forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 KRITIKA MARKOSA

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
BOGI Posted - 07/10/2002 : 16:43:03
ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku.sad ces reci,ajde kritikuj.ne mogu ja sad trazit te postove,ali ti ne ozes da prihvatis da nesto fali sajtu.ja kazem da je odlican,nikad na netu nisam nista bolje nasao,ali svati da ni ovaj sajt nije savrsen.i kad ti neko npr.kaze tesko je pretrazivanje,nemoj ga kamenovat...eto toliko...

neki su me zvali BOGI...i bili su u pravu...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
verter Posted - 16/10/2002 : 00:47:40

Emir Pasanovic Posted - 12/10/2002 : 18:56:27
quote:

Vidis sve ove pohvale su mu vec udarile u glavu ;-)))))

Nek udare gdje hoce,samo da ja vidim svoj tekst na stranici
Politike nikad dosta,a sad su jos svugdje izbori,pa jos i to povecava interes.Moze se zainteresovanost samo smanjiti,ali nikako nestat.
Problem je sto ce se mozda smanjiti i zainteresovanost pojedinaca za ovaj site zajedno sa brojem topica...

Zagor Fan
seinfeld Posted - 12/10/2002 : 16:29:33
Vidis sve ove pohvale su mu vec udarile u glavu ;-)))))

Markos Posted - 12/10/2002 : 16:23:20
quote:

quote:
I meni je isto pun kofer svega sto se dogadja sa ovim forumom i od sada cu poceti zakljucavati politicke topice a ljude koji se ne budu pridrzavali pravila cu izbaciti. Dosta je bilo.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

diktatura proleterijata

Pa da. Svi imaju pravo da se slažu sa mojim mišljenjem.

verter Posted - 12/10/2002 : 13:51:30
quote:
I meni je isto pun kofer svega sto se dogadja sa ovim forumom i od sada cu poceti zakljucavati politicke topice a ljude koji se ne budu pridrzavali pravila cu izbaciti. Dosta je bilo.

diktatura proleterijata
quote:
Mislim da če doči i do zasičenja politike, pa če polako nestati ovih tema.

nazalost slovenac do tog nikad nece doci narocito na ovim prostorima.mozda u nekoj dalekoj buducnosti...

Slovenac Posted - 12/10/2002 : 12:50:50
Ja razmišljam malo drukčije. Bolje da se ovde priča o politiki, naravno na kulturnom nivoju, nego da se agresija pokazuje na drukčije načine. Jedino me smeta, što se jedne te iste stvari pregovaraju na 10 različitih topika i 100 puta prežvakaju.

Mislim da če doči i do zasičenja politike, pa če polako nestati ovih tema.

Dado Posted - 12/10/2002 : 11:48:48
quote:

To ti je stvarno pametna ideja!!!
Mislim da nisi imao ideju da napravis Site i forum u kojem ce se toliko raspravljati
o politici i ratu.
Oni koji nemaju sta pricati o stripovima nebi trebali biti dobrodosli ovdje.
Sve to pravi forum losijim i ne zanimljivijim jer se odlazi daleko od teme.
Svima kojima se vrzmaju neke gluposti po glavi preporucio bih da procitaju
Kit Teler - Agent cini gresku.

Gaston Posted - 10/10/2002 : 22:27:45
quote:

Mozda nisam otkrio cari RK ali o carima klitorisa mogu da ti odrzim predavanje .

Ova je dobra...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Markos Posted - 10/10/2002 : 14:03:55
quote:

[quote]
Meni kad u Pretrazivanju trazim ZS/LMS Specijalni brojevi izbaci malo cudne
rezultate,nema svih,ubaci i SPUNK(sto je u redu ako se to vodi pod specjalac ZS/LMS,ali
ni tada nema svih(60-tak od 108)

Rijeseno

umpahpah Posted - 10/10/2002 : 14:03:14
Ne zamjeram ni najmanje,u svakom pogledu ovo je savrsen sajt.Svaka cast.

