forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Osvetoljubivi komentari

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Obi-wan Posted - 09/10/2005 : 23:54:01
Ako niste zadovoljni ili vas netko prevari, dajte mu negativan komentar. I onda primite jedan isti takav. Ne dajem negativne komentare - glavni razlog je što ne volim davati negativne komentare, a ima i drugih razloga. A i zašto bih? Što dobijam time - negativan komentar iz osvete. Tri negativna od tri neozbiljne osobe i leti se sa aukcija. To svi znamo. Dao sam nekoliko neutralnih komentara, cisto da obilježim kada me je netko pravio budalom. Šta te ljude sprecava da mi iz dokonosti zabibere negativne, cisto da mi napakoste? Ništa. Dešava se... I nikome ništa... Mislim da treba malo porazmisliti o sistemu i pravilima kod ostavljanja komentara jer ovaj sistem nije baš sasvim dobar. Za pocetak imam ideju da se ljudi koji su se dokazali stotinama puta možda izuzmu od svega toga jer su se dokazali - status pouzdan bez ikakvih komentara. Imam utisak da se jedan negativan komentar onako crven bolje vidi od par stotina pozitivnih. Toliko od mene, imate li vi neko videnje ili neke ideje...

>> U nastupu bijesa, jedna noga rece drugoj : medju nama je svršeno! <<
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Obi-wan Posted - 07/12/2005 : 15:16:00
quote:
Originally posted by Markos

kakvu crnu listu na aukcijama?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Lapsus, mislio sam na crnu listu u burzi naravno. Stalno drkam pojmove - starim očigledno. Ipak, iako sam pogriješio, na aukcijama takođe postoji crna lista tj. crvena lista(u popisu korisnika) pa se i tu može vidjeti štošta.

>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<
Markos Posted - 07/12/2005 : 14:44:57
kakvu crnu listu na aukcijama?

Obi-wan Posted - 06/12/2005 : 23:50:26
Još jedna žrtva osvetoljubivog komentara - pogledajte crnu listu u burzi potražnje.
By the way, ima bar 7 članova koji su svojim neodgovornim odnosom i nepoštivanjem najosnovnijih pravila aukcija, zaslužili negativne komentare od mene. Nisam im dao te negativne komentare jer sam siguran da bi mi od tih 7 najmanje 4 osobe dale natrag negativne komentare koje nisam zaslužio i nikada neću. Sa 3 negativna našao bih se u poziciji da obješnjavam da nisam kriv i da je to osveta. Možda ne bih bio dovoljno uvjerljiv - tko zna? Ne hvala. Sto posto sam siguran da ovako razmišlja dosta poštenih članova ovog sajta.

>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<
Star Wars Posted - 22/10/2005 : 20:29:02
Primio na znanje.

The Force is in my hands....
alanmaras Posted - 21/10/2005 : 22:50:35
pogledaj crnu listu

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Star Wars Posted - 21/10/2005 : 13:13:58
quote:
Originally posted by alanmaras

nema potrebe, taj je na crnoj listi, ionako svatko odlucuje za sebe, ja samo prenosim svoja iskustva

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

A tko je ta osoba?

risbozg Posted - 20/10/2005 : 22:27:35
:-))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
alanmaras Posted - 20/10/2005 : 07:48:26
nema potrebe, taj je na crnoj listi, ionako svatko odlucuje za sebe, ja samo prenosim svoja iskustva

Star Wars Posted - 19/10/2005 : 21:02:13
quote:
Originally posted by alanmaras

quote:
Originally posted by Obi-wan

Ako niste zadovoljni ili vas netko prevari, dajte mu negativan komentar. I onda primite jedan isti takav.

Evo...ja sam dobio jedan takav komentar (osvetoljubivi)...i još sam živ i...živo mi se fućka za taj komentar...on sve govori o osobi koja mi ga je dala

Otvori topic o tom koji ti je dao neg. komentar, iskritiziraj ga, postavi zahtjev za baniranje, upozori sve da ne trguju s njim....
To ce ga nauciti pameti.

solar Posted - 19/10/2005 : 12:48:21
:-)

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Markos Posted - 19/10/2005 : 10:32:50
Sad radi:-)

solar Posted - 19/10/2005 : 01:10:25
quote:

Pogledat cu, hvala!

Još uvijek ne radi.

alanmaras Posted - 17/10/2005 : 21:16:25
kupi, kupi, kupi pa uvali

risbozg Posted - 17/10/2005 : 13:32:02
sad ti uvalim još ja koj minus i letiš sa aukcija :-)))

alanmaras Posted - 17/10/2005 : 07:59:38
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ako niste zadovoljni ili vas netko prevari, dajte mu negativan komentar. I onda primite jedan isti takav.

Evo...ja sam dobio jedan takav komentar (osvetoljubivi)...i još sam živ i...živo mi se fućka za taj komentar...on sve govori o osobi koja mi ga je dala

Markos Posted - 16/10/2005 : 22:07:33
Pogledat cu, hvala!

solar Posted - 16/10/2005 : 22:01:31
Da ne otvaram novi topic, kada kliknem na Perović u rubrici junaci pojavi se ova poruka Server object error 'ASP 0228 : 80004005'Server.Execute Error
/ShowArticle.asp, line 137
The call to Server.Execute failed while loading the page.

i nedostaje Napoleone u istoj rubrici.

verter Posted - 16/10/2005 : 14:31:02
"Uvedena su nova pravila, ja sada osobno odobravam da li ce se neki novi korisnik registrirati ili ne, i prihvacam samo korisnike sa ne anonimnom email adresom, dakle sa email adresom od svog providera, npr. a ne sa yahooa ili hotmaila ili neceg slicnog. Jest da mi to stvara dodatni posao, ali ce konacno uvesti malo reda."

e ovo mi se jako svidja.iako bi mozda bolje bilo razgraniciti prijavu na aukcije od prijave na forumu ali no big deal.

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
risbozg Posted - 16/10/2005 : 10:10:40
i ja

mamlaz Posted - 13/10/2005 : 00:46:53
quote:
Originally posted by Porter

Pa forum i nema veze sa izbacivanjem,prvenstveno sam mislio na negativne komentare sa aukcija.

Porter

Kuzim

Mrzim mrznju!
Porter Posted - 13/10/2005 : 00:38:27
Pa forum i nema veze sa izbacivanjem,prvenstveno sam mislio na negativne komentare sa aukcija.

Porter
mamlaz Posted - 12/10/2005 : 22:22:38
quote:
Originally posted by Porter

Da bi se malo pripomoglo u vezi negativnih komentara,moze se otvoriti topic recimo User sa negativnim komentarima.
Kada neko uoci da neka osoba ima 3 negativna komentara od 3 osobe da se stavi njegov nick ili da se obavijesti Markos.
Tako bi ta osoba mogla ako je doslo do nesporazuma da objasni Markosu ili nekom od moderatora u cemu se radi.
Tako da ne bude direkt izbacivanje bez objasnjenja a time bi se skrenula i pozornost drugih forumasa na user-e sa 3 neg.komentara.

Porter

Izvini, ali forum ni na jednoj od aukcijskih kuca nije relevantna stvar za izbacivanje!!!
Koliko sam ja vidio na nasem forumu ljudi koji prednjace u feedbasck-ovima nemaju puno postova!!!

Mrzim mrznju!
Porter Posted - 12/10/2005 : 17:53:47
Sad radi kako treba,odlicno ovo sa katancicima imas aferim od mene

Porter
Markos Posted - 12/10/2005 : 15:28:39
quote:
Originally posted by rocco21

Nove sitnice u user listi su dobre i jako korisne.

Vidim da su ova dvojica (ili je to zapravo jedan) što su petljala oko Lazarusa isključena ali da aukcije još stoje.

Nisam stigao to izbrisati, poslije cu.

slovenec Posted - 12/10/2005 : 15:22:56
quote:

meni se to nije ponovilo, ali recimo da sam popravio:-) U medjuvremenu sam dodao i neke nove sitnice tu u user listu, pa pogledajte...

super, tako i mora biti...

eto!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000