T O P I C R E V I E W |
metabaron |
Posted - 01/01/2006 : 01:15:58 Ne znam jel ovdje idealno mjesto, ali evo jedne stvari koja me muci otkad sam se prikljucio forumu. Na svim ostalim forumima signature je odvojen od teksta poruke tako da ga jednostavno mozes ne procitati. Na ovom forumu nije sto stvara problem kod citanja poruka jer vrlo cesto pocnem citati signature i onda tek skuzim da je to signature. Bilo bi dobro da se doda neka crta izmedu teksa poruke i signature. |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Koresh |
Posted - 03/01/2006 : 14:09:01 quote: Originally posted by Ned Mace
a zanima me da li bi bilo moguće i smanjiti font one rečenice "Edited by..." to mi malo bode oči, na većini foruma je to sitnije ispisano.
Da, bolje bi bilo da je napisano manjim slovima. I meni dosta smeta taj edited...
"Steal my rhymes and you are dead, busta" |
Ned Mace |
Posted - 02/01/2006 : 22:39:54 Podržavam ovo za signature, a zanima me da li bi bilo moguće i smanjiti font one rečenice "Edited by..." to mi malo bode oči, na većini foruma je to sitnije ispisano.
"There's no such thing as a free lunch!" |
DeeCay |
Posted - 02/01/2006 : 11:05:34 Mislim da je problem što ljudi još nisu naučili kvotati pravilno pa i to doprinosi zbunjenosti. A kako prepoznati signature? Većina dovitljivih na kraju svog posta imaju red praznine, a svi posljednji redovi bez praznine su signature. Jako jednostavno.
Wealth beyond measure, outlander... |
metabaron |
Posted - 01/01/2006 : 17:09:11 quote: Originally posted by Markos
po defaultu ima prazan red... Mogu eventualno dodati nesto jos...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Crta bi bila jos bolja i manji font. Sretna nova, btw. |
Star Wars |
Posted - 01/01/2006 : 12:32:38 Ma meni je prazan red dovoljan, ali nemam nista protiv neke crte ili jos jednog razmaka makar mi se to cini nepotrebno.
The Force is in my hands.... |
Markos |
Posted - 01/01/2006 : 11:16:15 po defaultu ima prazan red... Mogu eventualno dodati nesto jos...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
prozirna senka |
Posted - 01/01/2006 : 08:54:01 Ima Gruco i boljih;)
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
ned_lynx |
Posted - 01/01/2006 : 06:06:43 Ili da izbacimo sigove, ili da se smanji font...
Neki sigovi stvarno iritiraju, kao, recimo, moj, pre svih, mene samog!
Prah si bio i u prah ćeš se pretvoriti, ali će ti pokoja čaša pića u međuvremenu dobro doći. |
makikatalinic |
Posted - 01/01/2006 : 05:16:32 Pitanje da li toga ima na forumu (vjerojatno da...)
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - o AF-u "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |