T O P I C R E V I E W |
Rico |
Posted - 17/05/2007 : 09:59:45 Znam da ovdje nije obicaj brisanje topica, ali ono sranje od Čobanove izjave na podforumu stripovi treba maknuti u 3PM.
http://rumblebum.blogspot.com/ |
12 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
supermark |
Posted - 27/05/2007 : 19:53:32 quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by Rico
Znam da ovdje nije obicaj brisanje topica, ali ono sranje od Čobanove izjave na podforumu stripovi treba maknuti u 3PM.
http://rumblebum.blogspot.com/
Fakat, da takve gadarije neko može napisat.. A najbolje od svega kaj se takva govna uvijek boje identificirati, nego jedu govna ko anonimusi.. Trebalo bi definitivno uvesti da se pri registraciji obavezno upišu osobni podaci (ime, prezime, adresa), pa baš da vidim onda ko bi imao jaja onako provocirati..
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
pa to s podacima bi trebalo bit obavezno.ideja sa 2 kune i lozinkom nije loša.evo stavimo 5 kuna za upis i neka samo promine svima lozinke. i to je to.
Monster Factory Mertojak
nije to dobra ideja, mnogi clanovi bi odustali od logiranja, bilo zbog duge procedure bilo zbog neznanja (u slucaju mladih clanova kojima bi to bilo, vjerujem, prekomplicirano) |
Spiderman |
Posted - 27/05/2007 : 11:56:54 quote: Originally posted by delboj
Mislim da ne bi bilo loše uvesti da se pri registraciji obavezno moraju popuniti neka polja kao:
real name location age
i kaj ćeš time dobit? već je bilo govora o tome ak me sjećanje ne vara.
-- http://www.sesvete-online.info http://www.paucina.com/ |
delboj |
Posted - 27/05/2007 : 10:48:34 Mislim da ne bi bilo loše uvesti da se pri registraciji obavezno moraju popuniti neka polja kao:
real name location age
Na mnogim forumima su ova i još neka polja označena zvjezdicom i moraju se popuniti. U takvim slučajevima većina ljudi upiše tačne podatke, radije nego da izmišlja neke gluposti. |
dveribad |
Posted - 26/05/2007 : 01:50:41
|
KRAS |
Posted - 23/05/2007 : 08:38:52 da, uskrs davno prosao a jos niko nije izbacen, sramota |
Obi-wan |
Posted - 22/05/2007 : 17:21:37 Odmah ću reći da nemam pojma o čemu se radi, ali i budale su sastavni dio života. Dođe neki luđak na forum, posvađa se, a mi svi navijamo i snebivamo se. Super za razbijanje monotonije - zar nije... Onda ga izbace, a mi jedva čekamo novog. Ovo za sken osobne ili preko pošte zvuči teoretski dobro, ali u praksi većina ljudi bi digla nos i forum bi se grdno osuo. Zato bolje mir. A aukcije su ipak neka druga priča...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl. |
Vjeko1980 |
Posted - 18/05/2007 : 13:20:52 quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by Vjeko1980
Znam da ovdje nije obicaj brisanje topica, ali ono sranje od Čobanove izjave na podforumu stripovi treba maknuti u 3PM.
Fakat, da takve gadarije neko može napisat.. A najbolje od svega kaj se takva govna uvijek boje identificirati, nego jedu govna ko anonimusi.. Trebalo bi definitivno uvesti da se pri registraciji obavezno upišu osobni podaci (ime, prezime, adresa), pa baš da vidim onda ko bi imao jaja onako provocirati..
A kako bi to uveo? Da svi šalju sken licne karte Markosu pri registraciji?
Ne, neka izmisle neku proceduru on-line autorizacije.. Pa kvragu Markos je neki software developer nisam ja.. U krajnjoj liniji uvijek ostaje ''dobra'' stara pošta.. Ako oćeš bit član stranice plati 2 kune da ti Markos pošalje lozinku na tvoju adresu doma.. I da vidiš kako će se sajt očistiti od anonimnih tuberkuloznih gnojnih čireva na anusu čovječanstva kao što je bio onaj zadnji provokator..
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
delboj |
Posted - 18/05/2007 : 12:35:41 quote: Originally posted by Vjeko1980
A kako bi to uveo? Da svi šalju sken licne karte Markosu pri registraciji? |
Vjeko1980 |
Posted - 17/05/2007 : 22:28:58 quote: Originally posted by Rico
http://rumblebum.blogspot.com/
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
Markos |
Posted - 17/05/2007 : 15:22:47 Kako si ga pronasao kad je izbrisan?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
senad7 |
Posted - 17/05/2007 : 14:43:18 Koji je to topic? Pronasao sam ga "Pupoljak" $€N@D Mislio sam da sam ga pronasao...sorry!!! |
Markos |
Posted - 17/05/2007 : 11:13:44 Imas pravo, izbrisat cu to.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |