T O P I C R E V I E W |
wasko |
Posted - 19/01/2006 : 16:42:49
sve sam procitao na forumu ( pa dobro, skoro sve ), ali vidim da nesto fali. e to sto fali je veliki blek ! na popisu strip junaka, ako se ne varam, nema velikog bleka ( blek stena ), a bio je jedan od udarnih strip junaka 70-ih i 80-ih u bivsoj YU ( uz jos 7 drugih: zagor, tex, kom. mark, kit teler, mr. no, ken parker i kap. miki). zasto nema bleka pitanje je sad ? eto prijedloga: staviti velikog bleka da je ekipa kompletna, i da nas nostalgija mine. drugo, predlazem opis karabine slima, takode, solidnog strip junaka 70-ih, objavljivanog u LMS, kao dodatku bleka. ako nije previse, moze se dodati posebna rubrika "autori", gdje ce se po abecednom redu objaviti biografije svih vaznijih strip autora ( na netu je dobra strip - enciklopedija "lambiak" ). previse prijedloga ? |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
srdjandj |
Posted - 23/01/2006 : 22:53:04 Ali ipak, hvala za ove naslovnice...)))
GENS UNA SUMUS |
fumettisti |
Posted - 23/01/2006 : 22:48:46 Jok ja,jer ja blage veze nemam o nekim stvarima o kojima dosta ljudi ovdje pise i raspravlja.Mogu pomoci utoliko da dosta popisa i naslovnica dam nekome tko zna sta ce i kako i gdje postaviti.Jedini je veliki problem sto sam malo nemaran oko nekih stvari pa mi se neda dosta toga usporedjivati.Tko hoce i zna,to bolje. |
osim |
Posted - 23/01/2006 : 17:59:17 fumettisti, hvala na ovome, ti puno doprinosis kvalitetu ovog foruma! |
fumettisti |
Posted - 23/01/2006 : 16:13:12 Da,s obzirom da su originalne a ne one koje su kod nas objavljivane a radili su ih bog zna koji nasi crtaci. |
srdjandj |
Posted - 23/01/2006 : 09:35:21 Lepo izgledaju ove naslovne stranice.
GENS UNA SUMUS |
fumettisti |
Posted - 22/01/2006 : 22:52:55 evo dvje naslovnice Karabine iz dva serijala 70-ih godina
Postoje jos tri serije usporedn sa ovima ali i serija Delta koja je jedina objavljena u formatu kao Bonellijevi stripovi.Sve ostale serije su formata 21x29 cm
|
srdjandj |
Posted - 22/01/2006 : 20:24:56 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by fumettisti
Srdjanedj,mozda si malo fulao jer Karabina Slim ,Tajanstveni Alan,Nepoznati konjanik i koji jos ne nama poznati stripovi jesu kod nas izlazili kao dodatci no u Italiji su imali podosta serijala i nisu bas nepopularni.
mlad je,naučit će
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Naravno, mlad sam, a za ućenje imam vremena, naravno da ću naučiti, a sad šta , to ne znam.
GENS UNA SUMUS |
srdjandj |
Posted - 22/01/2006 : 20:23:18 quote: Originally posted by fumettisti
Srdjanedj,mozda si malo fulao jer Karabina Slim ,Tajanstveni Alan,Nepoznati konjanik i koji jos ne nama poznati stripovi jesu kod nas izlazili kao dodatci no u Italiji su imali podosta serijala i nisu bas nepopularni.
Nisam znao, hvala, meni nisu ti likovi toliko interesantni.
GENS UNA SUMUS |
globinjo |
Posted - 22/01/2006 : 08:00:37 quote: Originally posted by fumettisti
mlad je,naučit će
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
fumettisti |
Posted - 22/01/2006 : 02:47:29 Srdjanedj,mozda si malo fulao jer Karabina Slim ,Tajanstveni Alan,Nepoznati konjanik i koji jos ne nama poznati stripovi jesu kod nas izlazili kao dodatci no u Italiji su imali podosta serijala i nisu bas nepopularni. |
Markos |
Posted - 20/01/2006 : 11:09:53 quote: Originally posted by solar
Da ne otvaram novi topic, u recenziji "Vudu" http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=292 su se pojavile naslovnice koje ne spadaju u te epizode!
Rijeseno, hvala
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
DeeCay |
Posted - 20/01/2006 : 09:01:24 quote: Originally posted by srdjandj
Karabina Slim i nije neki naročito atraktivan strip junak, pa zato i nije uvršten u popis, izlazio je i kao glavni junak, a posle više kao sporedni, nešto slično kao i Tajanstveni Alan, kao dodatak Komandantu Marku.
Nema ti to veze... Nije uvršten u popis samo zato jer niko nije napravio neki opis tog junaka. A nisam ni siguran da je to bonellijev strip.
Wealth beyond measure, outlander... |
solar |
Posted - 19/01/2006 : 23:48:47 Da ne otvaram novi topic, u recenziji "Vudu" http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=292 su se pojavile naslovnice koje ne spadaju u te epizode!
________________________ How did we get here,how'd you get here I went looking, there's so much to see I went looking for spirit, found alcohol I went looking for soul, I bought some style I wanted to meet God but you sold me religion...
|
srdjandj |
Posted - 19/01/2006 : 19:55:54 Karabina Slim i nije neki naročito atraktivan strip junak, pa zato i nije uvršten u popis, izlazio je i kao glavni junak, a posle više kao sporedni, nešto slično kao i Tajanstveni Alan, kao dodatak Komandantu Marku.
GENS UNA SUMUS |
Markos |
Posted - 19/01/2006 : 17:05:59 prijedlozi su u redu, samo netko to treba i napraviti. Sve u svoje vrijeme.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|