T O P I C R E V I E W |
Obi-wan |
Posted - 04/03/2007 : 18:45:48 Moj prijedlog je da u profilu stoji po defoltu vidljiva e-mail adresa. Onako kako je nekada bilo, da se može slati preko outlooka. Usput uvesti opciju za članove koji ne žele da im se adresa vidi - pomoću te opcije, adresa može biti skrivena (kako je to sada). Zašto ovo tražim? Razlog je vrlo jednostavan. Komunikacija je na internetu i ovom sajtu vrlo važna. Vrlo često se dešava da poruke preko foruma uopšte ne stižu, a i kada je naizgled sve u redu, određen broj poruke ne stigne (ovo govorim na osnovu iskustva u zadnjih godinu-dvije otkada je e-mail nevidljiv). Nestizanje poruka uzrokuje zastoje u komunikaciji, nesporazume, neslaganja, nervozu, negativne komentare, a poruka ne stigne upravo onda kada je baš važno nekoga kontaktirati. U duhu svega toga, volio bih ponovo vidjeti e-mailove. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Obi-wan |
Posted - 01/05/2007 : 19:29:27 quote: Originally posted by bero7
quote:
Danas je mail nevidljiv, dobijam oko 15 spamova na dan.
...ali ne zbog ovog foruma
uglavnom...bez obzira, podrzavam uvodjenje PM-a ili stogod vec, ali ako se treba osobno izraziti glede vidljivosti maila, ja protiv...
Ovo je mjesto gdje provodim 99 posto svog vremena na internetu... A odakle spamovi, tko zna... Negdje su me nanjušili i sada samo šalju, a ja samo brišem...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl. |
bero7 |
Posted - 01/05/2007 : 18:54:56 quote:
Danas je mail nevidljiv, dobijam oko 15 spamova na dan.
...ali ne zbog ovog foruma
uglavnom...bez obzira, podrzavam uvodjenje PM-a ili stogod vec, ali ako se treba osobno izraziti glede vidljivosti maila, ja protiv... |
Obi-wan |
Posted - 01/05/2007 : 18:07:20 quote: Originally posted by bero7
nekada forum nije bio vidljiv nikome tko nije ulogiran...ako netko zeli naravno da je u redu da mu je vidljiv, no..ne vidim zasto bi itko zelio da mu bude vidljiv....dobivao bis milijon spamova na dan
Forum je prvo bio vidljiv godinama (bez logiranja), tek poslije je jedno vrijeme bio nevidljiv. Pa se vratilo na staro. Nekada je mail bio vidljiv (godinama) i nisam dobivao spamove uopšte. Danas je mail nevidljiv, dobijam oko 15 spamova na dan. Bolje da se vrati na staro, bila je sigurnija komunikacija. A zašto bi netko želio. E pa, ima nas svakakvih...
bero7 |
Posted - 01/05/2007 : 17:35:00 nekada forum nije bio vidljiv nikome tko nije ulogiran...ako netko zeli naravno da je u redu da mu je vidljiv, no..ne vidim zasto bi itko zelio da mu bude vidljiv....dobivao bis milijon spamova na dan |
Obi-wan |
Posted - 01/05/2007 : 15:57:04 quote: Originally posted by bero7
nije mi jasno zasto u startu nije bilo PM-a na ovom forumu ?...Pa to je standard kod svih foruma... Ni slucajno stavljati vidljiv mail na forum...Eventualno putem neke cfm skripte..to bi bilo dobro, markose...stavit botun "Send e-mail" pokraj nicka od svakog clana...?
A PM-ovi se takodjer mogu proslijediti na mail tako da je po meni to najbolje rjesenje.
Ako netko želi da mu mail bude vidljiv, ne vidim razloga zašto ni slučajno... Tko ne želi, ne mora... Nekada je mail bio vidljiv i uvijek je sve bilo u redu.
bero7 |
Posted - 01/05/2007 : 14:45:55 nije mi jasno zasto u startu nije bilo PM-a na ovom forumu ?...Pa to je standard kod svih foruma... Ni slucajno stavljati vidljiv mail na forum...Eventualno putem neke cfm skripte..to bi bilo dobro, markose...stavit botun "Send e-mail" pokraj nicka od svakog clana...?
A PM-ovi se takodjer mogu proslijediti na mail tako da je po meni to najbolje rjesenje. |
Obi-wan |
Posted - 01/05/2007 : 13:51:23 Stigao je... Izgleda da nam PM ipak ne treba...
STOSIC |
Posted - 01/05/2007 : 03:55:07 Ma treba hitno stavit PM,jer ovako ne ide... Otvoriš topik "X javi se" pa onda "Y imaš mail",pa ga ta osoba ni ne pročita,pa ga loviš po topicima dok ti drugi kenjaju da ne spamaš,međutim ništa opet jer se svaki put mimođete,pa ga čekaš da dođe onlajn(i naravno baš onda ga nema),pa onda se napokon odvažiš da mu pošalješ mail(par puta naravno,preko aukcija,preko profila,preko kurca...) i naravno opet ništa...
Petar:Mail mi nikad nije stigo...Na koju si ti to adresu poslao uopće?Daj probaj na ovu... Filip:Poslao sam ti ali mi javlja da ne postoji ta adresa... Petar:Ma kako ne postoji o čemu ti pričaš? Filip:Pa dolazi mi nešto mailer demon,nemam pojma šta je to... Petar:Si siguran? Filip:Da. Petar:Probaj opet. Filip:Jesam. Petar:Nema ništa. Filip:Si siguran? Petar:Da. Filip:Izgleda da ti ga označava kao spam. Petar:Da,imaš pravo. Filip:A zašto? Petar:Nemam pojma. Filip:Ajmo još jednom probat. Petar:Ajde. Filip:Koja ono adresa? Petar:Prva. Filip:Šta ne ona druga? Petar:Ne. Filip:Evo posalo sam ti. Petar:Nema ništa. Filip:E jebiga... Petar:Baš... Filip:Ajde sad zadnji put. Petar:Evo stigo mi je!!!!! Filip:Jea! Petar:Javim ti se sutra. Filip:Ok,čujemo se.
>>Prolazi par dana bez odgovora,opet lov na čovjeka po topicima,stara priča...
Filip:Ej pa šta se desilo? Petar:E jebiga zaboravio sam.Daj pošalji mi opet. Filip:Pa poslao sam ti već... Petar:A znam ali sam ga u međuvremenu slučajno izbrisao. Filip:Koja ono adresa?...
I tako u krug...
Daj stavite te PM,ovo nema smisla.
P.S. Obi-wan imaš mail
Who's the fellow who owns this shithole?! |
prozirna senka |
Posted - 30/04/2007 : 22:39:02 Jebo ti onda takav forum kome je jedina svrha otvaranje privatnih topika kao zamenu za pmove...
Sto onda dosta govori o ljudima koji ga posecuju... Koja je onda svrha dolazenja na forum, ako se nema o cemu raspravljati???
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
makikatalinic |
Posted - 30/04/2007 : 15:34:22 Ajde da mi je i to vidjet =D
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
Markos |
Posted - 30/04/2007 : 10:31:40 Vjerojatno.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
delboj |
Posted - 30/04/2007 : 10:19:56 quote: Originally posted by Markos
Nije dobro rjesenje objaviti adrese. Vjerojatno cu staviti private messages, to bi bilo puno bolje.
Može li se to očekivati do kraja godine? |
Boyan.P |
Posted - 06/03/2007 : 11:55:19 mmmmmm fažol;)))
. . up the irons.. |
globinjo |
Posted - 06/03/2007 : 01:56:29 quote: Originally posted by sonor Naravno Purgeru Mali!
alo poklopac,aj kuvaj fažol
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
sonor |
Posted - 06/03/2007 : 01:32:30 quote: Originally posted by globinjo
dakle,svi smo mi pm!
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Naravno Purgeru Mali!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
globinjo |
Posted - 06/03/2007 : 01:16:30 dakle,svi smo mi pm!
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
globinjo |
Posted - 06/03/2007 : 01:15:35 quote: Originally posted by Dalen
Evo ti jedan pozitivan primjer. Da Forum ima tu opciju ne bi Globinjo otvorio onaj topic "Markose javi se..!!!!!" ili tako nešto
upravo tako
sonor |
Posted - 06/03/2007 : 00:54:55 Ja sam za PM! Sad vi svatite kako oćete!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
Dalen |
Posted - 05/03/2007 : 18:38:22 quote: Originally posted by Obi-wan U principu važno je samo jedno. Slanjem preko foruma usplešno stiže nekih 70 % poslanih poruka. Da li će se uvođenjem private messages taj postotak povećati? Ako hoće, to je sjajna stvar.
Da. Naravno da hoće. |
Boyan.P |
Posted - 05/03/2007 : 15:12:56 e to sam baš neki dan razmišljao kada sam slao preko foruma mail, i gledao sam zašto nebi bio vidljiv kao nekad, onda bi ga kopirao i slao kroz gmail, onako uvjek mislim da neće doći uopće, i onda pitati dali je došao, pa onda se samo komplicira stvar
. . up the irons.. |
Boyan.P |
Posted - 05/03/2007 : 15:11:39
. . up the irons.. |
risbozg |
Posted - 05/03/2007 : 13:37:54
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
Obi-wan |
Posted - 05/03/2007 : 11:25:16 quote: Originally posted by Dalen
Evo ti jedan pozitivan primjer. Da Forum ima tu opciju ne bi Globinjo otvorio onaj topic "Markose javi se..!!!!!" ili tako nešto
Misliš... |
Obi-wan |
Posted - 05/03/2007 : 11:23:13 quote: Originally posted by Dalen
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Dalen
Istina. PM je puno bolji.
Nisam baš upućen. Razjasni mi ako možeš, u čemu je štos s tim PM-om. Koja je razlika između toga i slanja preko foruma ili aukcija? Da li bi to trebalo biti sigurnije?
PM = personal messages. Zar si član samo ovog Foruma kad ne znaš što je to? Ovo je jedini koji nema tu opciju od svih na kojima sam član .
Član sam tri foruma, dva nemaju tu opciju, jedan ima, čuo sam za to, ali ne razumijem zašto je to dobro.
Kad želiš nekom poslati poruku, jednostavno mu pošalješ PM, njemu se odmah otvori prozor (ako je ta opcija napravljena) da je dobio novu poruku. Odeš u svoj Inbox od Foruma i pogledaš poruku. Na nju možeš jednostavno odgovoriti replayem.
Znači, razlika između PM-a i slanja preko foruma je što kod PM-a imaš svoj inbox na forumu. Ako PM stiže u većem postotku od običnog slanja, super, ako ne, ni taj inbox ne znači puno...
Ovako kako je sad, možeš to poslati samo nekom ko je na aukcijama, Nije tako. Možeš poslati svakome tko je logiran na aukcije preko aukcija i svakome tko je logiran na forum(sa adresom) preko foruma. Pitanje je samo da li će stići.
a onako ti to ima svaki član Foruma i možeš poslati PM svakom članu Foruma u svakom trenutku.
I sada možeš poslati poruku svakom članu foruma u svakom trenutku (preko njegovog profila), jedino je upitno da li će poruka stići.
U principu važno je samo jedno. Slanjem preko foruma usplešno stiže nekih 70 % poslanih poruka. Da li će se uvođenjem private messages taj postotak povećati? Ako hoće, to je sjajna stvar.
|
Dalen |
Posted - 05/03/2007 : 11:04:53 Evo ti jedan pozitivan primjer. Da Forum ima tu opciju ne bi Globinjo otvorio onaj topic "Markose javi se..!!!!!" ili tako nešto |