T O P I C R E V I E W |
rocco21 |
Posted - 28/09/2006 : 09:52:03 ...mi nisu došle. Za ovu aukciju koja je završila sinoć
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=261085
i za 10-ak aukcija koje su završile jutros oko 8 (prije skoro 2 sata).
Poruka da je moja ponuda premašena na jednoj aukciji sinoć je stigla, aukcija je isticala u isto vrijeme kad i ona gore pa se pitam kako jedna vrsta poruka dolazi a druga ne?
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
srdjandj |
Posted - 07/01/2007 : 20:04:02 Proradilo , stižu poruke, ne znam šta je bilo , uglavnom, da ne malerišem, radi. :)
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
srdjandj |
Posted - 06/01/2007 : 00:01:44 ok, hvala
Markos |
Posted - 05/01/2007 : 23:59:59 E pa onda nemamo sto razgovarati. Nije greska u programu nego kod tebe. Ili antivirus ili antispam ili neki glupi filter u Outlooku ili koji vec mail client koristis ili milion drugih stvari na koje ne mogu utjecati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
srdjandj |
Posted - 05/01/2007 : 23:52:09 quote: Originally posted by Markos
Je li stigao Marasu?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
jeste
Markos |
Posted - 05/01/2007 : 23:50:00 Je li stigao Marasu?
srdjandj |
Posted - 05/01/2007 : 21:32:58 Nije meni problem i ako mi ne stigne ako mi biduje neko sa kim već dugo sarađujem, Maras nije problem, nego neko novi koji mi biduje, a izgleda da onaj ko kupi dobije izveštaj, a ja ne, pa ga onda moram preko aukcija kontaktirati, preko nicnamea,ne znam, probaj pošalji meni na mail izveštaj ili već kako, stvarno, lud sam ...
srdjandj |
Posted - 05/01/2007 : 21:29:14 Meni nije sigao taj mail, eto, valjda ne misliš da izmišljam, nije mi stigao taj izveštaj od popodne, ne znam kako, ali nije stiglo, kunem se da nije.
Markos |
Posted - 05/01/2007 : 20:07:12 Ne znam u cemu je tvoj problem. Meni je i ovaj mail stigao. Zasto tebi nije, ne znam. Je li stigao marasu? Evo, cisto kao dokaz:
Date: Fri, 5 Jan 2007 16:29:56 +0100 [16:29:56 Central European Standard Time] From: aukcije@stripovi.com To: XXXXXXXXX, XXXXXXXXXXXX Subject: Aukcija EL DESPERADO BR.11 - DVOSTRUKA IGRA je uspjesno zavrsena! Priority: normal Part(s): Download All Attachments (in .zip file) Headers: Show All Headers
Cestitamo, aukcija je uspjesno zavrsena! alanmaras (XXXXX) je osvojio aukciju EL DESPERADO BR.11 - DVOSTRUKA IGRA s najve´com ponudom od 15 Kn! Preporucamo kupcu da kontaktira prodavaca srdjandj (XXXX) kako bi se dogovorili oko uvjeta isporuke i pla´canja!
Adresa prodavaca je:
Srdjan Djordjev XXXXX
Adresa kupca je:
Alan Maras XXXXX http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=318775
srdjandj |
Posted - 05/01/2007 : 19:34:58 Ali kako da ja rešim taj problem, stvarno ne znam u čemu je stvar, kako je moguće da samo meni ne dolaze poruke o uspešno završenim aukcijama i kad kupujem i kad prodajem, a sve druge opcije rade, poruke o tome da je premašena cena na koju sam licitirao dolazi uredno, poruke preko aukcija i foruma i šaljem i dobijam, sve radi osim ove dve opcije, da li neko zna, ja sam sve pokušavao, ali jednostavno, prestalo da mi stiže, evo i danas osvojio popodne alanmaras kod mene aukciju i nisam dobio izveštaj na mail, čudno ali istinito, neko bi morao da zna i da mi reši ovaj problem, probavam i sa drugih kompjutera i opet ništa, ne znam, nemam razloga da se neprestalno žalim , ali smeta mi , eto, pa ako neko može da pomogne, bio bih mu prezahvalan. Najviše se uzdam u tebe Markose, obzirom da si stručnjak u informatici.
