T O P I C R E V I E W |
torca |
Posted - 02/11/2007 : 13:22:33 - baniranje (ili bar nekakva opomena) za umjetno nabijanje broja poruka. elegantno rjesenje bi mozda bilo i izbacivanje zvjezdica, al sumnjam da ce to proci. - takodjer, zabrana poruka koje se sastoje samo od smajlija. ja osobno bih provodio totalni teror sta se toga tice, al mislim da bi bar nekakav ukor pred iskljucenje svakako trebao postojati. mozda razmisliti i o porukama koje se sastoje samo od izjava tipa "super", "slazem se", "ne svidja mi se" i slicno. - malo vise tolerancije prema "politickim" porukama. ok, nek i dalje bude zabranjeno strogo politiziranje. bilo je dosta sranja, vrlo lako se nevine stvari pretvore u nesto sasvim drugo... potpuno shvacam moderatore. svejedno mislim da je situacija trenutno prestroga.
eto toliko. |
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Dok Lester |
Posted - 09/11/2007 : 11:10:20 bez milosti za politiku |
delboj |
Posted - 09/11/2007 : 10:14:20 Bilo je već djelimično govora o ovome ali evo opet:
Najbolje bi bilo ukloniti sve palete sa alatkama za komentare čitalaca recenzija, eventualno ostaviti izbor fonta i smajlije. Ovako je glupo, jer neki stave font 20, ubacuju nekakve sličice kamiona i ko zna šta sve ne.
I može li se zabraniti ostavljanje ocjena bez tekstualnog komentara? |
Obi-wan |
Posted - 03/11/2007 : 09:27:38 quote: Originally posted by Vlaadisha
Underground podforum
Mozda bi podforum za underground strip mogao postati deo foruma za postavljanje radova neafirmisanih autora (i slicno)?
Vidim da skoro niko to ovde ne cita; jedini thread koji nije promasio temu je zakljucan. S druge strane, dva topica se sastoje od crteza clanova, a druga dva jasno pokazuju da neki ljudi ne znaju o cemu se radi.
Ono malo topica koje ce neko pokrenuti ionako moze ici u domaci, americki ili opsti deo foruma.
Dobra ideja. |
Vlaadisha |
Posted - 03/11/2007 : 01:13:02 Underground podforum
Mozda bi podforum za underground strip mogao postati deo foruma za postavljanje radova neafirmisanih autora (i slicno)?
Vidim da skoro niko to ovde ne cita; jedini thread koji nije promasio temu je zakljucan. S druge strane, dva topica se sastoje od crteza clanova, a druga dva jasno pokazuju da neki ljudi ne znaju o cemu se radi.
Ono malo topica koje ce neko pokrenuti ionako moze ici u domaci, americki ili opsti deo foruma.
|
flamboyant soul |
Posted - 02/11/2007 : 18:48:12 Ma je, zamisli ti, klince treba trajno banirati jer su stavili koji smajli gdje mu nije mjesto, a stare oronule konjine koje si život traže prepucavajući se o politici na forumu o stripovima treba tolerirati. Kakvo sranje.   |
globinjo |
Posted - 02/11/2007 : 18:18:27 quote: Originally posted by viktor14
quote: Originally posted by torca
- baniranje (ili bar nekakva opomena) za umjetno nabijanje broja poruka. elegantno rjesenje bi mozda bilo i izbacivanje zvjezdica, al sumnjam da ce to proci. - takodjer, zabrana poruka koje se sastoje samo od smajlija. ja osobno bih provodio totalni teror sta se toga tice, al mislim da bi bar nekakav ukor pred iskljucenje svakako trebao postojati. mozda razmisliti i o porukama koje se sastoje samo od izjava tipa "super", "slazem se", "ne svidja mi se" i slicno. - malo vise tolerancije prema "politickim" porukama. ok, nek i dalje bude zabranjeno strogo politiziranje. bilo je dosta sranja, vrlo lako se nevine stvari pretvore u nesto sasvim drugo... potpuno shvacam moderatore. svejedno mislim da je situacija trenutno prestroga.
eto toliko.
Kada bi bilo tako, ja bi bio smjesta banovan. 
ako se ne smiriš,nije daleko dan kad ćeš dobit ban... |
torca |
Posted - 02/11/2007 : 17:57:25 nisam htio uvoditi listu stvari koje volim citati ili ne. prijedlozi koje sam dao se ne ticu sadrzaja poruka (citaj: iskazivanja stavova ili tabu tema), nego iskljucivo forme. a sta se politike tice, mozda sam se krivo izrazio. nek se i dozivotno banira za prvu krivu poruku, ali mislim da treba biti fleksibilniji oko same procjene sta uopce spada pod politiziranje.
to je bila moja perspektiva i duboko vjerujem da bi se kvaliteta komunikacije digla na veci nivo s navedenim promjenama. isto tako jasno mi je da je moderiranje u principu usluga i da se radi o ponekad prilicno frustrirajucem poslu; iskreno, ja ga se nikad ne bih uhvatio i cijenim svakog tko odvaja svoje vrijeme i zivce za to. |
viktor14 |
Posted - 02/11/2007 : 17:29:30 quote: Originally posted by torca
- baniranje (ili bar nekakva opomena) za umjetno nabijanje broja poruka. elegantno rjesenje bi mozda bilo i izbacivanje zvjezdica, al sumnjam da ce to proci. - takodjer, zabrana poruka koje se sastoje samo od smajlija. ja osobno bih provodio totalni teror sta se toga tice, al mislim da bi bar nekakav ukor pred iskljucenje svakako trebao postojati. mozda razmisliti i o porukama koje se sastoje samo od izjava tipa "super", "slazem se", "ne svidja mi se" i slicno. - malo vise tolerancije prema "politickim" porukama. ok, nek i dalje bude zabranjeno strogo politiziranje. bilo je dosta sranja, vrlo lako se nevine stvari pretvore u nesto sasvim drugo... potpuno shvacam moderatore. svejedno mislim da je situacija trenutno prestroga.
eto toliko.
Kada bi bilo tako, ja bi bio smjesta banovan.  |
globinjo |
Posted - 02/11/2007 : 15:31:21 quote: Originally posted by torca svejedno mislim da je situacija trenutno prestroga.
nikad situacija nije prestroga glede politike...toliko puta se upozorava i trubi glede politike,ali neki se očito prave englezi ili namjerno postavljaju topice za koje se vidi iz aviona da će biti zaključani...za ostale stvari smo prepopustljivi i tolerantni,čak i previše...ali kod politike,nema milosti... |
Markos |
Posted - 02/11/2007 : 14:19:36 Cuj, i meni se osobno puno toga ne svidja, ali jednostavno, nemam zivaca, vremena i volje uhvatiti se u kostac sa svim tim i ozbiljno moderirati ovaj forum. Uvoditi neke dodatne zabrane i pravila samo znace puno vise posla za nas koji bi to trebali provoditi. S druge strane, mislim da je atmosfera ovdje ipak prilicno liberalna i sto se mene tice, volio bih da takva i ostane. |
|
|