T O P I C R E V I E W |
Raven84 |
Posted - 11/06/2007 : 09:36:54 Već dugo pokušavam promijeniti e-mail adresu u profilu, ali mi to nikako ne uspijeva jer mi stalno javlja poruku: "You must enter a valid e-mail adress" . Nova adresa mi je na google mailu, je li to mozda razlog? Na staroj dobivam po 200 spam poruka dnevno i ne koristim ju vec duze vrijeme. Hvala na pomoci!
Kad sam vec odlucio umrijeti, bas bih mogao i cijelu galaksiju povuci za sobom... |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Lexx |
Posted - 28/07/2007 : 14:50:25 Možda onda ipak ne bi bilo loše staviti upozorenje koje bi objasnilo da se GMAIL ne može upotrebljavati za ovu svrhu. Barem onda ne bih 5 puta ukucavao istu adresu misleći da pravim grešku u ukucavanju..
Ništa narocito. |
globinjo |
Posted - 08/07/2007 : 22:39:44 quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by Markos
Ne dozvoljavaju se anonimne mail adrese. Sorry.
A ako neko nema drugu adresu osim yahoo ili google?
pa je tako teško se logirati na neku drugu stranicu...pa bar to danas nije problem...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
delboj |
Posted - 08/07/2007 : 19:43:55 quote: Originally posted by Markos
Ne dozvoljavaju se anonimne mail adrese. Sorry.
A ako neko nema drugu adresu osim yahoo ili google?
I zasto adrese sa @teol.net tretira kao anonimne? |
Markos |
Posted - 11/06/2007 : 18:25:51 Da, prije je bilo dozvoljeno, sad vise ne.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
Raven84 |
Posted - 11/06/2007 : 13:01:42 Ok, ali ni ova prosla nije bila bas ne-anonimna. Znaci dozvoljavaju se samo adrese tipa zg.t-com.hr, iskon i tako to? Sad sam se probao logirati na index i mail im izgleda vise ne radi. Ovo je pravi catch-22.
Kad sam vec odlucio umrijeti, bas bih mogao i cijelu galaksiju povuci za sobom... |
Markos |
Posted - 11/06/2007 : 11:08:57 Ne dozvoljavaju se anonimne mail adrese. Sorry.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |