T O P I C R E V I E W |
SnotMan |
Posted - 19/08/2005 : 15:15:30 prošlo je otprilike godinu dana otkako nisam bio na ovom site-u,i kada postavljam postove ne ''updatiraju''se meni.Kada udjem u members pise da mi je zadnji post 19.9.2004.Takodjer mi se nikako ne pokazuju aktive topics If there were no rewards to reap, no loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here, I certainly would've walked away by now. And I still may. And I still may. And I still may.
|
21 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Barker |
Posted - 22/08/2005 : 23:48:20 I meni se kuci javlja isti problem kao Snotu. Na poslu je sve ok.
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
SnotMan |
Posted - 21/08/2005 : 17:19:04 Ako nesto ne vidis ne znaci da ne postoji.   
So crucify the ego, before it's far too late To leave behind this place so negative and blind and cynical, And you will come to find that we are all one mind Capable of all that's imagined and all conceivable.
|
Heyoka |
Posted - 20/08/2005 : 21:46:13 Zapravo, ja sam još uvijek u nedoumici oko toga postoji li zbilja SnotMan.    Zdeneka, Brdara i Fahru sam upoznao.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
SnotMan |
Posted - 20/08/2005 : 18:42:36 we are borgs resistens is futile!:))
So crucify the ego, before it's far too late To leave behind this place so negative and blind and cynical, And you will come to find that we are all one mind Capable of all that's imagined and all conceivable.
|
risbozg |
Posted - 20/08/2005 : 18:40:35 teško :-))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --   
|
Verfalk2003 |
Posted - 20/08/2005 : 18:23:03 quote: Originally posted by VALTER
Cesto sam znao pomisliti da su oni ista osoba
Neki su mislili da i da su Verfalk2003, SnotMan, Brdar i SHerlock Holmes ista osoba.  
Večeras ćemo piti dok ne padnemo! A kad padnemo pit' ćemo s poda! |
SnotMan |
Posted - 20/08/2005 : 14:34:33 mislim da smo saznali,i rijesili tu stvar  
If there were no rewards to reap, no loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here, I certainly would've walked away by now. And I still may. And I still may. And I still may.
|
VALTER |
Posted - 20/08/2005 : 14:32:32 Cesto sam znao pomisliti da su oni ista osoba |
SnotMan |
Posted - 20/08/2005 : 14:31:53 quote: Originally posted by Dado
Ja imam jedan dobar savjet, makni pokretnu gif slicicu iz potpisa!!!
odradjeno,ok
If there were no rewards to reap, no loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here, I certainly would've walked away by now. And I still may. And I still may. And I still may.
|
SnotMan |
Posted - 20/08/2005 : 14:30:24 quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by SnotMan
Ok sad mi je 'updejtiran'last post,ali jos uvijek ne prikazuje aktive posts

Gdje ti je jaran Zdenko??
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
ovdje je samo posta rijedje
 |
SnotMan |
Posted - 20/08/2005 : 14:29:46 ma kakvi zaokupljen licnim stvarima:)
na uvjetnoj:)))
 |
risbozg |
Posted - 20/08/2005 : 12:56:54 u zatvoru zbog trave ? :-)
|
risbozg |
Posted - 20/08/2005 : 12:56:15 a vidi njega - pa di si bio čovjeće
|
makikatalinic |
Posted - 20/08/2005 : 01:31:41 quote: Originally posted by Dado
Ja imam jedan dobar savjet, makni pokretnu gif slicicu iz potpisa!!!
Što to općenito smeta ili kako već?
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - stranica o AF-u http://www.forums.com/phpbb/ "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija    |
Dado |
Posted - 20/08/2005 : 01:00:20 Ja imam jedan dobar savjet, makni pokretnu gif slicicu iz potpisa!!! |
SejoSexon |
Posted - 20/08/2005 : 00:18:36 quote: Originally posted by SnotMan
Ok sad mi je 'updejtiran'last post,ali jos uvijek ne prikazuje aktive posts

Gdje ti je jaran Zdenko??
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
makikatalinic |
Posted - 19/08/2005 : 22:48:50 SUmnjam da je problem u računalu,a opet meni se to događa...
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - stranica o AF-u http://www.forums.com/phpbb/ "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija    |
SnotMan |
Posted - 19/08/2005 : 15:43:23 evo sjeo sam sa drugi računar sad je sve ok
 |
SnotMan |
Posted - 19/08/2005 : 15:29:24 takodjer kada ljudi postavljaju post poslije mene nista njihovo ne pise kada otvorim topic
|
SnotMan |
Posted - 19/08/2005 : 15:27:45 Ok sad mi je 'updejtiran'last post,ali jos uvijek ne prikazuje aktive posts
|
Markos |
Posted - 19/08/2005 : 15:23:58 odlogiraj se, ugasi browser, upali browser, logiraj se.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |