forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Pitanje za Markosa

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
n/a Posted - 25/02/2008 : 12:52:50
Valjda me se još sićate. Ja san prije nekih 3 miseca izbačen s foruma na 10 dana... no kad je taj rok proša, idalje ne mogu sudjelovati na forumu, zašto?
17   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Poncho Posted - 27/02/2008 : 12:57:18
quote:
Originally posted by flamboyant soul

quote:
Originally posted by n/a

Valjda me se još sićate. Ja san prije nekih 3 miseca izbačen s foruma na 10 dana... no kad je taj rok proša, idalje ne mogu sudjelovati na forumu, zašto?

Hahaha! Koja komedija, ovo je kao onaj loš vic o rudaru kojega su zaboravili u napuštenom rudniku a ovaj se javlja upravi nakon par godina da je pronašao zlatnu žilu!

Mali se pokunjeno javio nakon 'nekih tri miseca' da vidi u čemu je ustvari problem...

Valjda me se još sićate...

ROFL

Samo šta je rudar u međuvremenu dobro odspava.
supermark Posted - 26/02/2008 : 23:24:32
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by n/a

Ja bi im od 11-tog do 90-tog dana slao poruke podsjetnike da su me zaboravili vratiti...

zato te ni ne banuju
flamboyant soul Posted - 26/02/2008 : 22:23:02
quote:
Originally posted by n/a

Hahaha! Koja komedija, ovo je kao onaj loš vic o rudaru kojega su zaboravili u napuštenom rudniku a ovaj se javlja upravi nakon par godina da je pronašao zlatnu žilu!

Mali se pokunjeno javio nakon 'nekih tri miseca' da vidi u čemu je ustvari problem...

Valjda me se još sićate...

ROFL
Poncho Posted - 26/02/2008 : 21:32:57
quote:
Originally posted by zagorovsky

Je da si malo popravia profil al još uvik ti ne pišu godine

Polako, i to ćemo.
zagorovsky Posted - 26/02/2008 : 19:20:20
Je da si malo popravia profil al još uvik ti ne pišu godine
Poncho Posted - 25/02/2008 : 21:17:43
quote:
Originally posted by alen

Sad trazi odstetu za dusevnu bol.

E vidiš, moga bi

William_Wallace Posted - 25/02/2008 : 20:04:24
Poncho se vratio!
Jeeeeeeeeeeeeeee!:-)))
Obi-wan Posted - 25/02/2008 : 17:00:12
quote:
Originally posted by n/a

Ja bi im od 11-tog do 90-tog dana slao poruke podsjetnike da su me zaboravili vratiti...
srdjandj Posted - 25/02/2008 : 13:43:09
Dobrodošao ponovo i sad vodi računa da ne letiš opet vani!
alen Posted - 25/02/2008 : 13:22:28
Sad trazi odstetu za dusevnu bol.
Poncho Posted - 25/02/2008 : 13:21:31
quote:
Originally posted by Markos

Vjerojatno smo zaboravili. U svakom slucaju, nisi zbog toga trebao otvarati novi acc, mogao si mi poslati mail.
Ovaj cu ti izbrisati i otvoriti stari.

Ajde neka... dobro, sve sad funkcionira....
Markos Posted - 25/02/2008 : 13:15:55
Vjerojatno smo zaboravili. U svakom slucaju, nisi zbog toga trebao otvarati novi acc, mogao si mi poslati mail.
Ovaj cu ti izbrisati i otvoriti stari.
Inferno Posted - 25/02/2008 : 13:14:02
Pozdrav Don Poncho!

Ja sam primjetio da ti je account zaključan premda si bio izbačen na 10 dana. Nisam se želio mješati u moderatorske poslove (jer si možda bio izbačen na još nekom topicu), pa sam samo u potpisu neko vrijeme držao: "Where the heck is Poncho!" u nadi da će netko reagirati ako nisi izbačen za sva vremena. Ali očito nitko nije reagirao... jednostavno si trebao poslati mail moderatorima.

Ma, svejedno, živija ti meni Poncho!
n/a Posted - 25/02/2008 : 13:05:35

[/quote]

I sad si napravio novi acc??? Najbolje je bilo da si posle isteka kazne poslao mail globinju da te otključa ako je čovek zaboravio..Znaš, on mnogo voli za izbacuje ljude, samo se zaboravi ponekad da ih vrati..
[/quote]
Šta hajdukovac hajdukovcu radi...
manhunter Posted - 25/02/2008 : 13:02:52
quote:
Originally posted by Don Poncho

I sad si napravio novi acc??? Najbolje je bilo da si posle isteka kazne poslao mail globinju da te otključa ako je čovek zaboravio..Znaš, on mnogo voli za izbacuje ljude, samo se zaboravi ponekad da ih vrati..
n/a Posted - 25/02/2008 : 12:58:24
Mogli su bar reći...
srdjandj Posted - 25/02/2008 : 12:54:28
Možda su ti produžili boravak !

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000