Markos |
Posted - 05/01/2007 : 18:33:07 Ja zaista nemam sta napraviti, s obzirom da ostalima dolaze.
srdjandj |
Posted - 05/01/2007 : 18:00:26 nikako mi ne stižu poruke o uspešno završenim aukcijama, možda sam i dosadan, ali kako da se reši moj problem, pomagajte ???????????
lwood |
Posted - 28/12/2006 : 21:35:52 dobija sve. sad ok radi
inner fear your worst enemy |
srdjandj |
Posted - 28/12/2006 : 21:20:48 A ok je sad ! :)
srdjandj |
Posted - 27/12/2006 : 17:46:14 Ok, videću sad kad mi budu istekle uspešno završene aukcije, da li ću dobiti izveštaj.
Markos |
Posted - 27/12/2006 : 17:21:33 Bilo je problema, ali sad je sve opet sve u redu.
srdjandj |
Posted - 27/12/2006 : 16:33:02 Naravno da je super to što ne stižu neuspešno završene aukcije. Ali meni u poslednje vreme ne stižu ni mailovi o uspešno završenim aukcijama ?
Markos |
Posted - 26/12/2006 : 23:19:39 neuspjesne smo prestali slati.
rocco21 |
Posted - 26/12/2006 : 22:56:04 Stigli su mi danas mailovi samo o uspješno završenim aukcijama. Za one neuspješne nije stiglo ništa.
Je li to sad nešto novo ili i dalje to s mailovima ne radi kako treba? |
bero7 |
Posted - 24/12/2006 : 18:58:55 quote:
Sreća pa danas nije Badnjak pa ne moram trošiti vrijeme na to nego mogu uživati u miru u odmoru...
nije lak posao sofware developera..  |
Markos |
Posted - 24/12/2006 : 16:09:36 Ma stripovi.com je sitnica prema pravom poslu koji radim za HT, na sustavu koji mora raditi 24/7.
Enivej, rijesio sam slanje poruka, sad bi sve trebalo ponovo raditi. Ovi su prčkali po serveru i promijenili neke stvari, a da me nisu obavijestili.
Sreća pa danas nije Badnjak pa ne moram trošiti vrijeme na to nego mogu uživati u miru u odmoru...
DKoor |
Posted - 23/12/2006 : 23:39:57 Markose svaka cast. Posao admina/moderatora stvarno nije lak stalno postamo neke probleme ove, one... treba to sve stici.
Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju. Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.  |
Markos |
Posted - 23/12/2006 : 20:32:56 Trazit cu objasnjenje od providera.
Obi-wan |
Posted - 23/12/2006 : 19:51:41 quote: Originally posted by srdjandj
Tako je, ja sam čekao odgovore i čudio sam se kako mi se niko ne javlja, posle sam poslao poruku Obiju obično i onda mi je i on rekao da i njemu ne radi slanje poruka preko aukcija, ne znam šta je sa slanjem preko foruma ?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ništa ne ide, slao sam sebi i ovako i onako i ne idu... Možda da se vrate vidljivi mailovi u profilima kao što je nekada bilo. Ionako već svi primamo spamove.
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together. |
srdjandj |
Posted - 23/12/2006 : 19:10:37 Tako je, ja sam čekao odgovore i čudio sam se kako mi se niko ne javlja, posle sam poslao poruku Obiju obično i onda mi je i on rekao da i njemu ne radi slanje poruka preko aukcija, ne znam šta je sa slanjem preko foruma ?
bero7 |
Posted - 23/12/2006 : 19:00:09 mislim da je ovo vrlo ozbiljan problem...slanje e-mail poruka preko aukcija je kljucno za funkcioniranje sajta..sto ako se jedna strana pokusava javiti drugoj i ne uspijeva a nema pojma da li je poruka stigla? nema ni nikakve povratne informacije o poslanom mailu...to sam vec i prije htio predloziti da se poboljsa...zaista stvar koja se mora rijesiti..drugacija skripta obavezno |
|
|