T O P I C R E V I E W |
sonor |
Posted - 01/06/2007 : 17:58:00
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
senad7 |
Posted - 03/06/2007 : 19:48:52 Sad sam napisao jednu poruku ,ali se nije povecao broj postova.Cak ni topik nije dosao na prvo mjesto??!!Niti stoji da sam ja napisao zadnju poruku. Pogledaj ovaj topic:Stoji da je "76" napisao zadnju poruku a kad pogledas u topicu onda se vidi da sam ja ostavio zadnju poruku...(nista posebno ali ako to nekog zanima) http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=25832
"Pupoljak" $€N@D |
sonor |
Posted - 03/06/2007 : 02:34:11 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by sonor Ti nisi opće upitan!
sazna sam,ako platiš,reću ti
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
globinjo |
Posted - 03/06/2007 : 01:51:54 quote: Originally posted by sonor Ti nisi opće upitan!
sazna sam,ako platiš,reću ti
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
sonor |
Posted - 02/06/2007 : 23:10:53 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by Markos
Zar je bitno:)
Priznaj da neznaš!
normalno da ne znam
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Ti nisi opće upitan!
|
globinjo |
Posted - 02/06/2007 : 22:26:28 quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by Markos
Priznaj da neznaš!
normalno da ne znam
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
sonor |
Posted - 02/06/2007 : 13:38:27 quote: Originally posted by Markos
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Priznaj da neznaš!
|
globinjo |
Posted - 02/06/2007 : 02:33:40 quote: Originally posted by Boyan.P
je bitno je;)) moramo znati sta to muljate;)))
šta manje znaš,bolje ti je
Markos |
Posted - 01/06/2007 : 22:59:32 Zar je bitno:)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
srdjandj |
Posted - 01/06/2007 : 18:17:11 Otišao si u dozvoljeni minus :P :P :P
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |