T O P I C R E V I E W |
torca |
Posted - 25/03/2006 : 20:54:47 prije nekih tjedan dana pokusa san prominit e-mail adresu. medjutim nikad mi nije stigla poruka u kojoj moram potvrdit promjenu (confirmation mail). upravo sad sam pokusa ponovo, ali dobivam error da se doticna adresa vec koristi? |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
torca |
Posted - 28/03/2006 : 20:01:10 fercera! ![](icon_smile.gif) hvala. |
Markos |
Posted - 28/03/2006 : 10:41:55 Imali smo problema sa mailom, pa poruka za aktivaciju novog mail ti nikad nije stigla, a sustav ima zapisanu novu, nepotrvdjenu email adresu, pa je ne mozes promijeniti ponovo kad je kao vec koristis. Workaround je da promijenis u neku trecu mail adresu, ne potvrdis je, i nakon toga odmah promijenis u onu koju si htio.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
torca |
Posted - 26/03/2006 : 18:28:02 ova tvoja poruka mi je stigla, na staru adresu naravno.
dajte administratori, jel moze nek provjerit u cemu je stvar? |
Kuna |
Posted - 26/03/2006 : 09:40:08 Jesi li provjerio da li možeš primiti mail kada ti netko pošalje poruku s foruma?
Ja ću ti poslati sad jednu tek toliko za probu.![](icon_smile_big.gif) |
torca |
Posted - 26/03/2006 : 04:34:29 koristin outlook express. provider mi je t-com i stvarno mi nekad masovne poruke atomatski prepozna kao spam, medjutim ova mi 100% nije stigla. ne svidja mi se ideja o otvaranju vise accountova. ovu staru adresu minjam samo zato jer mi ponekad zasteka pri slanju. |
Kuna |
Posted - 26/03/2006 : 01:43:07 Ne znam što koristiš možda Yahoo ili možda Mozilla Firefox mail klijent... oni ti mogu prepoznati poruku od stripovi.com kao spam i premjestiti je u "trash" ili "bulk" folder.
Provjeri da li ti je možda poruka u tim folderima. Inače ja sam svoju promijenio i vjeruj mi stigla mi je u roku odmah, koristio sam net.hr.
Ako ti ništa ne upali napravi novu e-mail adresu na net.hr (iskon) ili yahoo.com, pa se logiraj tamo za probu. Ako je sve u redu (normalno si se ulogirao), dođi na ove stranice i promijeni e-mail adresu u novu adresu. Poruku o promjeni na nov mail bi trebao dobiti vrlo brzo. |
torca |
Posted - 25/03/2006 : 22:19:58 nije ok, u profilu mi stoji stara adresa. |
nedim |
Posted - 25/03/2006 : 22:05:57 onda ti je sve ok! ![](icon_smile_wink.gif)
ZAGOR PRIČA... all_boom@hotmail.com
|