T O P I C R E V I E W |
Kuna |
Posted - 14/05/2006 : 14:07:19 Pretpostavljam da je netko i prije mene došao na ovako "briljantnu" ideju... ali evo je svejedno opet . U svoj svojoj lijenosti sam došao do zaključka kako bi baš bilo super da se smajlići pišu sa :), :p ili :D a ne sa [smajlić]. Ne vidim svrhu tih zagrada [ i ].![](icon_smile_question.gif)
A pretpostavljam da bi se to moglo prilično lako riješiti.
![](icon_smile_cool.gif) |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
SnotMan |
Posted - 23/05/2006 : 13:42:02 Sada imaju i oni sa zvukom.:)))))
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176
|
panzer |
Posted - 22/05/2006 : 16:50:52 ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_pirat.gif) ![](icon_misterno.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shy.gif) ![](icon_smile_sleepy.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_8ball.gif) ![](icon_smile_evil.gif) Markose, hočemo više smajliča za odabir!!!![](icon_smile_angry.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_dead.gif)
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
makikatalinic |
Posted - 14/05/2006 : 19:58:10 quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by makikatalinic
hmmm... mislim da je to stvar Snitzova foruma (ispravite me ako grijesim) a phpBB ima tako inace više volim ovaj sistem sa zagradama jer ponekad namjerno želim :) nego i to me kod phpBBa ponekad zezne pa onda idem disablati smajlice... bolje je ovako.
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
kao da ti nije sve isto,samo se ovaj žuti bolje vidi![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Ma znam ali ipak držim do toga :)
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |
mpavin |
Posted - 14/05/2006 : 18:59:03 quote: Originally posted by makikatalinic
hmmm... mislim da je to stvar Snitzova foruma (ispravite me ako grijesim) a phpBB ima tako inace više volim ovaj sistem sa zagradama jer ponekad namjerno želim :) nego i to me kod phpBBa ponekad zezne pa onda idem disablati smajlice... bolje je ovako.
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
kao da ti nije sve isto,samo se ovaj žuti bolje vidi![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
Kuna |
Posted - 14/05/2006 : 15:43:25 Znam da u PhPBB-u možemo birati da li ćemo smajlije pisati sa :-D ili :D ili :lol: ili nešto slično... kako doduše stoji stvar sa Snitzom ne znam.![](icon_smile_question.gif) |
makikatalinic |
Posted - 14/05/2006 : 15:40:42 hmmm... mislim da je to stvar Snitzova foruma (ispravite me ako grijesim) a phpBB ima tako inace više volim ovaj sistem sa zagradama jer ponekad namjerno želim :) nego i to me kod phpBBa ponekad zezne pa onda idem disablati smajlice... bolje je ovako.
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |