forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Djokonda i ine price

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
prozirna senka Posted - 15/12/2005 : 15:56:34
Prosto je nevjerojatno kako je prozirna sjena preko noci pocela parlati hrvatski, sudeci prema naslovu recenzirane epizode

Samoj recenziji nedostaje slicica naslovnice MM Extra #6, a Osmjehu fali jedno r. Bilo bi lijepo ako bi nas vrli webaster mogao sto uciniti po ovim pitanjima.

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
4   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
prozirna senka Posted - 16/12/2005 : 06:41:58
I on je u planu;) Tamo, koncem sijecnja...

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
mamlaz Posted - 15/12/2005 : 23:53:20
Hehe, ubuduce recenziraj M. No-a:)))

Mrzim mrznju!
prozirna senka Posted - 15/12/2005 : 18:41:26
" Ma kako epizoda nije objavljena kod nas, mogao sam modificirati naslov onako kako mi se sviđa:-)"
I to je demokracija!:))

Hvala za trud.

Markos Posted - 15/12/2005 : 16:44:25
Ma kako epizoda nije objavljena kod nas, mogao sam modificirati naslov onako kako mi se sviđa:-) Đokondin osmeh sam promijenio, naravno, zbog Đokondin, a ne zbog osmeh... R cu promijeniti sutra, a slikicu odmah... Sorry.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000