T O P I C R E V I E W |
dugapuška |
Posted - 28/10/2005 : 22:54:25 ili ja slabo vidim ili ga stvarno nema, why? |
3 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dugapuška |
Posted - 01/11/2005 : 20:34:57 quote: Originally posted by Obi-wan
Određeni članovi upućeni u magiju mogu poslati tvoj topic potražnje u prošlost. Netko ti je to uradio. Čisto da pokažem kako je to moguće, ovaj put sam to ja uradio. Eno opet ti je na trećoj stranici. Šalim se naravno. U pitanju je bug. Netko ti je ostavio post pa ga obrisao jer se predomislio. Tvoj topic automatski odlazi u vrijeme kada ti je ostavljen zadnji post koji stoji u topicu(u tvom slučaju 16.9). Ovaj put sam ja to nehotice uradio jer sam morao istestirati svoju teoriju i pokazala se kao točna. Nadam se da se ne ljutiš.
Pognite glave u mješavini straha i obožavanja. Obraća vam se senior member!
dobra fora da znam , nema problema |
Obi-wan |
Posted - 01/11/2005 : 16:15:51 Određeni članovi upućeni u magiju mogu poslati tvoj topic potražnje u prošlost. Netko ti je to uradio. Čisto da pokažem kako je to moguće, ovaj put sam to ja uradio. Eno opet ti je na trećoj stranici. Šalim se naravno. U pitanju je bug. Netko ti je ostavio post pa ga obrisao jer se predomislio. Tvoj topic automatski odlazi u vrijeme kada ti je ostavljen zadnji post koji stoji u topicu(u tvom slučaju 16.9). Ovaj put sam ja to nehotice uradio jer sam morao istestirati svoju teoriju i pokazala se kao točna. Nadam se da se ne ljutiš.
Pognite glave u mješavini straha i obožavanja. Obraća vam se senior member! |
dugapuška |
Posted - 28/10/2005 : 22:58:19 evo ga na trećoj strani i piše da je editiran 16.09., svašta! |