forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Crne liste na aukcijama

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Obi-wan Posted - 18/10/2005 : 19:22:48
Upravo mi je Srdjan razočarano javio da ne može licitirati kod mene i zašto sam ga stavio na crnu listu kupaca. Ja sam pomislio da se možda potkrala greška i da sam ga slučajno stavio jer sam već odlično trgovao s njim. Ali nije to u pitanju. Znači - ne može licitirati, a ja nisam stavio zabranu. Ako on ne može, možda ima još takvih. Molio bih da se ovo razjasni dok ljudi ne pomisle da imam nešto protiv njih.

>> U nastupu bijesa, jedna noga reče drugoj : među nama je svršeno! <<
21   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
srdjandj Posted - 16/12/2005 : 20:10:09
Tako Dejane objasni ljudima u čemu je stvar !!!
Obi-wan Posted - 12/12/2005 : 18:31:34
Koristio sam Operu jer se ne mogu oteti utisku da kada je stvarno loše, stripovi.com bolje rade pod Operom. Znam da to baš nema logike, ali eto... S obzirom da je sada brzina ok, unio sam promjene na crnim listama pod explorerom i sve radi kako treba. Čak i pod Operom je sve u redu(vjerovatno je trebalo vremena za neki refresh pa da sve bude ok, pojma nemam). U svakom slučaju, sada je u redu.

>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<
Markos Posted - 12/12/2005 : 08:45:47
U operi ocito neke funkcije ne rade, a sporost ne bi trebala imati veze sa browserom.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Obi-wan Posted - 11/12/2005 : 19:12:30
Kada otvaram aukcije sa Operom, ide nekako, ali stalno sam logiran i stalno isto na crnim listama(ne dozvoljava nikakve promjene, čak ni logout). Javi on da sam odlogiran, ali ostajem logiran.
Kada koristim explorer, onda jedva uđem na aukcije, ali prihvata promjene(crne liste i logout), ali to sve ide presporo.

Obi-wan Posted - 11/12/2005 : 18:54:46
Ne mogu promjeniti spiskove na crnim listama aukcija. Promjenim, javi mi da su liste promjenjene i kada ponovo otvorim, sve je isto kao i prije izmjena.

risbozg Posted - 20/10/2005 : 12:08:18
usvršeno :-))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Star Wars Posted - 19/10/2005 : 20:55:00
quote:
Originally posted by Porter

Sad radi ko zmaj.

Porter

Ma meni je radio i prije jer nisam petljao s tim crnim listama.

The Force is in my hands....
Obi-wan Posted - 19/10/2005 : 18:09:57
quote:
Originally posted by Markos

Popravio sam, mislim, sada. Probajte. Sto se tice ovog "crna lista prodavaca", moras se logirati da bi to radilo. Moze se provuci i bez logiranja ali je to onda security problem.

Istestirali smo malo i sada je sve u redu sa crnom listom prodavaca.

Porter Posted - 19/10/2005 : 13:45:08
Sad radi ko zmaj.

Porter
Markos Posted - 19/10/2005 : 10:29:01
Sto se usavrsavanja tice, kad vidim da mi nesto treba onda to dodam:-) Dakle, ako vam nesto treba, a nemamo, recite, mozda napravim.

Markos Posted - 19/10/2005 : 10:27:59
Popravio sam, mislim, sada. Probajte. Sto se tice ovog "crna lista prodavaca", moras se logirati da bi to radilo. Moze se provuci i bez logiranja ali je to onda security problem.

Porter Posted - 19/10/2005 : 00:47:48
Kad nekog stavim na crnu listu prodavaca i odem sa stranice pa se ponovo vratim onda se ponovo pojavljuju aukcije te osobe.
Da li se moze permanentno ovo uraditi?
Inace usavrsavanje se nastavlja vidim da je ubaceno broj posjeta sto je isto interesantan detalj.

Porter
Obi-wan Posted - 19/10/2005 : 00:03:59
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by Obi-wan

Bolje nemoj jer bi im nehotice mogao lupiti zabranu licitiranja kao ja. Od sada više nikoga ne stavljam na crnu listu prodavača pa makar se ugušio u aukcijama.

A da li oni vide tvoje aukcije i ne mogu bidati, ili ih uopce ne vide???

Mrzim mrznju!

