T O P I C R E V I E W |
Renky |
Posted - 18/04/2006 : 13:08:14 ...nisu povezani svi junaci sa tekstovima koji ih obrađuju. Tako da nema direktnog pristupa na tekst sa popisa za XIII ( Super, Gigant ), Buddy Longway ( Super, Gigant ), Plave bluze ( Biser ), Thorgal ( Super ), Nataša ( Strip Art ), Jeremiah ( Strip Art ), Crnobradi ( Biser ). Za Riđobradog sam primjetija samo da tu mogućnost nemamo za Super No.35. Isto tako u Gigantu 33 uz "Bekstvo sa Kormorana" fali B. Prince.
Hvala![](icon_smile_big.gif)
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
12 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
risbozg |
Posted - 21/04/2006 : 11:53:13 a ko nebi :-)))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
dsormaz1 |
Posted - 20/04/2006 : 19:00:01 Ma volija bi ja da su izlazili i u Superu...![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Renky |
Posted - 19/04/2006 : 20:46:58 Ja sam spominja mista di san vidija da ne postoji veza sa tekstovima a ne nabraja di su sve izlazili![](icon_smile_wink.gif)
dsormaz1 |
Posted - 19/04/2006 : 18:41:50 quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by Renky Plave bluze ( Super ), Crnobradi ( super ).
Kako Plave bluze i Crnobradi u Superu?
Ajde, šta sad ti oćeš![](icon_smile_big.gif) ?? Ma i meni je to bilo misteriozno. Pa valjda u Biseru![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Ma na brzinu pisa pa mi se omaklo ali vidiš kako pazim na tebe ![](icon_smile_wink.gif)
I ja pazim na tebe. Izlazili su i u CAK-u.![](icon_smile_sleepy.gif) |
risbozg |
Posted - 19/04/2006 : 00:52:52 quote: Originally posted by dsormaz1
nebi čovjek vjeroval ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif)
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Renky |
Posted - 18/04/2006 : 21:11:33 quote: Originally posted by dsormaz1
Ajde, šta sad ti oćeš![](icon_smile_big.gif) ?? Ma i meni je to bilo misteriozno. Pa valjda u Biseru![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Ma na brzinu pisa pa mi se omaklo ali vidiš kako pazim na tebe ![](icon_smile_wink.gif)
Markos |
Posted - 18/04/2006 : 21:09:39 Miki Muster mi treba tekst... O Lavriču će biti nesto, pogotovo stoga jer ga ja jako volim i cijenim kao autora i jer je Libellus kupio prava na neke njegove albume.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
dsormaz1 |
Posted - 18/04/2006 : 20:25:40 quote: Originally posted by Renky Plave bluze ( Super ), Crnobradi ( super ).
Kako Plave bluze i Crnobradi u Superu? |
jang |
Posted - 18/04/2006 : 18:35:52 ako se ne varam ja sam več poslao skenove za Rdeči alarm, Slepo sonce... i slo asterix-e :)
deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrač Hajduka :) U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!! |
Aco |
Posted - 18/04/2006 : 17:56:07 Nije povezano sa temom ali da ne otvaram novi topic reći ću ovdje.Dakle,moj prijedlog je da se na naslovnoj stranici,u sekciji stripovi,pod Slovenija za početak doda i Miki Muster.Mislim da bi to bilo OK jer su naslovnice njegovih nedavno izdanjih stripova bile na homepageu.Što se Lavriča tiče,ja ću se pokušat potrudit i u bližoj budućnosti napisat recenziju nekog njegovog stripa.Neće biti ništa posebno,ali mislim da je čovjek zaslužio bolji tretman.
Bond.James Bond. |
jang |
Posted - 18/04/2006 : 14:09:46 nije u popisima, nego kod naslovnica za Jeremiah...fale neke od SA albuma
deco klonite se kladionica,pogotovo ako ste igrač Hajduka :) U-20 (Mirop kup) SLO:CRO 4:0!!!! |
Markos |
Posted - 18/04/2006 : 13:32:12 popravit cu, jednom ![](icon_smile_big.gif) Hvala ![](icon_smile_big.gif)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |