T O P I C R E V I E W |
I like girlz |
Posted - 03/12/2007 : 18:07:11 marko, šta misliš o tome da se otvori ovakav podforum? dosta pitanja u "svaštari" i na drugim podforumima se odnosi na informatiku, od problema sa kompjuterima do igrica itd. |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
kreso_stanic |
Posted - 13/12/2007 : 21:22:53 po meni je inace previse podforuma, stari raspored mi je bio puno bolji |
Obi-wan |
Posted - 09/12/2007 : 19:06:22 quote: Originally posted by ---dp---
Ja sam "za" ali mislim da ce onda biti suvise veliki broj podforuma koji nemaju veze sa stripovima, a ipak je ovo u prvom redu strip forum. Meni je suvise bio i podfirum za sport.
Ja sam "protiv" jer mislim da ce onda biti suvise veliki broj podforuma koji nemaju veze sa stripovima, a ipak je ovo u prvom redu strip forum. Meni je suvise bio i podfirum za sport.
 |
I like girlz |
Posted - 09/12/2007 : 16:23:27 šta ostali misle, u prvom redu administrator i moderatori? |
---dp--- |
Posted - 03/12/2007 : 19:01:46 Ja sam "za" ali mislim da ce onda biti suvise veliki broj podforuma koji nemaju veze sa stripovima, a ipak je ovo u prvom redu strip forum. Meni je suvise bio i podfirum za sport. |
I like girlz |
Posted - 03/12/2007 : 18:27:19 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by I like girlz
marko, šta misliš o tome da se otvori ovakav podforum? dosta pitanja u "svaštari" i na drugim podforumima se odnosi na informatiku, od problema sa kompjuterima do igrica itd.
Jel to reakcija na one postove u podforumu Nova izdanja?
ma odavno već o tom razmišljam. mislim da bi trebao jedan ovakav podforum, naravno ako se marko slaže i ako je u mogućnosti da to uradi. |
DeeCay |
Posted - 03/12/2007 : 18:19:27 quote: Originally posted by I like girlz
marko, šta misliš o tome da se otvori ovakav podforum? dosta pitanja u "svaštari" i na drugim podforumima se odnosi na informatiku, od problema sa kompjuterima do igrica itd.
Jel to reakcija na one postove u podforumu Nova izdanja? |