Markos Posted - 10/10/2002 : 13:59:39
quote:

rezultate,nema svih,ubaci i SPUNK(sto je u redu ako se to vodi pod specjalac ZS/LMS,ali

UH, moj agreska, bit ce ispravljeno.

umpahpah Posted - 10/10/2002 : 13:39:09

Emir Pasanovic Posted - 10/10/2002 : 13:11:43
Slazem se za zatvaranje topica ove politicke tematike. Ja sam otpocetka odustao od tih topica,sam dolazim ovamo i strip forume.
A sto se tice politicki 'aktivnih' pojedinaca, ko ih j...

Zagor Fan
Markos Posted - 10/10/2002 : 12:06:21

seinfeld Posted - 10/10/2002 : 11:19:07
Znas u cemu je stos?
Neki ponavljaju do besvijseti njihove ideje i stalno se ponavljaju , time se dobija 10 istih topica pogotovo u svastari.Mozda treba forum malo filtrirati...

verter Posted - 10/10/2002 : 00:22:41
slazem se s tobom aco pojedinci pisu o politickim/vjerskim temama u svastari po milion postova a u stripovi uopste nista ne pisu.to je zalosno.ja sam davno rekao da bi onu svastaru trebalo zatvoriti ili bar zabraniti politicke/vjerske/nacionalisticke i sve topice te vrste.pri svakoj pojavi takvog topica ili nacinjanja teme da sam na markosovom mjestu zakljucao bih topic,ili odstranio pocinitelja.sad ce neko reci to je diktatura i svako ima pravo da pise sta hoce.pa ima ali nek ide na druge forume i druge sajtove radi takvih stvari.i meni je forum poprilicno dojadio narocito zbog politickih i slicnih tema.stalno se ponavlja jedno te isto i svaki put se sve vise razocaram.kad neko pocne neku zajebanciju otvori se novi politicki topic i sve propadne u vodu i opet se stvara pritisak i grozna atmosfera na sajtu.a u stripovima je sve manje novih i zanimljivih topica.bas steta...

Aco Posted - 09/10/2002 : 20:21:39
Što se samog foruma tiče,primjećujem puno negativne energije u zadnje vrijeme.Sve sama prepucavanja,svađe ili nabijanje postova do besvjesti.Da se razumijemo,svejedno mi je i za postove i za zvjezdive i za nečije nacionalističke ispade ali tako se prekriju neke zanimljive stvari a i ljudi koji bi se željeli na novo uključiti gube nadu kad vide što su sve pojedinci spremni izreći.Mislim da je ovaj forum prije bio jako "cool" i kvalitetan a sad mislim da je došlo do nekog zasićenja i uopće više nema pravih strip-rasprava.Pojedini članovi se uključe u raspravu isključivo kad je riječ o politici/ratu/vjeri a o stripovima se najmanje govori.Sve više gubim volju ali ipak imam par prijatelja ovdje na forumu pa zato navratim.
Možda bi bilo dobro zatvoriti ovaj forum ne jedno 10-ak dana da se stvari malo smire ili tako nešto..

Bond.James Bond.
Markos Posted - 09/10/2002 : 10:58:21
quote:

Marko da li bi mogao napraviti listu u kojoj bi pisalo u kojoj su godini svi stripovi izlazili? ZS i LMS su to prije uvijek radili (mislim da su to radili 1, 2 puta godisnje)

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?

Ne znam, nije mi bas trivijalno to dodati, iako u bazi imam polja predvidjeno za datum izlazenja. Vidit cu.

quote:

u redu,sve to prihvatam,i vjerovatno si u pravu(ovo mi je 1.forum)al me molim, te nemoj zvat decko...

OK.

BOGI Posted - 08/10/2002 : 21:10:59
quote:

quote:

meni skoro svaki put pukne kad otvaram naslovnice.cesto mi uopste ne moze otvoriti naslovnice nego stavi crvene krizice na mjesto gdje bi trebala biti naslovnica.

To vec nije dobro. Daj mi molim te napravi screen shot ili objasni sto si radio i sto si birao da to rijesim. Pogotovo ako je ponovljivo.

quote:
Nemoj molim te BOGIja pitati ;-))).Evo zasto...and i quote "ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku".Ako ovo nije filozofska recenica onda ti ja ne znam

BOGI je pravi politicar. Moze pricati koliko god hoces, a sto je tocno rekao ili htio reći nitko ne zna .

A sad mala isprika. Nisi ti Bogi los decko, nemoj se ljutiti na ovo zezanje, ali ponekad stvarno ispadas pomalo dosadan. Ne kazem da si u stvarnosti takav, moguce da jednostavno nisi navikao na ovakav nacin komunikacije, preko Foruma.

u redu,sve to prihvatam,i vjerovatno si u pravu(ovo mi je 1.forum)al me molim, te nemoj zvat decko...

U sobi utrobe izvrnute uzasom i laticama bilo je vremena samo da se zuri,zuri i mozda,kad bi neko imao smisla za smjesno,da se izgovori kratka molitva.
SejoSexon Posted - 08/10/2002 : 19:14:00
Marko da li bi mogao napraviti listu u kojoj bi pisalo u kojoj su godini svi stripovi izlazili? ZS i LMS su to prije uvijek radili (mislim da su to radili 1, 2 puta godisnje)

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
seinfeld Posted - 08/10/2002 : 19:09:39
quote:

Alen se ohladio od Foruma, razocaran onim "u sto se to pretvorilo". Tu i tamo navrati ali se ne logira i ne salje mailove. Valjda ce ga proci. Mi se i dalje redovito vidjamo i nalazimo ali njemu je izgleda Forum dosadio. A ja ga i ne krivim previse, ni meni vise nije nesto posebno zanimljiv, ali nekako to pratim iz inercije.

Pa mora ti dosaditi forum nekada to je sigurno,meni dosade stripovi pa ih ne citam mjesec,dva...
On je na pocetku bio veoma aktivan mozda da mu je sada sve to dosadilo a i bio je kao i nekoliko nas na zagorovom forumu.Mozda su teme za njega isfurane i prezvakane kao i za mene da budem iskren...
Oho, znaci slijedeci korak je break od foruma ;-)!

verter Posted - 08/10/2002 : 18:53:41
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

pa to moze da mi odrzi svaka curica,pa tako i ti

--------------------------------------------------------------------------------

Da slucajno ne mislis na The Vagina Monologues

sto jel ih to sad prodajes na videokaseti?

win 98ma fazon je sto mi to radi samo na nathanima

Markos Posted - 08/10/2002 : 18:49:10
quote:

to mi se dogadja kad otvaram naslovnice nathana(talijanske).i cesto ne samo da pukne i prekine prenos i otvaranje,nego mi skroz ugasi explorer.(ono ...ilegal operation... ili nesto slicno)

Hm, s talijanskim naslovnicama ja nemam puno veze, ja ih samo linkam sa bonellijevog sajta. Moguce da oni imaju problema sa svojim serverom. Pretpostavljam da je razlog pucanja explorera u tvom OS-u. Nemoj mi reci da imas 98 ili nedajboze ME/95?. Dajte ljudi instalirajte Win2000 i uzivajte.

quote:

Jao nesrečnik. Pa ne otvaraj mi Nathana pobogu. Zar neznaš da je to Markos namjerno učinio, jer ga mrzi.

quote:

BTW Markos. Možda nešto znaš o Darkwood devilu, jer ga več dugo nema ili sam nešto promašio. Izvini ako pitam previše.

Alen se ohladio od Foruma, razocaran onim "u sto se to pretvorilo". Tu i tamo navrati ali se ne logira i ne salje mailove. Valjda ce ga proci. Mi se i dalje redovito vidjamo i nalazimo ali njemu je izgleda Forum dosadio. A ja ga i ne krivim previse, ni meni vise nije nesto posebno zanimljiv, ali nekako to pratim iz inercije.

Slovenac Posted - 08/10/2002 : 18:38:57
Jao nesrečnik. Pa ne otvaraj mi Nathana pobogu. Zar neznaš da je to Markos namjerno učinio, jer ga mrzi.

BTW Markos. Možda nešto znaš o Darkwood devilu, jer ga več dugo nema ili sam nešto promašio. Izvini ako pitam previše.

seinfeld Posted - 08/10/2002 : 18:36:26
quote:

pa to moze da mi odrzi svaka curica,pa tako i ti

Da slucajno ne mislis na The Vagina Monologues

Edited by - seinfeld on 08/10/2002 18:36:54

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000