T O P I C R E V I E W |
senad7 |
Posted - 19/04/2007 : 19:22:29 Ova fraza se koristi ponekad. Zadnji put u Citinom topiku.Jedan clan foruma je napisao drugom clanu nesto pogrdno i tu je doslo do medjusobnih vrijedjanja tko da se Dado umjesao (zaustavio je tu svadju)i kaze tom clanu nesto u smislu .-sad letis vani- To je bila sasvim pravilna odluka.Niko nikog netreba da vrijedj na ovom forumu. To sto mene interesuje je: Na koliko dugo je taj clan izbacen: 1 tjedan ,10 dana ili mjesec dana.Da li postoji tu neko pravilo ili se na osnovu sta je uradio ,dodijeli zabrana koriscenja foruma onako od oka.
"Pupoljak" $€N@D |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
supermark |
Posted - 26/05/2007 : 12:28:03 he he, ovo si dobro primjetio, prodigy, cini se da imam novu taktiku- sve natjerati na izbacivanj, svih 3000 clanova, i onda sve pokupovati po pocetnoj cijeni |
Prodigy |
Posted - 26/05/2007 : 09:55:43 quote: Originally posted by Markos
trebao bi biti zabranjen i pristup aukcijama.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Znaci kad ti neko nabija cijenu na aukcijama,dovoljno ga je izprovocirat na forumu?!
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
Markos |
Posted - 26/05/2007 : 09:33:00 trebao bi biti zabranjen i pristup aukcijama.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
dveribad |
Posted - 26/05/2007 : 01:48:47
|
supermark |
Posted - 02/05/2007 : 10:36:44 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by supermark
imam pitanje u vezi ovog topica (barem onog prvog dijela u vezi izbacivanja) ako nas moderator izbaci (na nekoliko dana) mozemo li prisustvovati aukcijama ili nam je zabranjen pristup aukcijama (kao i forumu)?
evo,izbačen si,ajde probaj
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
to je zbog mojih komentar o hajduku! ptiznaj!!!!! |
risbozg |
Posted - 02/05/2007 : 09:03:39
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
globinjo |
Posted - 02/05/2007 : 00:44:54 quote: Originally posted by supermark
imam pitanje u vezi ovog topica (barem onog prvog dijela u vezi izbacivanja) ako nas moderator izbaci (na nekoliko dana) mozemo li prisustvovati aukcijama ili nam je zabranjen pristup aukcijama (kao i forumu)?
evo,izbačen si,ajde probaj
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
supermark |
Posted - 01/05/2007 : 19:26:21 imam pitanje u vezi ovog topica (barem onog prvog dijela u vezi izbacivanja) ako nas moderator izbaci (na nekoliko dana) mozemo li prisustvovati aukcijama ili nam je zabranjen pristup aukcijama (kao i forumu)? |
Obi-wan |
Posted - 01/05/2007 : 18:10:38 Vratio se broker.
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl. |
Obi-wan |
Posted - 23/04/2007 : 18:11:30 U pravu si, baš sam pročitao. Opet mu je jezik bio brži od pameti... Valjda moderatori neće ponovo zagubiti ključ...
Vjeko1980 |
Posted - 22/04/2007 : 23:20:22 quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by senad7
Mislis na onog Slovenca.....
"Pupoljak" $€N@D
Da, genij/stockbroker - moj omiljeni lik...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Mislim da je ovaj put izletio zbog nekakvih mudžehedina i Zidana
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
GTI_TURBO |
Posted - 22/04/2007 : 20:40:47 quote: Originally posted by senad7
quote: Originally posted by Dado
Nisam skontao prijedlog ovog topica? Trebam li umjesto "zbog toga letis van" pisati "sad cu te nogom u guzicu na par dana" ili uljudno, kulturno, europski: "gospodine, zbog nepristojnog ponasanja i vrijedjanja drugih clanova ovoga foruma, bit ce Vam uskraceno sudjelovanje na ovom forumu u narednom periodu. Komisija ce na iducoj sjednici odluciti o visini kazne i pismeno Vas izvjestiti. Srdacan pozdrav Vas moderator"
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Mene je zanimala visina kazne nekih prekrsaja , a to sto su se neki drugi nadovezali i zezali se na tu frazu nije do mene...
"Pupoljak" $€N@D
Jeli to nesto planiras napraviti pa te zanima na koliko ces letiti? |
senad7 |
Posted - 22/04/2007 : 19:20:54 quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by senad7
"Pupoljak" $€N@D
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Izbacili su ga i po drugi put-vratice se taj ponovo Bio je zanimljiv tip...volio pisati. Jel mu se pocela prodavati knjiga ili je sve cenzurirano pa nema sta da se izda
"Pupoljak" $€N@D |
Obi-wan |
Posted - 22/04/2007 : 17:43:10 quote: Originally posted by senad7
"Pupoljak" $€N@D
senad7 |
Posted - 22/04/2007 : 14:26:18 Mislis na onog Slovenca.....
"Pupoljak" $€N@D |
Obi-wan |
Posted - 22/04/2007 : 10:45:14 Evo baš pogledah i vidim da je izbačen i pod tim drugim nickom...Opet je nešto za... Nadam se skorom povratku, vrlo je interesantna osoba...
Obi-wan |
Posted - 22/04/2007 : 10:42:12 Mislim da su jednog člana (koji i nije previše zgriješio) izbacili i zaboravili vratiti. I onda se genije pojavljuje pod drugim nickom nakom mjesec-dva i pita zašto je baš toliku kaznu popio...Ups. Bio bi fazon da su mu rekli : "Zabranjeno je imati dva nick-a, letiš van..." Srećom, to se nije dogodilo i taj nas član i dan danas uveseljava svojom jedinstvenom osobnošću, pričama o putovanjima u egzotične i opasne zemlje, isječcima iz svojih međunarodno priznatih knjiga itd.
senad7 |
Posted - 21/04/2007 : 15:16:41 quote: Originally posted by Dado
Nisam skontao prijedlog ovog topica? Trebam li umjesto "zbog toga letis van" pisati "sad cu te nogom u guzicu na par dana" ili uljudno, kulturno, europski: "gospodine, zbog nepristojnog ponasanja i vrijedjanja drugih clanova ovoga foruma, bit ce Vam uskraceno sudjelovanje na ovom forumu u narednom periodu. Komisija ce na iducoj sjednici odluciti o visini kazne i pismeno Vas izvjestiti. Srdacan pozdrav Vas moderator"
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Mene je zanimala visina kazne nekih prekrsaja , a to sto su se neki drugi nadovezali i zezali se na tu frazu nije do mene...
"Pupoljak" $€N@D |
tristan |
Posted - 21/04/2007 : 11:51:45 quote: Originally posted by Dado
Ovo s guzicom izgleda meni najbolje.
TK |
kerber |
Posted - 21/04/2007 : 03:30:29 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by zokica
bas me dupe zaboli
evo,sad neka te boli na nekom drugom forumu
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Evo jedno simpaticno izbacivanje.Primerni gospodin je izbacen,a nije morao da leti
Zivela Striposlavija! |
Dado |
Posted - 21/04/2007 : 02:03:27 Nisam skontao prijedlog ovog topica? Trebam li umjesto "zbog toga letis van" pisati "sad cu te nogom u guzicu na par dana" ili uljudno, kulturno, europski: "gospodine, zbog nepristojnog ponasanja i vrijedjanja drugih clanova ovoga foruma, bit ce Vam uskraceno sudjelovanje na ovom forumu u narednom periodu. Komisija ce na iducoj sjednici odluciti o visini kazne i pismeno Vas izvjestiti. Srdacan pozdrav Vas moderator"
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične |
senad7 |
Posted - 20/04/2007 : 18:09:02 Onaj nije odletio van (iz citinog topika)...mozda se izvinio za ono napisano!?! Izgleda da je sletio :):):)!
"Pupoljak" $€N@D |
Porter |
Posted - 20/04/2007 : 17:28:24 Ko visoko leti nisko pada! |
senad7 |
Posted - 20/04/2007 : 15:52:47 quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by senad7 sad letis vani To sto mene interesuje je: Na koliko dugo
Ovisi o visini sa koje leti
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
I da li ima padoobran
"Pupoljak" $€N@D |
alen |
Posted - 20/04/2007 : 10:21:34 Tko vrijedi leti!
|