forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 -svrha "foruma"?????????????????

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
dveribad Posted - 26/05/2007 : 00:41:25
-Očito forum postoji da bi o nečemu diskutirali,vjerojatno?
-Zašto su neke teme zabranjene,zbog čega ih zaključavate,na temelju čega se odlučuje o čemu se može pisat i diskutirat??????????
-Zašto postoji "svaštara"?-Ako i je svaštara,barem tu nebi trebale postojat zabranjene teme!-Vrijeđanje,uvrede,poniženja,prepucavanja,debate,.....itd.
-Stvar je nečije kulture što će napisat,njegovog izričaja,obrazovanja,pismenosti,intelekta,itd......
-Pa nismo svi zatucani debili i ne vidimo dalje od stripa.Mene osobno interesiraju nečiji stavovi u životu iz različitih sfera,interesira me razmišljanje čovjeka iz npr.Makedonije,Srbije,...itd,pa bilo to iz sporta,političkih uvjerenja,sexa,muzike,književnosti,pa u beskraj.-Zbog čega ne mogu ljudi pisat o vjeri,politici,sexu,crkvi,kultu ličnosti,idolima......
-Pa što je strašno ako se nekoliko ljudi izvrijeđa,ponizi,uvredi.?
Ukoliko netko osjeti potrebu ispast budalom ili idiotom,što je tu loše.?-
-Barem bi znali tko kako razmišlja,sa kime se mi to družimo,pijemo,glumimo ljubitelje stripa i strip kulture.
-Ako je svaštara,neka to i bude.Zašto zatvorit topic,jer se počne vrijeđat sa npr.pederu,majmune,glupane,stoko,jebo te .....p.m.....
-Zbog čega postoje zabranjene teme.Recimo,ako netko misli da su HC izdanja stripova isključivo rađena zbog zarade.Krene rasprava i vrijeđanje i ključ.Ili recimo zašto je zatvoren topic o Titu,Tuđmanu ili bilo kom drugom?-Zašto zabranit ljudima da iznose ono što ih tišti(muči),ma što bilo?-
-Mene baš interesiraju tuđa razmišljanja o svemu,a ako je strip poveznica da se na ovom forumu izvrijeđamo,opet dobro,super.
-Mene više interesira što misli čovjek koji živi npr. u Mariboru,o nama koji živimo npr. u Somboru ili Beču ili Zagrebu......Više me interesira takva rasprava od npr.rasprave da li je na stranici stripa 57 prdnuo konj Komadanta Marka!
-Eto,ako smo u svaštari,pa nek krene uvjeravanje,pljuvanje i vrijeđanje ili diskusija o bilo čemu na civiliziranoj razini,pa da vidimo tko smo mi "stripofili",kakvi smo ljudi i koji su nam interesi(ukoliko postoje).?!Zbog čega je to problem???-
-Pitanje (uz dobronamjernu sugestiju) za sve,a prvenstveno moderatore!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Vjeko1980 Posted - 04/06/2007 : 11:55:42
U obliku zelja ili breskve? Ja preferiram bresku:)))

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
DeeCay Posted - 04/06/2007 : 11:07:35
Meni je od sve ribe najbolja svježe mirišljava pica, prigodno navlažena, mazna i u vodoravnom položaju...

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;)
HC! je zakon, živijo HC!
Vjeko1980 Posted - 04/06/2007 : 10:56:14
quote:
Originally posted by DeeCay

Ja mrzim ribu, reče Mrgud-Štrumf...

HC! je zakon, živijo HC!

Pa moram i sam priznat da mi je ipak od svih riba najbolja ona sa klempavim vuhima i zafrknutim repom

DeeCay Posted - 04/06/2007 : 10:40:10
Ja mrzim ribu, reče Mrgud-Štrumf...

HC! je zakon, živijo HC!
dcarapo2 Posted - 03/06/2007 : 13:22:30
koliko košta karta kupljena u tramvaju u zg,kuja kaže 7 kn a debil 8 kn..eto malo politike

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
senad7 Posted - 31/05/2007 : 19:08:29
Inace volim i morsku i slatkovodnu ribu ,ali pretposle godine sam na otoku pagu jeo fritirane lignje i bilo je fantasticno.Taj osjecaj u ustima nemogu da opisem, mozda "BOZANSTVENO".
Jeo sam dok sve nisam pojeo , a bilo je citavo brdo lignji na stolu.
Zivjela "morska hrana"!!!

"Pupoljak"
$€N@D
makikatalinic Posted - 30/05/2007 : 14:48:32
Ma xD sam pokupio od nekud ni sam neznam točno značenje :-) Al znam kad ga treba koristit

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Spiderman Posted - 29/05/2007 : 23:58:26
quote:
Originally posted by makikatalinic

, inače ne stojim dobro, štuca mi se xD

kaj xD kartice?

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
makikatalinic Posted - 29/05/2007 : 20:26:25
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

xxxxxxxxxDDDDDDDDDDDD

Ovo je čudesno... od jedne teme što se tiče foruma sad se raspravlja o ribama... predobar topic

"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan

Balkane, Balkane, Balkane moj, budi mi silan i dobro mi stoj...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

, inače ne stojim dobro, štuca mi se xD

delboj Posted - 29/05/2007 : 15:25:16
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by lwood
koju ribu roštiljaš?

Ništa pretjerano fensi. Ipak smo mi ovdje prvenstveno stručnjaci za malo "težu" hranu.
Kupim oslića, škarpine ili skuše pa to napacujem mješavinom maslinovog ulja, peršinovog lista, vegete, možda malo lovorovog lista. Vjerovatno bi neki pravi poznavatelj pripreme ribe s mora imao puno što primjetiti, ali ovo bude prokleto ukusno kada se ispeče na roštilju + prilog krumpir, rajčica i tartar koji sam pravim...

Stvarno užasno. Nema ništa bez prave potočne pastrmke iz neke od rječica u okolini Gacka. Ko nije probao, ne može ni da zna.

Evo tu si generalizirao..

Ma hajde, stavio sam smajlije
srdjandj Posted - 29/05/2007 : 13:08:44
quote:

xxxxxxxxxDDDDDDDDDDDD

Ovo je čudesno... od jedne teme što se tiče foruma sad se raspravlja o ribama... predobar topic

Balkane, Balkane, Balkane moj, budi mi silan i dobro mi stoj...

makikatalinic Posted - 29/05/2007 : 12:39:39
xxxxxxxxxDDDDDDDDDDDD

Vjeko1980 Posted - 29/05/2007 : 11:07:48
quote:

quote:

quote:
koju ribu roštiljaš?

Ništa pretjerano fensi. Ipak smo mi ovdje prvenstveno stručnjaci za malo "težu" hranu.
Kupim oslića, škarpine ili skuše pa to napacujem mješavinom maslinovog ulja, peršinovog lista, vegete, možda malo lovorovog lista. Vjerovatno bi neki pravi poznavatelj pripreme ribe s mora imao puno što primjetiti, ali ovo bude prokleto ukusno kada se ispeče na roštilju + prilog krumpir, rajčica i tartar koji sam pravim...

Stvarno užasno. Nema ništa bez prave potočne pastrmke iz neke od rječica u okolini Gacka. Ko nije probao, ne može ni da zna.

Evo tu si generalizirao..

delboj Posted - 29/05/2007 : 10:12:58
quote:

quote:

quote:

quote:

Znam, zato sam i stavio onoliko smajlija Nego meni zvuči užasno i sam spomen takvih vrsta ribe.

zdravija je morska riba nego riječna.al ne sumnjan da je riječna ukusna
(pošto je svak ko je proba hvali, btw nikad nisan jeo nijednu vrstu riječne ribe)

Ma to su samo priče, riba je zdrava ako ne dolazi iz zagađene sredine. Dosta toga je i stvar navike, ko nije navikao da jede morsku ribu teško da bi mu svidjela. Probao sam par puta oslića, može se pojesti, onako za nevolju, ali neku drugu vrstu ne bih ni probao. Ipak, ovdje mnogo ljudi kupuje oslića jer 1kg košta 3,50 KM, a pastrmke 6,50-7,50 KM (i to one iz ribnjaka, koja je malo lošija). Potočna pastrmka iz planinskih rječica ovog dijela kraške Hercegovine je sigurno najukusnija riječna riba. Blizu po kvalitetu je zlatovčica, a dosta lošija je kalifornijska pastrmka. Postoji još i jezerska ali u malo drugačijim staništima. Ali sve je to odlično dok ne čujem spomen nekih vrsta kao šaran ili nešto slično koje se ovdje također mogu kupiti.

Inače, na ovu temu sam radio maturski rad, pa sam dosta naučio o tome.

Čudi me si tako pun predrasuda.. Ja volim ribu, jednako riječnu kao i morsku.. Ne možeš tvrdit da nešto ne valja ako nisi probao.. Ima izvrsnih morskih riba.. Ja ih nisam probao ni 5% koliko bi htio, ali sam probao recimo list na žaru i mogu reći da je fantastičan.. Isto mogu reći i za orade..
Da ne govorimo o plodovima mora i raznim glavonošcima, lignje, hobotnice, školjke,.. Ili recimo usoljeni inćuni u kojima se ja osobno gušim koliko su mi dobri..
Slažem se da je pastrva fina, ali ukusan je i som na žaru kada se dobro spremi i ako nije premasan..

Uglavnom generaliziranje je općenito loše, pa je tako i kod riba..
(a i upitno je koliko su te pastve zdrave kod tebe u Gackom pored one vaše termoelektrane)

A gdje sam to napisao da nešto ne valja? Napisao sam da se ljudima koji nisu navikli na morsku ribu to teško može svidjeti. I ništa ja ne generalizujem, većini ljudi koja ne jede često morsku ribu a imali su priliku da probaju nije se svidjela.

I ne kaže se u Gackom nego u Gacku. Tačno je da ima zagađenja od elektrane ali ima mjesta koja nisu zagađena. Potočna pastrmka ne može da opstane u zagađenoj vodi i tamo gdje se ona može naći sigurno je čista voda.
KRAS Posted - 28/05/2007 : 18:08:28
svrha foruma je
kako bi čiko rekao
najgluplje zivotinje
ribe
Inferno Posted - 28/05/2007 : 17:33:40
quote:

HAHA nevjerovatno... Danas na posao donese stranka nekih 10 kg pastrva iz jezera Sabljaci kod Ogulina.. Odma sam konfiscirao 4 kom za probu:))) HEHEHE bit će sada doma malo maslinovog ulja, malo peršina, malo češnjaka, malo ružmarina.... MMMMMM al će se Vjeko gostit...:))))))9

I ja sam danas doma maznia 2 pastrve. To je nabolja riba na planeti Zemlji. Inaće to je uz još koju ribu jedina koju jedem. Malo čudno da kao Dalmoš mrzim morsku ribu.
P.S. Ne mogu pastrvu jesti bez limuna.
Vjeko1980 Posted - 28/05/2007 : 16:14:27
HAHA nevjerovatno... Danas na posao donese stranka nekih 10 kg pastrva iz jezera Sabljaci kod Ogulina.. Odma sam konfiscirao 4 kom za probu:))) HEHEHE bit će sada doma malo maslinovog ulja, malo peršina, malo češnjaka, malo ružmarina.... MMMMMM al će se Vjeko gostit...:))))))9

srdjandj Posted - 28/05/2007 : 10:39:48
A odlična je i riblja čorba , ja više volim riblju čorbu i kuvanu ribu iz čorbe, nego pečenu ribu!!!

Vjeko1980 Posted - 28/05/2007 : 10:24:58
quote:

quote:

quote:

Znam, zato sam i stavio onoliko smajlija Nego meni zvuči užasno i sam spomen takvih vrsta ribe.

(pošto je svak ko je proba hvali, btw nikad nisan jeo nijednu vrstu riječne ribe)

Ma to su samo priče, riba je zdrava ako ne dolazi iz zagađene sredine. Dosta toga je i stvar navike, ko nije navikao da jede morsku ribu teško da bi mu svidjela. Probao sam par puta oslića, može se pojesti, onako za nevolju, ali neku drugu vrstu ne bih ni probao. Ipak, ovdje mnogo ljudi kupuje oslića jer 1kg košta 3,50 KM, a pastrmke 6,50-7,50 KM (i to one iz ribnjaka, koja je malo lošija). Potočna pastrmka iz planinskih rječica ovog dijela kraške Hercegovine je sigurno najukusnija riječna riba. Blizu po kvalitetu je zlatovčica, a dosta lošija je kalifornijska pastrmka. Postoji još i jezerska ali u malo drugačijim staništima. Ali sve je to odlično dok ne čujem spomen nekih vrsta kao šaran ili nešto slično koje se ovdje također mogu kupiti.

Čudi me si tako pun predrasuda.. Ja volim ribu, jednako riječnu kao i morsku.. Ne možeš tvrdit da nešto ne valja ako nisi probao.. Ima izvrsnih morskih riba.. Ja ih nisam probao ni 5% koliko bi htio, ali sam probao recimo list na žaru i mogu reći da je fantastičan.. Isto mogu reći i za orade..
Da ne govorimo o plodovima mora i raznim glavonošcima, lignje, hobotnice, školjke,.. Ili recimo usoljeni inćuni u kojima se ja osobno gušim koliko su mi dobri..
Slažem se da je pastrva fina, ali ukusan je i som na žaru kada se dobro spremi i ako nije premasan..

Uglavnom generaliziranje je općenito loše, pa je tako i kod riba..
(a i upitno je koliko su te pastve zdrave kod tebe u Gackom pored one vaše termoelektrane)

Spiderman Posted - 28/05/2007 : 09:19:02
ajme ljudi pa što to uradite od teme? odite o ribi pričat na nekoj drugoj temi

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
delboj Posted - 28/05/2007 : 09:13:16
quote:

quote:

Ma to su samo priče, riba je zdrava ako ne dolazi iz zagađene sredine. Dosta toga je i stvar navike, ko nije navikao da jede morsku ribu teško da bi mu svidjela. Probao sam par puta oslića, može se pojesti, onako za nevolju, ali neku drugu vrstu ne bih ni probao. Ipak, ovdje mnogo ljudi kupuje oslića jer 1kg košta 3,50 KM, a pastrmke 6,50-7,50 KM (i to one iz ribnjaka, koja je malo lošija). Potočna pastrmka iz planinskih rječica ovog dijela kraške Hercegovine je sigurno najukusnija riječna riba. Blizu po kvalitetu je zlatovčica, a dosta lošija je kalifornijska pastrmka. Postoji još i jezerska ali u malo drugačijim staništima. Ali sve je to odlično dok ne čujem spomen nekih vrsta kao šaran ili nešto slično koje se ovdje takođe mogu kupiti.

globinjo Posted - 28/05/2007 : 04:14:08
quote:
Originally posted by dcopic

Da!
Ali zar ne zovu ribu Romb morskom teletinom?

nisam to znao...riba romb?e za nju nisam nikad čuoima li neki drugi naziv?

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
dcopic Posted - 28/05/2007 : 01:41:54
Da!
Ali zar ne zovu ribu Romb morskom teletinom?!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
globinjo Posted - 28/05/2007 : 01:38:41
quote:
Originally posted by dcopic
Pošto sam s kontinentalnog dijela, probao sam dosta vrsta slatkovodne ribe. Ali pošto sam prošle godine bio osam mjeseci na otoku i probao skoro sve vrste morskih riba, moj zaključak je da je morska riba puno ukusnija od riječne.

tako je...nema ribe do teletine

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
dcopic Posted - 28/05/2007 : 00:36:22
quote:

quote:

quote:
koju ribu roštiljaš?

Pošto sam s kontinentalnog dijela, probao sam dosta vrsta slatkovodne ribe. Ali pošto sam prošle godine bio osam mjeseci na otoku i probao skoro sve vrste morskih riba, moj zaključak je da je morska riba puno ukusnija od riječne.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000