T O P I C R E V I E W |
BlekenDekara |
Posted - 05/12/2005 : 20:13:20 Marko, imal shanse za ubaciti onu ignore funkciju za chlanove-koji-ti-svojim-postovima-idu-na-kurac?
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
SnotMan |
Posted - 22/01/2006 : 13:56:58 Kako uopste funkcionira?
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
kiky |
Posted - 01/01/2006 : 14:44:25 Eh, neće ta ignore funkcija donijeti ništa dobro ovom forumu.
in the evidence of its brilliance |
Aco |
Posted - 01/01/2006 : 14:17:23 Podržavam Dekarin prijedlog.
Bond.James Bond. |
BlekenDekara |
Posted - 01/01/2006 : 13:58:36 quote: Originally posted by Markos
Dekaro, pokusat cu to dodati uskoro, nemam bas puno vremena sa ovim izdavastvom na vratu... Mozda tijekom bozicnih praznika uhvatim vremena da to dodam. I meni ce isto zatrebati.
stigli bozitjni(i pobozitjnji) raznici pa ako uhvatish vremena za odraditi ovo uchinitjesh korisnicima pochetak i ostatak ove godine mucho ugodnijim
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
makikatalinic |
Posted - 12/12/2005 : 16:43:57 quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by vice
Ignore na makija,ignore na makija,ignore na makija
Šala ofkors
Nije to loša ideja,ali opet bi volija vidit i neprijateljeve postove,da se mogu svađat Opet šala
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Izgleda da si ti trebao ići na moj primjer a ne DeeCay
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Samo pokušaj
Sklon sam tome
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |
vice |
Posted - 11/12/2005 : 18:03:05 quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by vice
Šala ofkors
Nije to loša ideja,ali opet bi volija vidit i neprijateljeve postove,da se mogu svađat Opet šala
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Samo pokušaj
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
makikatalinic |
Posted - 11/12/2005 : 17:54:40 quote: Originally posted by vice
Šala ofkors
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |
mpavin |
Posted - 11/12/2005 : 12:16:00 slažem se s tobom.ja neću ignorirati nikoga jer mi je to bezveze.zamislite da ignoriram 10 ljudi koji imaju najviše postova.koja korist od togaquote: Originally posted by Obi-wan
Ma jest i to , a što bi se ignorirali? Pa došli smo se tu družiti, raspravljati, možda nešto mjenjati, kupiti prodati. Big hepi femili. No, poštujem svačije mišljenje, tko voli neka izvoli (naravno ako bude ta opcija).
>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<
|
Obi-wan |
Posted - 10/12/2005 : 17:16:03 Ma jest i to , a što bi se ignorirali? Pa došli smo se tu družiti, raspravljati, možda nešto mjenjati, kupiti prodati. Big hepi femili. No, poštujem svačije mišljenje, tko voli neka izvoli (naravno ako bude ta opcija).
>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! << |
Ned Mace |
Posted - 10/12/2005 : 17:07:12 Meni je ignore funkcija malo djetinjasta i protiv prirode Internet komuniciranja ali ako ljudi imaju slabe živce pa ih to veseli knock yourselves out...
"There's no such thing as a free lunch!" |
vice |
Posted - 10/12/2005 : 16:17:52 Ignore na makija,ignore na makija,ignore na makija
Šala ofkors
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
SnotMan |
Posted - 10/12/2005 : 13:23:25 Kad bi se pojavila ta opcija,ja bi bio sam na forumu.:))))))))))
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
DeeCay |
Posted - 09/12/2005 : 08:15:52 Mislili ste na opciju da neki user postavi listu ignoriranih i onda se ovi spomenuti ne mogu oglašavati u njihovom topicu? Ili ignorirani mogu mogu ostavljati postove gdje žele samo ih onaj user ne vidi? Kako god bilo, nek uglavnom bude sloboda izražavanja!
Wealth beyond measure, outlander... |
makikatalinic |
Posted - 08/12/2005 : 19:21:18 quote: Originally posted by DeeCay
Uh-oh...morat ću manje postat :-) Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??
A jelte, ti bi mene ignorisao? Tu i tamo ti zasmetaju moji komentarčići na moj račun, hah? Mene bi primjera radi... Aj tinitiliniću
Wealth beyond measure, outlander...
Nikako, ignore na tebi neću koristiti. Meni ta opcija uopće neće biti potrebna jr ne vidim razloga zašto bi to radio.Uostalom nikad se nisam nekom zamjerio niti on meni...
DeeCay |
Posted - 08/12/2005 : 11:09:00 quote: Originally posted by makikatalinic
Uh-oh...morat ću manje postat :-) Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??
A jelte, ti bi mene ignorisao? Tu i tamo ti zasmetaju moji komentarčići na moj račun, hah? Mene bi primjera radi... Aj tinitiliniću
Wealth beyond measure, outlander... |
makikatalinic |
Posted - 08/12/2005 : 09:46:11 quote: Originally posted by mamlaz
Uh-oh...morat ću manje postat :-) Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??Na nekim forumima postoji ta opcija a iskreno nikad ju nisam koristio...
Ma ne brini. Ionako ce samo napraviti ignora makikatalinic pa to nece vrijediti za tebe
Mrzim mrznju!
Znači dobre vijesti
mamlaz |
Posted - 06/12/2005 : 22:54:48 quote: Originally posted by makikatalinic
Uh-oh...morat ću manje postat :-) Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??Na nekim forumima postoji ta opcija a iskreno nikad ju nisam koristio...
Ma ne brini. Ionako ce samo napraviti ignora makikatalinic pa to nece vrijediti za tebe
Mrzim mrznju! |
Emir Pasanovic |
Posted - 06/12/2005 : 22:04:20 quote: Originally posted by BlekenDekara
narafski...verovatno sa libelus ekipom delim shtand sem ako se ove godine nisu profinili pa netje boranija da im zauzima mesto na astalu:)pPPPP
e nisam se sladje nasmijao odavno nego kad sejo vidi novo izdanje... mah, samo mi je zao sto necu bit tu da vidim svima face
Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Sada umjesto onog blogovskog naziva, malo profesionalizma. Svi oblici saradnje su dobrodosli. |
mpavin |
Posted - 06/12/2005 : 21:47:39 ni meni to nije baš jasno.quote: Originally posted by makikatalinic
|
makikatalinic |
Posted - 06/12/2005 : 20:10:51 Uh-oh...morat ću manje postat :-) Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??Na nekim forumima postoji ta opcija a iskreno nikad ju nisam koristio...
Barker |
Posted - 06/12/2005 : 12:57:54 Seinfeld je pravi-pravcati strip-teaser :)) Nakon ovolikog najavljivanja famoznog #7, ja jedva cekam...
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
Markos |
Posted - 06/12/2005 : 09:37:56 Dekaro, pokusat cu to dodati uskoro, nemam bas puno vremena sa ovim izdavastvom na vratu... Mozda tijekom bozicnih praznika uhvatim vremena da to dodam. I meni ce isto zatrebati. I vidimo se na CRS-u!!!!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
seinfeld |
Posted - 06/12/2005 : 00:17:30 Gdje su topici , sta se ceka ! :p
"U got six victories? I wonder if this will hurt the closest you'll get to 7 is the numba on ya shirt." |
BlekenDekara |
Posted - 05/12/2005 : 22:59:29 quote: Originally posted by seinfeld
Sejo, napalices se ti na Amere, to ti garantujem ! Kad uzmes sve sacekaj da izade broj 7 i onda pocni da citas!
netje morati dugo da cheka obzirom da #7 izlazi prekosutra:)))
SejoSexon |
Posted - 05/12/2005 : 22:19:59 Nisam neki fan američkih stripova ali cijenim Dekarin trud i zbog toga ću uzeti sve brojeve.
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|