T O P I C R E V I E W |
kiky |
Posted - 07/09/2005 : 19:32:26 Pošto je "Burza stripovi - ponuda" zatvoren i već danima ne funkcionira, čini se da imamo jedan podforum viška. Hoće li on biti izbrisan ili... možda bi bilo dobro preimenovati taj podforum u nešto novo, iskoristiti za neku drugu svrhu i tako dodati još jednu novu sekciju ovom forumu?
Šta mislite?
Možda zaseban forum za sport? "Športara"? 
you candy perfume girl |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
SnotMan |
Posted - 15/09/2005 : 11:17:02 Znam,bio sam clan,ustvari jos jesam,samo nisam aktivan.Prva stvar koja me nervirala,je zafrkancija oko postanja i nalazenja topica.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
apokalips |
Posted - 11/09/2005 : 17:56:45 ima premalo foruma ,pogledaj malo gameplay
the end of world is near |
SnotMan |
Posted - 11/09/2005 : 12:17:29 quote: Originally posted by Markos
Mozda zaista ne bi bilo lose staviti forum o aukcijama i podijeliti svastaru na film, sport, muziku... Razmislit cu malo o tome.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Nema potrebe za kompliciranjem,ovako imas sve na jednom mjestu.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
Star Wars |
Posted - 09/09/2005 : 14:23:38 quote: Originally posted by Obi-wan
Potpuno si u pravu za sportski forum, baš sam i ja nešto o tome razmišljao. U svaštari je u zadnje vrijeme polovina tema o sportu. Tko ne vjeruje neka prebroji sportske topice na prvoj strani. Nema smisla odvajati glazbu ili film, ali sport ima golemu zastupljenost i baš bi bilo dobro da dobije svoj podforum.
>>> I hope the party in my head never stops <<<
Da, imas pravo.
The Force is in my hands.... |
Markos |
Posted - 09/09/2005 : 11:16:11 Mozda zaista ne bi bilo lose staviti forum o aukcijama i podijeliti svastaru na film, sport, muziku... Razmislit cu malo o tome.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
markolar |
Posted - 09/09/2005 : 11:04:35 quote: Originally posted by Porter
To je dobra ideja da se raspravlja o aukcijama,ali mislim da bi se zakuhalo brzo,ako neko kaze da je neki strip precjenjen ili lose ocijenjen bilo bi krvi do koljena.
Porter
Bilo bi krvi, to sigurno ali bi bilo zanimljivo citati te krvave stvari 
markolar |
risbozg |
Posted - 08/09/2005 : 23:49:34 gore od politike - bilo bi previše osobno :-)))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
Porter |
Posted - 08/09/2005 : 22:58:29 To je dobra ideja da se raspravlja o aukcijama,ali mislim da bi se zakuhalo brzo,ako neko kaze da je neki strip precjenjen ili lose ocijenjen bilo bi krvi do koljena.
Porter |
markolar |
Posted - 08/09/2005 : 19:31:24 Pozdravljeni!
Ja sam vec lani dao predlog, da bi bio TOPIC za AUKCIJE ali nažalost ništa od toga, jer su i AUKCIJE zapocele, da bi se oslobodio FORUM!
Šteta - tu bi bilo razprava o cijenama poštarine, razni dogovori, možda lista pozitivnih, negativnih komentara, razprave zašto je negativan/nevtralan komentar...
Lep pozdrav,
markolar |
Ned Mace |
Posted - 07/09/2005 : 22:51:03 Ja mislim da su nam dosta 3 foruma: Zagor, sport i sve ostalo. |
Obi-wan |
Posted - 07/09/2005 : 21:54:37 Potpuno si u pravu za sportski forum, baš sam i ja nešto o tome razmišljao. U svaštari je u zadnje vrijeme polovina tema o sportu. Tko ne vjeruje neka prebroji sportske topice na prvoj strani. Nema smisla odvajati glazbu ili film, ali sport ima golemu zastupljenost i baš bi bilo dobro da dobije svoj podforum.
>>> I hope the party in my head never stops <<< |
kiky |
Posted - 07/09/2005 : 20:24:58 Pa ne mora biti baš onda Športara, može biti nešto sasvim drugo... ja sam samo mislio da se možda iskoristiti taj podforum na neki način i da se ovaj forum malo obogati nekim novim sadržajima.
you candy perfume girl |
makikatalinic |
Posted - 07/09/2005 : 19:52:58 Pa što se mene tiče Burza može biti izbrisano ,ali kad bi se otvorili recimo kao što ti kažeš - Športara onda bi se otvarali i neki novi pod forumi poput Fil,Glazba itd.
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija    |