T O P I C R E V I E W |
apokalips |
Posted - 27/11/2005 : 09:59:10 Evo što mi je bilo-koristim običan browser i kad idem na forum-sva su mi slova mutna-zvjezdice članova uopče ne vidim,slova tema su mi mutne.
Koji je to vrag???
if you want peace,prepare for war.the revolution is coming |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
srdjandj |
Posted - 06/01/2006 : 20:57:40 quote: Originally posted by SnotMan
quote: Originally posted by srdjandj
Manje pijte pivo, pa će vam biti sve čisto...
Da,ali piva cisti bubrege.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
Tako je , zato moj stari pije po dva -tri piva (mislim one boce od 2,5 litre apatinsko ) |
SnotMan |
Posted - 27/12/2005 : 11:33:24 quote: Originally posted by srdjandj
Manje pijte pivo, pa će vam biti sve čisto...
Da,ali piva cisti bubrege.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
Star Wars |
Posted - 17/12/2005 : 11:14:25 quote: Originally posted by Renky
Posjeti opticara
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Ili okulista.
The Force is in my hands.... |
srdjandj |
Posted - 30/11/2005 : 15:08:54 Manje pijte pivo, pa će vam biti sve čisto... |
srdjandj |
Posted - 30/11/2005 : 15:07:54 Kad hakera zabole oći od preteranog gledanja u monitor on kaže da mu je loša grafička... |
mpavin |
Posted - 28/11/2005 : 23:22:02 ukrao si mi riječ iz ustaquote: Originally posted by Renky
Posjeti opticara
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
|
globinjo |
Posted - 28/11/2005 : 03:22:51 operi monitor
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
sdragan@ |
Posted - 27/11/2005 : 12:42:06 quote: Originally posted by apokalips
Evo što mi je bilo-koristim običan browser i kad idem na forum-sva su mi slova mutna-zvjezdice članova uopče ne vidim,slova tema su mi mutne.
Koji je to vrag???
if you want peace,prepare for war.the revolution is coming
Koliko si sati proveo ispred monitora
Necete verovati, ali znam coveka koji kada je kupio "komp",sedeo ispred njega oko 24h. Kada je vec bilo dosta(i njemu i "kompu")otisao je u radnju da se zali kako mu monitor nije ok.sve mu se mutilo i pekle su ga oci.
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
Renky |
Posted - 27/11/2005 : 12:21:39 Posjeti opticara
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
makikatalinic |
Posted - 27/11/2005 : 11:55:47 Mislim da je Markos vjeojatno upravu...
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija |
Markos |
Posted - 27/11/2005 : 10:19:21 monitor:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |