T O P I C R E V I E W |
mcn |
Posted - 30/12/2005 : 15:47:08 ... predlazzem uvodjenja podforuma "izdavasstvo" u kojeg bi se preusmjeravali svi topici koji poccnu priccati o nakladama, cijeni i profitu.
Opcionalno, u cilju occuvanja zzivaca, predlazzem da se svim postojechim izdavaccima ne dozvoli pristup u taj forum.
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sdragan@ |
Posted - 03/01/2006 : 14:54:53 quote: Originally posted by mcn
... predlazzem uvodjenja podforuma "izdavasstvo" u kojeg bi se preusmjeravali svi topici koji poccnu priccati o nakladama, cijeni i profitu.
Opcionalno, u cilju occuvanja zzivaca, predlazzem da se svim postojechim izdavaccima ne dozvoli pristup u taj forum.
mcn
Ako si zaista mislio ozbiljno ja se slazem.
Nije mi jasno zbog cega bi se zabranio pristup postojecim izdavacima? Oni ionako imaju ovde svoje potparole!(predstavnike za stampu)
Nigde u pravilima foruma nisam procitao da su te teme zakonom zabranjene i ustavom zasticene, ne vidim razlog tolikom gnusanju?!
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
Koresh |
Posted - 02/01/2006 : 11:04:38 ... samo tako neće
"Steal my rhymes and you are dead, busta" |
Star Wars |
Posted - 01/01/2006 : 20:03:27 Kako bude bit će.....
The Force is in my hands.... |
makikatalinic |
Posted - 01/01/2006 : 18:16:57 Pa mislim da to nije nikakav problem (barem to znam kod phpBB-ovih foruma) za ovaj ne znam...
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |
Star Wars |
Posted - 01/01/2006 : 12:36:40 I ja sam za, ali je pitanje hoce li Markos imati vremena da to napravi.
The Force is in my hands.... |
makikatalinic |
Posted - 31/12/2005 : 16:05:24 Ja sam za!!!
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |
mpavin |
Posted - 31/12/2005 : 14:29:23 i ja sam se sad sjetio nečega. bi li bilo dobro staviti nekakav forum ili podforum na kojoj će biti top liste najboljih stripova gdje ćemo moći glasati kao što to ima na drugim stranicama |
Obi-wan |
Posted - 31/12/2005 : 12:51:51 quote: Originally posted by Koresh
Pa Bernard tako i tako ne prati forum (samo prividno), vlasnik Van Gogha se isto nije oglasio, i ne prati (prividno), Markos je gazda i on bi morao pratiti itd, itd...
"Steal my rhymes and you are dead, busta"
A morali bi... Koliko sam shvatio, nas oko 2500 predstavlja znatnu silu kupaca stripova u nas.
>> onaj čije je ime zapisano u vodi << |
GTI_TURBO |
Posted - 31/12/2005 : 00:46:01 quote: Originally posted by manhunter
ne, on to najozbiljnije ;-)))
The average comic collector is someone whose mum threw away all their comics when they started getting interested in girls
Ozbiljno. |
mamlaz |
Posted - 30/12/2005 : 22:09:22 quote: Originally posted by mcn
... predlazzem uvodjenja podforuma "izdavasstvo" u kojeg bi se preusmjeravali svi topici koji poccnu priccati o nakladama, cijeni i profitu.
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Ajde napokon dobar prijedlog
Mrzim mrznju! |
Koresh |
Posted - 30/12/2005 : 20:44:05 Pa Bernard tako i tako ne prati forum (samo prividno), vlasnik Van Gogha se isto nije oglasio, i ne prati (prividno), Markos je gazda i on bi morao pratiti itd, itd...
"Steal my rhymes and you are dead, busta" |
manhunter |
Posted - 30/12/2005 : 18:48:05 ne, on to najozbiljnije ;-)))
The average comic collector is someone whose mum threw away all their comics when they started getting interested in girls |
GTI_TURBO |
Posted - 30/12/2005 : 18:11:28 Jeli ti to ozbiljno?:)) |