T O P I C R E V I E W |
tristan |
Posted - 01/10/2005 : 16:41:13 Uglavnom pokusavam kupiti uz aukciju neki dodatni strip ukoliko je postarina ista za jos par komada. Tako onda uzmem od cesto od prodavaca jos par komada. Zadnji puta sam tako dobio i platio 3 eura za strip koji nije imao nekoliko zadnjih stranica. Prodavac ce razumjeti u cemu je stvar. Ostali stripovi nisu isto tako bili dovoljno dobri prema trazenoj cjeni ali su oni koji su bili dobljeni direktno na aukcijama vise manje ok s datom ocjenom. Pitam se zaprravo da li da stavim kao komentar koju rijec o tome prodavacu, tako da ljudi znaju. Ili da stavim neutralan kometar. Hvala za vase ideje i utiske. Tristan
TK |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
jang |
Posted - 05/10/2005 : 23:19:17 Obi-wan imaju kod tebe možda popust ove OBI kartice? |
GTI_TURBO |
Posted - 05/10/2005 : 23:00:24 Pravo kazes slovenec, slazem se.
Nego Obi-wan, izgleda zona sumraka.:))
Nije, ja ovaj 317 jos imam i nisam ga nikome htjeo uvaliti jer onda bi to bilo namjerno. |
Obi-wan |
Posted - 05/10/2005 : 21:35:16 quote: Originally posted by GTI_TURBO
Koja bura zbog 3 Eura. I ja sam kupio jednom strip i to od zagora 317 bez 15-tak stranica a nikad nisam rekao prodavacu da ih nema jer covjek je napravio gresku. Od tada sam sa njim trgovao 100 puta perfekt. Svakome se to moze desiti.
Jedan strip nije vrijedan prijateljstva osim LMS 4.:))))
Što je ovo, zona sumraka? I ovaj moj bez zadnjih deset stranica koji sam ranije spomenuo je Zagor 317 Bratić Simon. Da nije u pitanju isti strip?
>> U nastupu bijesa, jedna noga rece drugoj : medju nama je svršeno! << |
slovenec |
Posted - 05/10/2005 : 21:13:45 javi mu se mailom i napiši kakav je strip, pa ćeš vidjeti što će ti reći. ako je pošten , ponudiće ti drugi komad ili povrat novca...komentar uvijek možeš dati...ja sam prvo to riješio s prodavačem - kupcem, pa smo uvijek dogovorili ili da je ok eventualno ili kakva zamjena za drugi ili što treće. Vjerojatno čovjek ne zna,ali ne znači da ne mora znati.I dobro je da možda zna - biće pažljiviji drugi puta!!! Sve se može srediti uz dogovor i da ste oba zadovoljni, ako posluju pošteni ljudi....
eto! |
Obi-wan |
Posted - 05/10/2005 : 13:10:14 quote: Originally posted by alanmaras
...i svi razmisljaju tako kao ti...i onda covjek dodje na 100-200-300-1000 pozitivnih komentara, a zapravo stalno salje stripove koji su losi...
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Ali ne razmišljaju svi kao ja i nema šanse da dođe do 100 pozitivnih ako se ne popravi. GTI je u pravu, prvi je put i prvi su komentari pa ne želim odmah da obeshrabrim čovjeka. Siguran sam da me nije htio prevariti.
GTI_TURBO |
Posted - 05/10/2005 : 12:47:29 Ako se to ponovi onda se mora reagovati. Svako zasluzuje jos jednu sansu. |
alanmaras |
Posted - 05/10/2005 : 12:03:13 ...i svi razmisljaju tako kao ti...i onda covjek dodje na 100-200-300-1000 pozitivnih komentara, a zapravo stalno salje stripove koji su losi...
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
Obi-wan |
Posted - 05/10/2005 : 11:49:30 Danas sam opet dobio faličan strip - fali mu 10 zadnjih strana. I što sad - da lupim negativne komentare čovjeku sa 0 komentara, a siguran sam da nije primjetio jer je iskinut onaj dodatak stripu. Ni govora, jebeš jedan strip - reći ću mu da malo pripazi i dat ću mu pozitivne komentare.
GTI_TURBO |
Posted - 04/10/2005 : 17:58:28 quote: Originally posted by verter
"Jedan strip nije vrijedan prijateljstva osim LMS 4.:))))"
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
I to glancer. |
verter |
Posted - 04/10/2005 : 15:30:37 "Jedan strip nije vrijedan prijateljstva osim LMS 4.:))))"
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
manhunter |
Posted - 04/10/2005 : 12:15:47 quote: Originally posted by Pen Karker
Nema na cemu!
Ma sačuvaj me tvojih komentara!! I šta sad, ne zoveš se više zosko(čisto da se ne brinem)????
Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep |
tristan |
Posted - 04/10/2005 : 11:09:06 Eto, sad zahvaljujem svima za odgovore koji su mi pomogli u odluci. Rekao sam da necu stavljati nikakav negativni kometar. Moze svako pogrijesiti. Damjanu odgovaram da nisma rekao o kome je rjec jer bas nisam htio nekome nastoditi ako nije neophodno. Prodavac se sam javio nakon toga. Nije ovo sve za tih tri eura, nego za nacin ponasanja na ovim stranicama. Hvala jos jednom svima na odgovorima Tristan
TK |
GTI_TURBO |
Posted - 04/10/2005 : 10:13:45 Koja bura zbog 3 Eura. I ja sam kupio jednom strip i to od zagora 317 bez 15-tak stranica a nikad nisam rekao prodavacu da ih nema jer covjek je napravio gresku. Od tada sam sa njim trgovao 100 puta perfekt. Svakome se to moze desiti.
Jedan strip nije vrijedan prijateljstva osim LMS 4.:))))
|
Guffy |
Posted - 04/10/2005 : 07:43:08 quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by Guffy
quote: Originally posted by seinfeld
Ako mu fale zadnje stranice, bez ikakvog upozorenja od prodavaca i ako si platio 3 euro za taj strip ostavi mu negativan komentar s puno zadovoljstva !
"And now for something completely different... "
gluposti
kupac se prvo treba javit onome ko mu je strip prodao i dogovorit se o zamjeni stripa ili povratku novaca , tek kad prodavač ne bi na to pristao onda ostavljat negativne , glupost još jednom nego imam nekoliko ljudi kojima bi trebao ostavit komentare a nikad se nisu javili misliš li da bi ih zato trebalo ocrniti ja mislim da ne
Bas cu mu se ja javiti, kad prodajes reci sta prodajes,stavi sliku i sl. . Ja kad dobijem takav strip odmah stavljam negativan komentar. Poserem se na takvog prodavaca a jos vise se poserem na takvog idiota koji bi se s tim prodavacem ganjao za novi strip i razmjenu. Drugo je kad ti dodu stripovi slomljeni ili sta ti ja znam kad je npr. greska poste, to je druga stvar ali kad smece prodajes nema zajebancije ...
Ako neko ovdje sere ili je posran na žalost to si Ti :((((
Programiranje je kao seks: jedna greška i morate davati podršku cijeli život.
|
Guffy |
Posted - 04/10/2005 : 07:42:22 quote: Originally posted by Tomek
quote: Originally posted by Guffy kupac se prvo treba javit onome ko mu je strip prodao i dogovorit se o zamjeni stripa ili povratku novaca , tek kad prodavač ne bi na to pristao onda ostavljat negativne , glupost još jednom nego imam nekoliko ljudi kojima bi trebao ostavit komentare a nikad se nisu javili misliš li da bi ih zato trebalo ocrniti ja mislim da ne
a ti bi, nakon 400 uspjesno zavrsenih aukcija, mogao kupiti skener
kao i ostali
Imam ja scaner ito ne jedan nego dva :)))
oces kpit jedan , jeftino 100kn ;))
Programiranje je kao seks: jedna greška i morate davati podršku cijeli život.
|
Damjan |
Posted - 03/10/2005 : 23:18:07 quote: Originally posted by tristan
Sto se mene tice, nisam odgovorio direktno jer me ne interesira uopce dobiti natrag tih tri eura ili nesto drugo, ali taj strip nista ne vrijedi.
(...)
Nisam odgovarao direktno prodavacu, koji mi je istina predlozio vratiti 3 eura, jer za mene vise nema o cemu razgovarati kad dobim takve stripove.
Žao mi je Tristane, ali u krivu si. Ako ti je čovjek poslao mail, a ti mu uvrijeđeno odbijaš odgovoriti, samo da bi zatim istresao prljavo rublje na forumu, onda mi to više govori o tebi nego o njemu.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
Pen Karker |
Posted - 03/10/2005 : 23:11:54 Nema na cemu! |
manhunter |
Posted - 03/10/2005 : 22:41:22 Hvala svima na komentarima,ovo mi samo potvrdjuje da sam ja ispravno pokusao da ispravim svoju gresku,i da nikakve namere nije bilo iza svega ovoga..i da ne moram vise da propadam u zemlju od srama..O svemu se moze razgovarati ako samo ljudi...
Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep |
verter |
Posted - 03/10/2005 : 22:12:57 podrzavam ovo sto su rekli obi wan i slovenec...may the force be with you i ja isto preferiram da se rascisti prvo preko maila pa tek onda komentari. u principu ne volim ostavljati negativne komentare,vec cu radije malo pricekati da se srede stvari pa cu onda ostaviti komentar. jedino ako bas vidim da sam zajeban(poslao pare a nikad dobio stripove) ostavicu negativan komentar. bas sam jednom uzeo nesto na ebayu(6 stripova) i frajer mi je rekao da nema jedan od tih stripova i da se zajebao kad je slagao. i u zamjenu mi je ponudio broj 7 iz iste serije. zar sam trebao da mu dam negativan komentar? pa jebiga svakome se desava da se preracuna. jos pogotovo sto je frajer imao samo 1 negativan komentar u godinu dana(a skoro 2000 pozitivnih). rekao sam mu da nema problema. i kasnije je on ispao fer kad sam ja imao nekih problema oko slanja novca prilikom naknadnih transkacija.
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
slovenec |
Posted - 03/10/2005 : 21:53:53 quote: Originally posted by Obi-wan
Ljudi moji kako možete biti toliko zadrti oko nečega kao što su stripovi. Pa nisu životi u pitanju. Dok sam bio novi na forumu, nisam znao ocjenjivati stripove i poslao sam par slabijih stripova slovenecu, Degmanu i Alanmarasu. Nisu bile aukcije već razmjena. Šta su oni učinili? Ispali su ljudine, rekli nema veze, pooštri ocjenjivanje i ok. Ja sam rekao da ću se odužiti ako bude prilike, pooštrio sam ocjenjivanje i od tada se nitko ne može buniti. Isto je nedavno meni jedan nov član prodao slabije očuvane stripove, a jedan je bio bez stranice(ocjena 5- po njegovom). Ja sam ga upozorio jer sam znao da je neznanje u pitanju. On se izvinio - lijep ljudski gest, ali nije ni morao. Dao sam mu pozitivan komentar jer je ispao ljudina. Negativne komentare ne dajem, a oni koji mi se ne jave već ja kao budala pišem 100 poruka, dobiju neutralan. Poenta ovoga je da je najbolje rješenje velikodušnost i dogovor, a ne tamo neki negativni komentari i prepucavanja na forumu koja nikome ništa dobro neće donijeti.
>> U nastupu bijesa, jedna noga rece drugoj : medju nama je svršeno! <<
pa slažem se s tobom, rekao si ok, mnogi od nas su sa vremenom pooštrili kriterije, i to je samo dokaz razvoja strip osjećaja u čovjeku...baš zato ne treba biti prekritičan..spomenuta greška i meni se dogodila a i da vam pravo kažem, baš na aukcijama...sjećam se jako dobro bio je to Tommo koji je kupio od mene jednog ZS Teksa. Dogodilo se to da taj teks nije imao zadnje dvije ili jednu stranicu, ne znam više točno...i što se desilo...On meni pošalje mail, objasni sve skupa, ja skoro propadoh od srama u zemlju kako to nisam vidio..baš tad sam metnuo jedno 15 - ak komada najednom i evo lapsosa...i kako smo riješili?? Ja sam mu poslao drugi odličan komad , izabrao si je sam što je htio i oboje smo si dali pozitivne komentare. Od tada još pažljivije gledam, ali ne mogu se zakleti u zemlju i sve svete da mi se ne može desiti da npr na sredini koja fali itd...recimo isto tako jedan moj drag kolega iz Slovenije, mi je pak prodao odnosno mijenjali smo alan ford veliki ( a 4 format maxi) i unutra je onome drugom stripu falilo nešto strana..ja sam mu spomenuo, ali ford je bio čitav, priča ok, ovo na sredini me niti očajno ne smeta , glavno mi je da je ford čitav i on mi je kasnije, jednom drugom prilikom u nadoknadu poslao jednog LMS Mister Noa. Mislim, što da se priča, dali smo si pozitivne komentare, djelujemo kako se dostoji....
Greške se mogu dogoditi, ne znam za druge, svakome tko bi mi rekao IZVINI - rekao bih u stilu "rima koja štima" - NIŠTA TI NE BRINI....
pozdrav
eto! |
manhunter |
Posted - 03/10/2005 : 19:06:26 quote: Originally posted by seinfeld
Ne govorim ja o tvom slucaju s tristanom nego opcenito, nisam ni procitao sve tvoje i tristanove postove niti me interesuje. Ti si ispao taj prodavac i okej ali kad meni neko uvali taj strip slijedi negativan komentar, kad mi se ne javis u roku od 3-4 dana slijedi negativan komentar, kad ne prodajes ono sto je bilo opsiano&fotografirano/skenirano u tvojoj aukciji slijedi negativan komentar. Tako je radim jer nemam vremena da se ganjam i pitam kako to zasto to ovo ono. Opet, ovo je moj kriterijum za aukcije , to sto TAJ strip nije bio na aukcijama nema veze s vezom, pitanje je da li si mu rekao da mu fale stranice ? Koliko mi je poznato taj strip si mu prodao za 3 euro , ja ne volim ni da me neko zajebe preko aukcija ili izvan aukcija ;-))).
Znam da nisi los covijek da naglasim :-)) ali srecom ga nisi meni prodao jer bi ja dosao do Svajcarske na kafu :-)) !
Možeš ti svratiti na kafu i inače ,bez da te zajebem na aukcijama ;-)))))))
Obi-wan |
Posted - 03/10/2005 : 15:27:51 Ljudi moji kako možete biti toliko zadrti oko nečega kao što su stripovi. Pa nisu životi u pitanju. Dok sam bio novi na forumu, nisam znao ocjenjivati stripove i poslao sam par slabijih stripova slovenecu, Degmanu i Alanmarasu. Nisu bile aukcije već razmjena. Šta su oni učinili? Ispali su ljudine, rekli nema veze, pooštri ocjenjivanje i ok. Ja sam rekao da ću se odužiti ako bude prilike, pooštrio sam ocjenjivanje i od tada se nitko ne može buniti. Isto je nedavno meni jedan nov član prodao slabije očuvane stripove, a jedan je bio bez stranice(ocjena 5- po njegovom). Ja sam ga upozorio jer sam znao da je neznanje u pitanju. On se izvinio - lijep ljudski gest, ali nije ni morao. Dao sam mu pozitivan komentar jer je ispao ljudina. Negativne komentare ne dajem, a oni koji mi se ne jave već ja kao budala pišem 100 poruka, dobiju neutralan. Poenta ovoga je da je najbolje rješenje velikodušnost i dogovor, a ne tamo neki negativni komentari i prepucavanja na forumu koja nikome ništa dobro neće donijeti.
seinfeld |
Posted - 03/10/2005 : 00:34:00 Ne govorim ja o tvom slucaju s tristanom nego opcenito, nisam ni procitao sve tvoje i tristanove postove niti me interesuje. Ti si ispao taj prodavac i okej ali kad meni neko uvali taj strip slijedi negativan komentar, kad mi se ne javis u roku od 3-4 dana slijedi negativan komentar, kad ne prodajes ono sto je bilo opsiano&fotografirano/skenirano u tvojoj aukciji slijedi negativan komentar. Tako je radim jer nemam vremena da se ganjam i pitam kako to zasto to ovo ono. Opet, ovo je moj kriterijum za aukcije , to sto TAJ strip nije bio na aukcijama nema veze s vezom, pitanje je da li si mu rekao da mu fale stranice ? Koliko mi je poznato taj strip si mu prodao za 3 euro , ja ne volim ni da me neko zajebe preko aukcija ili izvan aukcija ;-))).
Znam da nisi los covijek da naglasim :-)) ali srecom ga nisi meni prodao jer bi ja dosao do Svajcarske na kafu :-)) !
|
manhunter |
Posted - 02/10/2005 : 22:53:08 quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by Guffy
quote: Originally posted by seinfeld
Ako mu fale zadnje stranice, bez ikakvog upozorenja od prodavaca i ako si platio 3 euro za taj strip ostavi mu negativan komentar s puno zadovoljstva !
gluposti
kupac se prvo treba javit onome ko mu je strip prodao i dogovorit se o zamjeni stripa ili povratku novaca , tek kad prodavač ne bi na to pristao onda ostavljat negativne , glupost još jednom nego imam nekoliko ljudi kojima bi trebao ostavit komentare a nikad se nisu javili misliš li da bi ih zato trebalo ocrniti ja mislim da ne
Bas cu mu se ja javiti, kad prodajes reci sta prodajes,stavi sliku i sl. . Ja kad dobijem takav strip odmah stavljam negativan komentar. Poserem se na takvog prodavaca a jos vise se poserem na takvog idiota koji bi se s tim prodavacem ganjao za novi strip i razmjenu. Drugo je kad ti dodu stripovi slomljeni ili sta ti ja znam kad je npr. greska poste, to je druga stvar ali kad smece prodajes nema zajebancije ...
Vidi se da si komičar seinfeld Ne znam da li si shvatio iz cele ove prepiske,da taj jebeni strip NIJE bio na aukcijama,već me je Tristan pitao da li imam još nečega.Stripovi koje je on osvojio na aukcijama su bili skenirani i mogao je sam da se uveri kako izgledaju.Da mi je on tražio da mu skeniram i ove ostale i to bih uradio,i tada bih i video da tom stripu nedostaju stranice i to bih mu naravno napomenuo.Greške se dešavaju i to svima,ja sam pokušao da svoju grešku ispravim.Na primer,šta bi Prodigy trebao da uradi sada pošto mu se Tristan nije javio mesec i po posle završene aukcije??Nije imao pristup "kupovini"Meni se to još nije desilo.A inače se dobija i mail o završenim aukcijama,pa i ne moraš da ideš na "kupovinu" da bi imao pregled.Vidiš da niko nije savršen.Ovo ti inače navodim kao primer,ne mešam se u njihov problem inače.. Inače,ovo "poserem se na prodavca" ti je žešća izreka , na svu sreću nisam prodavac,već u 99% slučajeva kupac,inače bih se naljutio.. Najviše me nervira što se ovde dovodi u pitanje moje poštenje,a ovde se radi o GREŠCI a ne o poštenju,da nisam pošten ne bih se javljao Tristanu i pokušavao da ispravim nesporazum.
Tomek |
Posted - 02/10/2005 : 22:35:59 quote: Originally posted by Guffy kupac se prvo treba javit onome ko mu je strip prodao i dogovorit se o zamjeni stripa ili povratku novaca , tek kad prodavač ne bi na to pristao onda ostavljat negativne , glupost još jednom nego imam nekoliko ljudi kojima bi trebao ostavit komentare a nikad se nisu javili misliš li da bi ih zato trebalo ocrniti ja mislim da ne
a ti bi, nakon 400 uspjesno zavrsenih aukcija, mogao kupiti skener
kao i ostali
|
|
|