T O P I C R E V I E W |
Dalen |
Posted - 12/05/2006 : 16:52:48 Marko, jesi li razmišljao o tome da možda ne bi bilo loše da se uz Nick člana, osim broja postova sa zvijezdicama stavi i od kad član Foruma. Jako puno drugih foruma (općenito) to ima. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Dalen |
Posted - 26/05/2006 : 15:49:10 Velika većina se do sada slaže s tim dodatkom. Znači pokazalo se da je O.K. . |
SnotMan |
Posted - 26/05/2006 : 12:40:29 Ja sam imao 4:)))))
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176
|
makikatalinic |
Posted - 26/05/2006 : 10:59:33 quote: Originally posted by GTI_TURBO
quote: Originally posted by solar
Gdje nam je Car-kolekcionar!!?![](icon_smile_big.gif)
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..."
Maki me podsjeca na njega...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Yep,to sam ja Car-Kolekcionar i imam dva nicka uuups!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |
risbozg |
Posted - 25/05/2006 : 23:47:49 čestitam :-)))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
ken2 |
Posted - 24/05/2006 : 23:18:21 nije loše imat ove datume, vidi se je li član 'brbljav' ili nije a što se brojača postova tiče, moram se pohvalit da ponovo imam više stripova nego postova i to je dobro |
panzer |
Posted - 22/05/2006 : 16:48:09 a kod žena obavezno staviti još kakve gačice nose i tako...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
dsormaz1 |
Posted - 18/05/2006 : 20:10:24 quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by solar a što se tiče pokazatelja prisutnosti na forumu, za to već imamo brojač postova.
Broj postova cesto nije pokazatelj koliko dugo je netko na forumu. Ima ih koji bezveze nabijaju postove. Jedan bivsi forumas bio je posebno opsjednut time.
Sani ![](icon_smile_big.gif)
Zvani Mrga.![](icon_smile_big.gif) |
GTI_TURBO |
Posted - 18/05/2006 : 11:22:39 quote: Originally posted by solar
Gdje nam je Car-kolekcionar!!?![](icon_smile_big.gif)
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..."
Maki me podsjeca na njega...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
solar |
Posted - 17/05/2006 : 21:47:11 Gdje nam je Car-kolekcionar!!?![](icon_smile_big.gif)
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..." |
SejoSexon |
Posted - 17/05/2006 : 19:50:59 quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by solar a što se tiče pokazatelja prisutnosti na forumu, za to već imamo brojač postova.
Broj postova cesto nije pokazatelj koliko dugo je netko na forumu. Ima ih koji bezveze nabijaju postove. Jedan bivsi forumas bio je posebno opsjednut time.
Sani ![](icon_smile_big.gif)
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
dsormaz1 |
Posted - 17/05/2006 : 18:24:49 quote: Originally posted by solar a što se tiče pokazatelja prisutnosti na forumu, za to već imamo brojač postova.
Broj postova cesto nije pokazatelj koliko dugo je netko na forumu. Ima ih koji bezveze nabijaju postove. Jedan bivsi forumas bio je posebno opsjednut time. |
GTI_TURBO |
Posted - 17/05/2006 : 13:44:10 Dobro je. |
alanmaras |
Posted - 15/05/2006 : 16:00:36 quote: Originally posted by globinjo
d kao dikobraz![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif)
dikobraz vas je upiknuo u subotu ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_clown.gif)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
Dalen |
Posted - 15/05/2006 : 15:06:05 quote: Originally posted by jang
ajmo moderatori----- F1 i hrvatsku atletiku imate na prvoj stranici svaštare.... ili to nije sport :)
Nemoj tako. Bio je vikend ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) . |
jang |
Posted - 15/05/2006 : 09:00:52 ajmo moderatori----- F1 i hrvatsku atletiku imate na prvoj stranici svaštare.... ili to nije sport :)
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
risbozg |
Posted - 14/05/2006 : 22:30:33 quote: Originally posted by alanmaras
quote: Originally posted by globinjo
mere,ali samo za odabrane![](icon_smile_approve.gif) prvi na spisku za avatar su rizba i maras![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
meni možeš u avatar staviti jedno malo plavo "d" ![](icon_smile_big.gif)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
no.1 - --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
globinjo |
Posted - 14/05/2006 : 22:24:40 d kao dikobraz![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
alanmaras |
Posted - 14/05/2006 : 12:57:41 quote: Originally posted by globinjo
mere,ali samo za odabrane![](icon_smile_approve.gif) prvi na spisku za avatar su rizba i maras![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
meni možeš u avatar staviti jedno malo plavo "d" ![](icon_smile_big.gif)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
mr murdoc |
Posted - 14/05/2006 : 11:21:18 aaaah avatar,to bi bilo cool ![](icon_smile_approve.gif)
the chase is better than the catch |
mpavin |
Posted - 13/05/2006 : 23:53:50 a meni ništa?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_zagor.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
globinjo |
Posted - 13/05/2006 : 23:09:09 mere,ali samo za odabrane![](icon_smile_approve.gif) prvi na spisku za avatar su rizba i maras![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
mpavin |
Posted - 13/05/2006 : 21:30:15 nemore![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
sonor |
Posted - 13/05/2006 : 21:14:28 nemere
Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?! |
npetros2@htnet-dsl |
Posted - 13/05/2006 : 20:58:08 nemere |
solar |
Posted - 13/05/2006 : 20:56:43 nemere
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..." |