T O P I C R E V I E W |
Spartacus |
Posted - 22/12/2005 : 15:04:50 na nekim topicima u Popisima ??? Taman krenuo dati još koji komentar i upit a kad ono nestali neki bezazleni i pohvalni postovi!
Kao i svi prisutni ovdje volim stripove, žene, ćevape, dobru pijaču i dernek do jutra! |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
prozirna senka |
Posted - 25/12/2005 : 23:34:13 quote: Originally posted by Porter
Poslovica bi znacila: Ista djeca najbolje se igraju! Dok kod ove poslovice se ne misli na djecu vec na ljude sa istim zanimanjem i interesovanjem.
Porter
Razumeo. Hvala
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
Spartacus |
Posted - 25/12/2005 : 23:05:42 Javio se i Jabba the Hutt! Malo ste se zeznuli. Corleone ne pohodi kameno svetilište!
Kao i svi prisutni ovdje volim stripove, žene, ćevape, dobru pijaču i dernek do jutra! |
Porter |
Posted - 24/12/2005 : 11:40:42 Poslovica bi znacila: Ista djeca najbolje se igraju! Dok kod ove poslovice se ne misli na djecu vec na ljude sa istim zanimanjem i interesovanjem.
Porter |
prozirna senka |
Posted - 24/12/2005 : 07:57:31 Dobro, vi Vikinzi nijedni, ocete li nas prosvetliti? O cemu je? :)
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
GTI_TURBO |
Posted - 23/12/2005 : 20:48:32 quote: Originally posted by Porter
Lika barn leker bäst!(svedska poslovica)
Porter
Pokupili je od danaca. |
Dado |
Posted - 23/12/2005 : 17:42:28 Don Vito, zao mi je samo sto sam otisao par minuta ranije sa CRSa u nedjelju. |
Spartacus |
Posted - 23/12/2005 : 17:16:15 Da, druže! :) Imamo dvije vrste stripofila! Jedne koji nikada nisu prestali biti djeca i one koji to nikada nisu ni bili! Ovi prvi konstantno uče i razvijaju se dok ovi drugi...
Porter |
Posted - 23/12/2005 : 15:43:14 Lika barn leker bäst!(svedska poslovica)
Porter |
Spartacus |
Posted - 23/12/2005 : 15:28:31 quote: Originally posted by sdragan@
quote: Originally posted by Spartacus
na nekim topicima u Popisima ??? Taman krenuo dati još koji komentar i upit a kad ono nestali neki bezazleni i pohvalni postovi!
Kao i svi prisutni ovdje volim stripove, žene, ćevape, dobru pijaču i dernek do jutra!
Da,da druze, i ovde ti postoji cenzura
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Eh. I na upps-u me brišu. Jedino kod A.Hodzica i na striparni još dobro kotiram
sdragan@ |
Posted - 23/12/2005 : 08:01:34 quote: Originally posted by Spartacus
na nekim topicima u Popisima ??? Taman krenuo dati još koji komentar i upit a kad ono nestali neki bezazleni i pohvalni postovi!
Kao i svi prisutni ovdje volim stripove, žene, ćevape, dobru pijaču i dernek do jutra!
Da,da druze, i ovde ti postoji cenzura
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
DeeCay |
Posted - 22/12/2005 : 16:19:42 Ono je prostor samo za popise, ne za nevine komentare i topice. To se sve briše, ono što nije popis! Politika...
Wealth beyond measure, outlander... |