Vide, a ne mogu bidati. Kao da su na crnoj listi kupaca. Totalna zavrzlama. Nadam se da će Markos popraviti. Zbog drugih koji to vjerovatno nisu ni primjetili.

mamlaz Posted - 18/10/2005 : 23:58:42
quote:

Bolje nemoj jer bi im nehotice mogao lupiti zabranu licitiranja kao ja. Od sada više nikoga ne stavljam na crnu listu prodavača pa makar se ugušio u aukcijama.

A da li oni vide tvoje aukcije i ne mogu bidati, ili ih uopce ne vide???

Mrzim mrznju!
Obi-wan Posted - 18/10/2005 : 23:54:44

mamlaz Posted - 18/10/2005 : 23:49:55
quote:

quote:

quote:

Otkrili smo u čemu je stvar i pravo je čudo kako to ranije nije primjećeno. Zamislite - ako ste stavili neke ljude u crnu listu prodavača iz razloga što ne želite gužvu sa aukcijama(da malo smanjite broj i popravite preglednost), ti korisnici neće moći ni licitirati vaše aukcije. Znači zbrka kod crne liste prodavača koja postaje crna lista kupaca.
Ovo treba malo pogledati jer možda imate gomilu ljudi koji vam ne mogu licitirati, a da to ni ne znate.

Hehe stavio si covjeka koji ti je dobar kupac kao crnog prodavaca i sada si nezadovoljan
Pa valjda se podrazumijeva da onaj tko ti nije dobar kao prodavac (prevario te) nije dobar kao i kupac!! A stvarno ne znam zasto bi inace stavio nekoga na crnu listu, zar ne??

Mrzim mrznju!

Nisi u pravu ni blizu. On je iz SICG i pošten je momak i kupio je nešto od mene jer mu nije problem poštarina. Ja njega cjenim i kao čovjeka i kao kupca i prodavca, ali ja ne želim kupovati iz inozemstva jer mi je poštarina prevelika pa radije kupujem u Hrvatskoj. Osim toga, na aukcijama ima 40 i više strana pa ja namjestim da neke prodavače ne prikazuje da dobijem preglednije aukcije za što je ta opcija i bila namjenjena. To što se zove crna lista prodavača nije moja ideja i mislim da to ime ne valja. To su prodavci čije aukcije trenutno ne želite vidjeti radi bolje preglednosti, a ne oni koji su vas prevarili.

Ajde, dobro si se izvukao:))
Cak bi rekao da ti je i ideja dobra pa cu je i ja primijeniti

Mrzim mrznju!
Obi-wan Posted - 18/10/2005 : 23:46:33
quote:

quote:

Otkrili smo u čemu je stvar i pravo je čudo kako to ranije nije primjećeno. Zamislite - ako ste stavili neke ljude u crnu listu prodavača iz razloga što ne želite gužvu sa aukcijama(da malo smanjite broj i popravite preglednost), ti korisnici neće moći ni licitirati vaše aukcije. Znači zbrka kod crne liste prodavača koja postaje crna lista kupaca.
Ovo treba malo pogledati jer možda imate gomilu ljudi koji vam ne mogu licitirati, a da to ni ne znate.

Hehe stavio si covjeka koji ti je dobar kupac kao crnog prodavaca i sada si nezadovoljan
Pa valjda se podrazumijeva da onaj tko ti nije dobar kao prodavac (prevario te) nije dobar kao i kupac!! A stvarno ne znam zasto bi inace stavio nekoga na crnu listu, zar ne??

Mrzim mrznju!

Nisi u pravu ni blizu. On je iz SICG i pošten je momak i kupio je nešto od mene jer mu nije problem poštarina. Ja njega cjenim i kao čovjeka i kao kupca i prodavca, ali ja ne želim kupovati iz inozemstva jer mi je poštarina prevelika pa radije kupujem u Hrvatskoj. Osim toga, na aukcijama ima 40 i više strana pa ja namjestim da neke prodavače ne prikazuje da dobijem preglednije aukcije za što je ta opcija i bila namjenjena. To što se zove crna lista prodavača nije moja ideja i mislim da to ime ne valja. To su prodavci čije aukcije trenutno ne želite vidjeti radi bolje preglednosti, a ne oni koji su vas prevarili.

mamlaz Posted - 18/10/2005 : 22:30:36
quote:

Mrzim mrznju!
Markos Posted - 18/10/2005 : 22:19:56
TO je moja greska, popravit cu sutra ujutro.

Obi-wan Posted - 18/10/2005 : 20:21:27

alanmaras Posted - 18/10/2005 : 20:00:04
jesam ti lijepo rekao da ne jedeš one trave ...vidiš sad što se događa

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000