlord |
Posted - 15/10/2005 : 19:51:35 JET Database error je bio juce ceo dan za ceo sajt.
Danas steka po ceo dan. Malo radi malo ne radi...
He didn't understand the price. Mortals never do. |
Star Wars |
Posted - 15/10/2005 : 15:29:09 quote: Originally posted by Maximuss
Mene je danas i jucer stalno pitalo za neku sifru, pa se nije moglo pristupit forumu, a na glavnoj strani je pisalo neke glupe sifre. Aukcije su radile normalno.
Mene takodjer.
manhunter |
Posted - 15/10/2005 : 14:11:21 Kako sam saznao iz prve ruke,server je pukao pa zato nismo bili online. Mada ja mislim da je to neka zavera,svako ko je ubacio nick i password u ono prozorče sad ima spy program na kompu,koji nikada neće skloniti..;-)))
došao sam čak ovamo da me ponižavaju!! zaista sramno ponašanje! je li kažnjivo biti siromašan? u pitanju je porodična tradicija... tata je bio siromašan, mama je bila siromašna, majordom, vozač i kuvarica takodje ... |
Star Wars |
Posted - 15/10/2005 : 14:08:09 quote: Originally posted by Maximuss
Mene je danas i jucer stalno pitalo za neku sifru, pa se nije moglo pristupit forumu, a na glavnoj strani je pisalo neke glupe sifre. Aukcije su radile normalno.
Meni se takodjer to dogadjalo.
makikatalinic |
Posted - 15/10/2005 : 13:42:15 quote: Originally posted by Maximuss
Maki, ti si kao oni komentatori sto na TV prijenosu prenose "Vratar je prebacio loptu preko centra...".
Kako ti kažeš
SejoSexon |
Posted - 15/10/2005 : 13:32:39 quote: Originally posted by Maximuss
Maki, ti si kao oni komentatori sto na TV prijenosu prenose "Vratar je prebacio loptu preko centra...".
ova ti je dobra!
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
Maximuss |
Posted - 15/10/2005 : 13:24:19 Maki, ti si kao oni komentatori sto na TV prijenosu prenose "Vratar je prebacio loptu preko centra...".
|
makikatalinic |
Posted - 15/10/2005 : 13:16:32 Cijeli dan nije bilo ni S.com ni foruma.No dobro barem su aukcije radile
Maximuss |
Posted - 15/10/2005 : 13:02:20 Mene je danas i jucer stalno pitalo za neku sifru, pa se nije moglo pristupit forumu, a na glavnoj strani je pisalo neke glupe sifre. Aukcije su radile normalno.
|
SnotMan |
Posted - 12/10/2005 : 12:02:38 Kad kod stavim post moram kliknuti refresh,da se loadira...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
makikatalinic |
Posted - 12/10/2005 : 10:18:55 Ne znam nisam bio vjerojatno tada te ne bih znao...