T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 11/02/2006 : 04:25:04 Iskreno, osjecam se nesigurno i zahtjevam da moderatori rade u smjenama tako da forum ima zastitu 24 sata dnevno.![](icon_smile_big.gif)
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
globinjo |
Posted - 09/05/2006 : 01:05:43 quote: Originally posted by zveles mozes ih podmitit tako da malo pohvalis hajduk i onda mozes pisat kaj te volja po forumu. ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
treba malo više od pohvale![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
zveles |
Posted - 09/05/2006 : 00:02:27 ma kljucaju gdje ne treba, a tamo gdje treba presjec, manji su od makovog zrna... ih! ![](icon_smile_evil.gif)
mozes ih podmitit tako da malo pohvalis hajduk i onda mozes pisat kaj te volja po forumu. ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
http://zveles.blogspot.com/ |
Dado |
Posted - 08/05/2006 : 23:59:28 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by alanmaras
ma nije...dado je malo nervozan zbog linije pa ne može spavati ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
tvoja je kao savršena![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Pusti ga, pokusava se vaditi zbog vecere koju nam duguje.![](icon_smile.gif) Da se kladimo da ga zena nece pustiti na Mafest?![](icon_smile_big.gif) I onda on meni prica kako sam ja nervozan a on kao moze spavati...![](icon_smile_tongue.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične |
globinjo |
Posted - 03/05/2006 : 21:16:18 quote: Originally posted by alanmaras
ma nije...dado je malo nervozan zbog linije pa ne može spavati ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
tvoja je kao savršena![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
alanmaras |
Posted - 03/05/2006 : 07:34:56 ma nije...dado je malo nervozan zbog linije pa ne može spavati ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
rocco21 |
Posted - 03/05/2006 : 03:24:43 Active Members: 2 | Anonymous Members: 0 | Guests: 1 || Total: 3 [ Administrators | Moderators ] Active Users Record: 46 | Record Set On: 28/04/2006 at 14:50:28 Members Online: Dado | rocco21
Nema više zajebancije, izgleda da su moderatori uveli 24-satno dežurstvo.![](icon_smile.gif) |
risbozg |
Posted - 24/04/2006 : 15:18:23 malo ste mi bljedi - beskrvni da bi vas se moral bojat :-)))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Dado |
Posted - 24/04/2006 : 01:45:45 Bolje da poplavis od hrane nego da te Torcidasi namodre...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične |
risbozg |
Posted - 19/04/2006 : 23:16:19 jedem dok ne poplavim :-)))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
globinjo |
Posted - 19/04/2006 : 23:03:39 dado,ma možda stari buldog i može toliko pojesti,ali pošto mu je srčeko plave boje![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
risbozg |
Posted - 19/04/2006 : 15:47:13 misliš pravi klub ali krive kvalifikacije :-)))
|
Dado |
Posted - 19/04/2006 : 12:31:19 Ti ispadas u drugom krugu kvalifikacija...navijas za krivi klub.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif)
risbozg |
Posted - 19/04/2006 : 11:50:45 quote: Originally posted by Dado
Mislim da globinjo i ja vrijedimo kao 4 moderatora...barem u kilazi!![](icon_smile_big.gif) Cinjenica je da tko ne moze pojesti tri porcije cevapa, te 5 kg pecenja i popiti 5-6 litara vina tijekom rucka od nekih saticak, dva vremena, vec u startu nema sanse za postat moderator.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif) Jebiga, pravila su stroga...![](icon_smile_big.gif)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
pa ja bi po tome trebal biti šef moderatorima ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
|
vice |
Posted - 19/04/2006 : 10:21:28 Da, triba imat želudac za ovakve stvari.![](icon_smile_big.gif)
Svih mu Darkwoodskih bubnjeva! |
Dado |
Posted - 19/04/2006 : 03:51:22 Mislim da globinjo i ja vrijedimo kao 4 moderatora...barem u kilazi!![](icon_smile_big.gif) Cinjenica je da tko ne moze pojesti tri porcije cevapa, te 5 kg pecenja i popiti 5-6 litara vina tijekom rucka od nekih saticak, dva vremena, vec u startu nema sanse za postat moderator.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif) Jebiga, pravila su stroga...![](icon_smile_big.gif)
globinjo |
Posted - 19/04/2006 : 03:25:34 avavavavavvvvvvvv![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
risbozg |
Posted - 17/04/2006 : 00:46:25 di treba i di netreba - izgleda da je to in
|
mladen13 |
Posted - 15/04/2006 : 00:24:23 bome ključaju
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat' |
risbozg |
Posted - 06/04/2006 : 10:44:48 ja bi ih preimenoval iz moderatora u ključare kolko bravica ima po topicima
|
vice |
Posted - 06/04/2006 : 00:40:22 Nema moderatora nikad kad ih tribaš,ja ode čekan da me izbace i da vidin njihov oproštajni post a njih nigdi,cccc,sramota![](icon_smile_tongue.gif)
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
dsormaz1 |
Posted - 25/03/2006 : 12:32:30 quote: Originally posted by seinfeld
Trebas imati pet postova. To je sve. Naravno treba da navijas za partizan jer inace je nemoguce postati moderator, nekad puste i hajdukovce ali njih nitko ne benda.
![](icon_smile_big.gif) |
panzer |
Posted - 25/03/2006 : 09:46:55 quote: Originally posted by globinjo
[quote]Originally posted by mpavin
ja mislin da bi treba biti još bar jedan moderator. 3 je premalo![](icon_smile.gif)
a koji je to treći![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
trečeg nema. Jedan je Markos, a ti i Dado ste alter-ego jedan drugog pa vas imam za jednu osobu ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
mpavin |
Posted - 24/03/2006 : 23:38:32 ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
P.S. zaokruži taj broj postova![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
globinjo |
Posted - 24/03/2006 : 23:27:30 markos je više kao ispomoć nama dvojici![](icon_smile_big.gif) osim toga,nema markos vremena toliko da visi non stop na forumu...
mpavin |
Posted - 24/03/2006 : 23:18:51 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by mpavin
ja mislin da bi treba biti još bar jedan moderator. 3 je premalo![](icon_smile.gif)
a koji je to treći![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
pa ti, Dado i Markos je neka vrsta moderatora(ali malo jačega)![](icon_smile_big.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|