T O P I C R E V I E W |
TORQUE |
Posted - 05/09/2005 : 01:10:08 Mislio sam se okušat u tome,da napišem jednu recenziju! Kak to ide,di se daju recenzije ili pišu?
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! |
14 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Maximuss |
Posted - 08/09/2005 : 00:44:45 quote: Originally posted by vice
Drago mi je šta tako misliš al nažalost nisan zna da je Koresh već prije mene posla recenziju istog broja.
I feel like somebody put something in my drink
Pa imas sad kontrarecenzija opciju. 
  |
DeeCay |
Posted - 07/09/2005 : 22:40:06 Samo dajte recenzije, fali ih o Zagoru!  Evo ja ću novi NN, samo kad ga dovršim...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
vice |
Posted - 07/09/2005 : 10:44:25 Drago mi je šta tako misliš al nažalost nisan zna da je Koresh već prije mene posla recenziju istog broja.
I feel like somebody put something in my drink |
Star Wars |
Posted - 06/09/2005 : 18:00:07 quote: Originally posted by vice
Sinoć u ponoć me uvatila neka ludavica pa san počeja i skoro dovršija recenziju Veracruza.Triba bi je još doradit pa ću ti Markose poslat za koji dan(baren se nadan).
I feel like somebody put something in my drink
Ako ju dovrsis i Markos je objavi jedva je cekam procitat.
The Force is in my hands.... |
vice |
Posted - 06/09/2005 : 10:59:43 Sinoć u ponoć me uvatila neka ludavica pa san počeja i skoro dovršija recenziju Veracruza.Triba bi je još doradit pa ću ti Markose poslat za koji dan(baren se nadan).
vice |
Posted - 06/09/2005 : 10:59:00 Sinoć u ponoć me uvatila neka ludavica pa san počeja i skoro dovršija recenziju Veracruza.Triba bi je još doradit pa ću ti Markose poslat za koji dan(baren se nadan).
Star Wars |
Posted - 06/09/2005 : 09:49:59 quote: Originally posted by TORQUE
Žalim taj virus!
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back!

TORQUE |
Posted - 05/09/2005 : 22:23:27 Žalim taj virus!
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! |
makikatalinic |
Posted - 05/09/2005 : 20:50:50 Eh, da jedan napomena što mije Djole jednom rekao kad sam postavio slično pitanje.Ako tekst nije dobar Markos ti pošalje virus   
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija    |
TORQUE |
Posted - 05/09/2005 : 20:29:03 Hvala dečki!
Markos |
Posted - 05/09/2005 : 10:35:59 Ima clanak na magazinu: http://www.stripovi.com/ShowArticle.asp?URL=asp/regrutacija.html
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Star Wars |
Posted - 05/09/2005 : 09:18:49 quote: Originally posted by Barker
Nazvrljas nesto u Wordu po sopstvenom izboru ( a da nije vec objavljeno), mejlujes Markosu i ako je OK, eto tebe medju recenzentima. Lako zar ne? Hajd' bacaj se na posao ;)
Bistro i duboko nebo utociste pruza!
No za to se treba vraski potruditi.
prozirna senka |
Posted - 05/09/2005 : 05:34:25 Jeste, jos kad bi i Martija recednzirao...;)
Why don't you write books people can read? (Nora Joyce)
|
Barker |
Posted - 05/09/2005 : 02:34:16 Nazvrljas nesto u Wordu po sopstvenom izboru ( a da nije vec objavljeno), mejlujes Markosu i ako je OK, eto tebe medju recenzentima. Lako zar ne? Hajd' bacaj se na posao ;)
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |