T O P I C R E V I E W |
jang |
Posted - 22/03/2006 : 11:38:08 Markose--daj polako napravi jedan podforum za sve veči broj tih filozofa, psihologa, psihijatra, psihoanalitičara....jedno vreme je bilo smešno, sada polako počinje da smara sve skupa. Barem mene kao naravoslovca![](icon_smile_clown.gif)
deco klonite se kladionica |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
lwood |
Posted - 30/03/2006 : 20:54:32 možda bi ga probola ali harpunom![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
inner fear your worst enemy |
dsormaz1 |
Posted - 30/03/2006 : 20:03:01 Vidis nije mi to palo na pamet. S obzirom sto misli o njemu najvjerojatnije bi ga "napastovala" nozem u rebra.![](icon_smile_big.gif) |
lwood |
Posted - 29/03/2006 : 21:36:20 quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by Betty Page Čak i kad bi budućnost svijeta ovisila o mom parenju sa smrdljivcem, pustila bih da propadne cijeli svijet.
Pa ako bi o tome ovisilo, mozda Stinky nista ne bi ni pitao, mozda bi se sam “posluzio”. Sto bi to bilo za jednog Nadcovjeka…
a možda bi ona napastvovala njega?![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
dsormaz1 |
Posted - 29/03/2006 : 20:30:48 quote: Originally posted by Markos
Dobro, jel moze to uvreda na racun dama? Ne citam sve topice, pa ne pratim sto se i kako i gdje dogadja, ali uvrede malobrojnim curama ovdje sigurno nisu nesto sto podrzavam, a niti toleriram. Dajte se malo sredite.
Ja doista nemam nista protiv Betsi. Ako Betsi misli da sam ju ovdje s necim uvrijedio, neka kaze, ispricat cu se ako treba. |
stinky |
Posted - 29/03/2006 : 20:12:28 pa niti nema nikakvih tzv. uvreda. baš se primjereno ophodim sa ženama, da ne kažem da ih pravilno tretiram. bečka škola.
Tako je govorio Zagortustra. |
Markos |
Posted - 29/03/2006 : 20:08:13 Dobro, jel moze to uvreda na racun dama? Ne citam sve topice, pa ne pratim sto se i kako i gdje dogadja, ali uvrede malobrojnim curama ovdje sigurno nisu nesto sto podrzavam, a niti toleriram. Dajte se malo sredite.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
stinky |
Posted - 29/03/2006 : 20:06:43 u tom slučaju, dsormaz i žalosna sova znaju kako treba sa ženama.
jang |
Posted - 29/03/2006 : 20:04:02 nažalost ču te morat razočarat...previše sam nježna duša:)
stinky |
Posted - 29/03/2006 : 19:58:04 dsormaz, jang i žalosna sova znaju kako treba sa ženama.
jang |
Posted - 29/03/2006 : 19:52:25 Kako več Žalosna Sova kaže...??? u vezi žena
dsormaz1 |
Posted - 29/03/2006 : 19:48:26 quote: Originally posted by Betty Page Čak i kad bi budućnost svijeta ovisila o mom parenju sa smrdljivcem, pustila bih da propadne cijeli svijet.
Pa ako bi o tome ovisilo, mozda Stinky nista ne bi ni pitao, mozda bi se sam “posluzio”. Sto bi to bilo za jednog Nadcovjeka… |
dsormaz1 |
Posted - 29/03/2006 : 19:47:12 quote: Originally posted by Betty Page
Osim toga, ja se "krešem", tj. vodim ljubav samo sa svojim dragim. Ne pravim iznimke.
Kako to da je jedna zena tako slobodnih (liberalnih) nazora ogranicena samo na jednog muskarca? Da nisi ipak pomalo i konzervativna?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile.gif) |
lwood |
Posted - 29/03/2006 : 16:10:15 [quote]Originally posted by Betty Page
Ni za što! Prije bih odapela!
a da ti npr. ponudi 1000 €?![](icon_smile_big.gif)
risbozg |
Posted - 29/03/2006 : 09:36:59 ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
pepopepic |
Posted - 28/03/2006 : 23:24:06 quote: Originally posted by Betty Page
Ni za što! Prije bih odapela!
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Ajde izvukla si se.Da si pustila samo ovo "ni za što" to bi značilo da bi se besplatno s njim.
![](icon_smile_big.gif)
I don`t feel guilty your honor
|
Betty Page |
Posted - 28/03/2006 : 23:18:41 Osim toga, ja se "krešem", tj. vodim ljubav samo sa svojim dragim. Ne pravim iznimke.
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
Betty Page |
Posted - 28/03/2006 : 23:17:22 Ni za što! Prije bih odapela!
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
pepopepic |
Posted - 28/03/2006 : 23:00:19 Ej Betty za šta bi se ti kresnula sa Smrdljivcem?
I don`t feel guilty your honor
|
Betty Page |
Posted - 28/03/2006 : 22:14:16 Ne trebam ništa izmišljati. Možda je to netko rekao već prije, ja to osjećam ovdje i sada.
mpavin |
Posted - 28/03/2006 : 20:13:06 quote: Originally posted by Betty Page
Mislim da bih radije umrla...takav čovjek mi je ispod časti-on me ne zaslužuje. Čak i kad bi budućnost svijeta ovisila o mom parenju sa smrdljivcem, pustila bih da propadne cijeli svijet. Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
uvik iste priče![](icon_smile_sleepy.gif) ![](icon_smile_sleepy.gif) ![](icon_smile_sleepy.gif) izmisli nešto novo![](icon_smile_sleepy.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
dsormaz1 |
Posted - 28/03/2006 : 20:00:11 quote: Originally posted by lwood
[quote]Originally posted by Betty Page
Mislim da bih radije umrla...takav čovjek mi je ispod časti-on me ne zaslužuje. Čak i kad bi budućnost svijeta ovisila o mom parenju sa smrdljivcem, pustila bih da propadne cijeli svijet.
da baš će budućnost svita ovisit o tebi i stinkiju![](icon_smile_big.gif) prejeruješ
Hm....kada bi ovisila, onda bi mozda trebalo nekako... |
dsormaz1 |
Posted - 28/03/2006 : 19:55:44 quote: Originally posted by Betty Page
Mislim da bih radije umrla...takav čovjek mi je ispod časti-on me ne zaslužuje. Čak i kad bi budućnost svijeta ovisila o mom parenju sa smrdljivcem, pustila bih da propadne cijeli svijet.
Pa ti ga mrzis...![](icon_smile_shock.gif) |
lwood |
Posted - 28/03/2006 : 17:22:03 [quote]Originally posted by veber
ja sam samo napisa "da ljepe danske ambasade ljepo gore"
i odma sam izbačen van.
jednom kad je neko napisa da se kolju neki kurbani pa sam napisa "koga da koljemo nedilje ti" u roku odmah mi je obrisan post
sramota je da neki mogu pisati bilo šta i vrijeđati pljuvati bilo koga na najgore moguće načine i da im se to odobrava a na neki način i potiče jer da se primjene neka pravila i da ih se na neko vrijeme izbaci van onda bi se možda malo i kontrolirali
kako bi se vi gospodo moderatori osijećali da vaše žene neko konstantno maltretira i vrijeđa na ovako vulgaran i bestijalan način???
ono šta je zatvorilo onaj topic o ambasadama po meni nije bilo u redu.ipak je ono bila top tema onda kad se dogodilo.
lwood |
Posted - 28/03/2006 : 17:16:59 [quote]Originally posted by Betty Page
da baš će budućnost svita ovisit o tebi i stinkiju![](icon_smile_big.gif) prejeruješ
stinky |
Posted - 28/03/2006 : 15:58:51 quote: Originally posted by veber
meni je čast i ponos da sam na tvojoj ignore listi.
daj stinkiju da izvrjeđa tvoju ženu pa joj onda pojašnjavaj da je stinki genije i legenda
o čemu ti pričaš?
bezveze ti je usporedba to mi se ni ne da komentirati
a za dotičnu betty, jer očito na nju insinuiraš, misliš da se moram prema njoj ophoditi u rukavicama? ti pričaj s njom kak te volja a isto ću i ja