T O P I C R E V I E W |
bero7 |
Posted - 29/10/2005 : 20:20:58 Imam pitanje sto se tice aukcije...Procitao sam da ako pobijedim imam mjesec dana da uplatim iznos na broj racuna koji ce mi se poslati..Mene zanima sto mi garantira da ce nakon toga 'druga strana', tj. prodavac meni poslati taj strip? jel se moze to ostvariti placanjem pouzecem?
Takodjer mi nije jasan pojam 'rezervne cijene'..Kakvog onda smisla ima pocetna cijena? ako je navedena cijena dovoljna da bi vodio u ponudi na aukciji, zasto minimalna cijena ne bi ujedno bila i rezervna ?
Hvala na odgovorima
P.S. I da, mislim da biste trebali zabraniti kod opisa stanja stripova za koje nije stavljen scan komentare tipa 'stanje stripa odgovara stripu starom XX godina' jer je to bezobrazno neodredjeno. Ne moram objasnjavati. |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
risbozg |
Posted - 01/11/2005 : 19:06:55 nema na čemu :-)))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
|
bero7 |
Posted - 31/10/2005 : 17:47:19 Hvala ! |
Markos |
Posted - 29/10/2005 : 23:01:45 Rocco ti je objasnio, mislim, vise manje sve sto je trebalo. Ako te nesto drugo zanima, pitaj.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
rocco21 |
Posted - 29/10/2005 : 20:45:20 Mislim da se to plaćanje o kojem ti govoriš odnosi na plaćanje 3% naknade koje je prodavač obavezan uplatiti kad se skupi 50 kn i više i ti kao kupac s tim nemaš ništa.
Kod osvojene aukcije ti se sam dogovaraš s prodavačem o uvjetima i rokovima plaćanja, isporuke i slično pa između ostaloga možeš dogovoriti i plaćanje pouzećem koje je sigurnije ali i dosta skuplje.
Najveća garancija su ti komentari koje možeš vidjeti za svakog prodavača koji su u 99% slučajeva pozitivni. Po mojim iskustvima s aukcija ljudi na ovom forumu i sajtu izuzetno korektni i pošteni.
O rezervnoj cijeni imaš par topica pa malo potraži. Dosta se o tome pisalo.
A to da stanje stripa odgovara godinama je totalna glupost i iako sam bio zainteresiran za jedan od tih stripova ne pada mi na pamet sudjelovat na aukciji niti pitati prodavača za neka objašnjenja.
P.S. Ispunjavanje profila je jedna od pristojnih radnji na ovom forumu. |