T O P I C R E V I E W |
dveribad |
Posted - 18/02/2007 : 21:50:44 -Momci,meni se čini da ste malo pretjerali!-Svi se poznajemo i čini mi se da se dovoljno poštujemo,da ne kažem da smo sklopili prijateljski odnos(prvenstveno zahvaljujući stripu),ali jedna stvar nije u redu!-Ako se poštujemo,promoviramo strip,kupujemo,prodajemo,pijemo zajedno,upoznajemo se i govorimo o fer odnosu,.....zašto od sajta i aukcija radite sprdačinu!?--Poznajem i ja Marka,doduše nismo veliki prijatelji,ali se poštujemo,pa me interesira,onako ljudski,otvoreno,plaćate li vi ovu sprdačinu(meni to tako djeluje)na prvim stranicama aukcija?---Zašto nešto zlorabit,jer pretpostavljam da vi(moderatori,uglavnom),ne plaćate ovo postavljanje na prve stranice,pa mi se čini da nije fer prema ostalim članovima www.stripovi.com!--Riješavati se stripova iz svojih kolekcija,što starih,a što stranih,na ovakav način,.....ako ništa,mogli ste to malo "neupadljivije".---Postavio sam i ja prošli puta 6 početnih stranica stripova,ali se radilo o vrijednim stripovima i većina njih pokrivala je ovu kombinaciju,ali ovako nešto je zaista pretjerano.---Ja sam se ponio mišljenjem da ukoliko prodajem vrijedne stripove,zašto biti "stisnut" i ne postaviti ih u vetrinu,ako ću na aukcijama zaradit ljepu hrpicu para.-Zahvaljujući članovima,odnosno kolekcionarima i njihovom licitiranju,ja sam fino zaradio,sajt je dobio ljepu posjećenost,vlasnik sajta je također zadovoljan,ljudi koji su osvojili stripove su također zadovoljni,po meni,sve super i ljepa reklama.---Ispravite me ako griješim!?---Jednostavno,nije fer,nije u redu zlorabit privilegirani položaj.-Osobno me malo ovo smeta,a sve Vas pozivam,recite mi samo,ovako javno,griješim li ja,možda pretjerujem,ali stripovi npr.PORIN izdanja ili talijanska izdanja(većini članova ovog sajta,nije interesantno),staviti u vitrinu???????---Pitam ljude koje poštujem i poznajem,plaćate li vi ovo,da li je u redu,ukoliko ne plaćate,napraviti ovakav šlamperaj(pizdariju od aukcija).---Dobio sam par poruka gdje me ljudi pitaju da li sam ja takvo postavljanje platio!?--Jesam i ako se ne varam posljednji račun mi je bio oko 3000 kuna,što baš i nije malo.Nema popusta jer i ne treba,ako smo svi zadovoljni,ali ovako nešto očito,sigurno nije fer!----UKOLIKO JA GRIJEŠIM ILI VI (moderatori) IMATE TAKVO PRAVO,ILI UKOLIKO POŠTENO PLAĆATE OVU CIRKUSIJADU,OSOBNO VAM SE ISPRIČAVAM I POSIPAM PEPELOM,ALI MORAO SAM VAM IZNEST ZAPAŽANJE(POPRILIČNOG BROJA LJUDI SA AUKCIJA I MOJE VLASTITO).--Jednostavno,nije pošteno,ovako ja i dosta drugih ispadamo "magarci".-Ja vjerojatno,jer nemam potrebu,više nebih učestvovao u sličnim radnjama,respekt sam stekao,odnosno ne bih više postavljao aukcije na www.stripovi.com,a i ove prošle mi nisu,iskreno,trebale.-Mislim da su bile dinamične i privukle poprilično novih ljubitelja stripa,Ljepa je to reklama,ali takve stripove mogao sam ponuditi kolekcionarima i van aukcija.-Mislim da Marko razumije o čemu pričam.-O zavisti pojedinaca nebih ovdje.---Samo molim pošten i fer odgovor,prijateljski odgovor,da li je ovo u redu???--Da ne ispadne,da nisam imenovao,pitanje se odnosi na slijedeće ćlanove(moderatore);-Darkovudski vražićak,Zole,VJ(Vedran),Marko(vlasnik sajta),nadam se da nisam nikoga preskočio.-Ponavljam,poznajemo se, i više od poznanstva.---MOMCI,OVAKO NEŠTO NIJE U REDU!-Pucajte!(ovo spada pod dobronamjernu kritiku!) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
globinjo |
Posted - 04/03/2007 : 02:29:07 ovo je genijalno
http://www.youtube.com/watch?v=ViJxiw1O05k
inače,iznad onih autobusa gdje su strpali delije je moja malenkost(14 godina) gledala kako i staro i mlado gađa delije krumpirima,pomama i ostalim povrćem...dvadesetak metara iznad je splitski pazar,eto razlogaja nisam gađao,bio sam malo ispod pazara
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
globinjo |
Posted - 04/03/2007 : 02:22:31 quote: Originally posted by globinjo reporter:"druže iviću,hoćete li biti šampioni" ivić:"hoćemo ako nam dozvole"
i zamislite,nisu im dozvolili...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
globinjo |
Posted - 04/03/2007 : 02:19:50 quote: Originally posted by globinjo partizan-hajduk 1:6
reporter:"druže iviću,hoćete li biti šampioni" ivić:"hoćemo ako nam dozvole"
globinjo |
Posted - 04/03/2007 : 02:08:50 evo ti sdragane,pa se podsjeti tko je tko
http://www.youtube.com/watch?v=3WMOWZzyg3o
partizan-hajduk 1:6
sdragan@ |
Posted - 03/03/2007 : 21:13:33 Pogledajte ovo :
http://www.youtube.com/watch?v=Cdl9mUl1_Vk&mode=related&search=
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
sdragan@ |
Posted - 03/03/2007 : 21:12:38 ovo sam stavio da se malo podsetite kako je nekada bilo zanimljivo prvenstvo...danas je sve ovo cisto sranje...i kod vas u HR i kod nas u SR...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
sdragan@ |
Posted - 03/03/2007 : 21:07:45 i josssss
http://www.youtube.com/watch?v=QQV5Zt5LeQU
|
sdragan@ |
Posted - 03/03/2007 : 21:07:02 he,he,he
http://www.youtube.com/watch?v=Ye63HdoHY0c&mode=related&search=
|
Dalen |
Posted - 03/03/2007 : 21:06:12
|
globinjo |
Posted - 03/03/2007 : 19:22:33 quote: Originally posted by Dalen P.S. Čudi me da se Globinjo nije sjetio nje . Ili je možda prepristojan .
pa to je stara narodna u ostatku hrvatske
globinjo |
Posted - 03/03/2007 : 19:21:19 gazi gazi gazi purgere,purgere,purgereeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dalen |
Posted - 03/03/2007 : 17:15:33 Sorry što upadam ovako, ali Globinjo vjerojatno nikad neće obući plavu boju, ma koliko ga Vi na to prisiljavali. Ima jedna dobra od Torcide: "Gazi, gazi Purgere!!!". Nisam neki Torcidaš. Znam ih jako puno, ali navijam onako usput za Hajduk (nakon toga za Dinamo da se zna). Nogomet mi nije jedan od favoriziranih sportova (osim kad igraju "Vatreni"), ali sam čuo tu Torcidinu poklapalicu više puta .
P.S. Čudi me da se Globinjo nije sjetio nje . Ili je možda prepristojan . |
globinjo |
Posted - 03/03/2007 : 16:38:36 joj dečeci,kak ste vi duhoviti
risbozg |
Posted - 03/03/2007 : 10:17:32 quote: Originally posted by alanmaras
katastrofalna
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
blago rećeno
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
alanmaras |
Posted - 03/03/2007 : 08:29:18 katastrofalna
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
sonor |
Posted - 03/03/2007 : 02:49:01 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by alanmaras i meni je smješno kak globinjo ima doma PLAVU zimsku obleku
pa ti si mi je poklonio,ne sjećaš sehtio si mi uvaliti i rizbinu
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
koja loša obrana!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
globinjo |
Posted - 03/03/2007 : 00:37:58 quote: Originally posted by alanmaras i meni je smješno kak globinjo ima doma PLAVU zimsku obleku
pa ti si mi je poklonio,ne sjećaš sehtio si mi uvaliti i rizbinu
Renky |
Posted - 02/03/2007 : 16:36:14
Ah, napokon mi je jasan smisao topica.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
alanmaras |
Posted - 02/03/2007 : 14:22:07
i meni je smješno kak globinjo ima doma PLAVU zimsku obleku
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
risbozg |
Posted - 02/03/2007 : 10:15:27
|
risbozg |
Posted - 02/03/2007 : 10:14:31
|
globinjo |
Posted - 01/03/2007 : 23:24:49
alanmaras |
Posted - 01/03/2007 : 21:39:27
alanmaras |
Posted - 01/03/2007 : 21:36:14 ak mi prepiše stripove nek rikava kolko hoče
globinjo |
Posted - 01/03/2007 : 20:49:34 quote: Originally posted by alanmaras
[quote]Originally posted by dveribad "stari prdonja" bu vas sam zgazil a mi bumo za to vreme držali šank
bute vi njega držali kad rikne na tekmi
|
|