T O P I C R E V I E W |
dinotuf |
Posted - 09/10/2002 : 00:22:40 Evo jedan prijedlog! Da svakog mjeseca izaberemo jednog membera sto ga posebno treba pohvaliti, recimo ako je napisao kakv interesantan topic ili uradio nesto extra za nas forum ili citav ovau web stranicu, ili dosao sa vaznim vjestima itd. Nemoj te sada komentarisati ovaj post u stilu "ma to sam ja", "ja sam memder mjeseca jer izgledam super" itd kao na nekim drugim topicima, nego hocu ozbiljne komentare na prijedlog
Evo ja mislim da bi najbolje bilo da imamo neku vrstu glasanja na ovoj stranici gdje svako moze dati glas ako to tehnicki nefunkcijonise (a to samo Markos zna) onda mozemo izbrati ziri koji ce ovo odlucivati (a zna se odpriliki ko bi trebao sjediti u ziriju). Na kraju godine se naravno bira member godine (PLAYMATE OF THE YEAR ) i zasto ne jedan mali poklon njemu nprj jedan roman ili sl.
Sta kazete?
You can't even remember what i'm trying to forget |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Gaston |
Posted - 02/11/2002 : 13:53:30
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
mephisto_III |
Posted - 01/11/2002 : 18:57:25 quote:
[quote] nas je u srednjoj skoli bilo 24 danas kada idem ulicom sa prijateljima i sretnem nekog profesora obicno me pozdravi imenom.
Jeli ista stvar i sa profesoricama ili samo profesori pozdravljaju,dodaju olovke i dr.???
I Bog stvori zenu... |
Leopold_IV |
Posted - 01/11/2002 : 02:34:10 pa mozda i je tako, premda mi je svaki oblik samoreklame odbojan...
--< Why do only fools and horses work? >-- |
globinjo |
Posted - 30/10/2002 : 07:31:35 quote:
quote:
nas je u srednjoj skoli bilo 24 danas kada idem ulicom sa prijateljima i sretnem nekog profesora obicno me pozdravi imenom. zasto mene pozdravi a njih ne jer je zaboravio njihova imena zasto. jer nisu bili originalni bili su prosjecni (ne mislim na ocjene) nisu iskakali iz sivila mene na faxu zna 99% ljudi zasto zato sto profesoru u oci kazem sta ne valja sa predavanjima, ocjenjivanjem itd... meni kada ispadne olovka dok s profesorom razgovaram on se sagne i podigne je a drugim studentima nece da stane na hodniku. zasto ne znam zasto mi sada spominjete ime kad znate da bi se mogao naljutiti ne znam.
ja prdlazem MALOG bogija
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
EGOISTO!!! NARCIS!!
|
zeljko |
Posted - 29/10/2002 : 23:10:29 ne egoista realista
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
Aster |
Posted - 29/10/2002 : 17:30:42 quote:
nas je u srednjoj skoli bilo 24 danas kada idem ulicom sa prijateljima i sretnem nekog profesora obicno me pozdravi imenom. zasto mene pozdravi a njih ne jer je zaboravio njihova imena zasto. jer nisu bili originalni bili su prosjecni (ne mislim na ocjene) nisu iskakali iz sivila mene na faxu zna 99% ljudi zasto zato sto profesoru u oci kazem sta ne valja sa predavanjima, ocjenjivanjem itd... meni kada ispadne olovka dok s profesorom razgovaram on se sagne i podigne je a drugim studentima nece da stane na hodniku. zasto ne znam zasto mi sada spominjete ime kad znate da bi se mogao naljutiti ne znam.
ja prdlazem MALOG bogija
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
EGOISTO!!!
|
zeljko |
Posted - 29/10/2002 : 15:43:06 pa jeste li srusili komunizam zbog slobode govora.
Tomek |
Posted - 28/10/2002 : 23:40:59 ??? Na koga se ovo odnosilo? I gdje ti vidiš raspravu na ovom topicu??? Malo šale nikom ne škodi
Život je osuda na smrt. |
fumettisti |
Posted - 28/10/2002 : 22:54:12 svakakvim glupostima ljudi nastoje upasti u forumske rasprave ,od glupih i plitkih ponavljanja pa sve do bezobraznih i nepotrebnih sranja poput onog o ceceniji.
|
KOLEKCIONAR |
Posted - 28/10/2002 : 21:14:15 a sto nebi moglo..
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze; "Prvo ces cuti kopita divljeg konja, ciji ce te udarci podsjetiti na tam-tam posmrtnih svecanosti,i u trenutku kad se pojavi glasnik smrti, ispustices dusu"...
|
Tomek |
Posted - 28/10/2002 : 20:13:56 quote:
dok za licnost godine treba dobro odvagati, razmisliti, sabrati,oduzeti,dodati...
...=Tomek
Život je osuda na smrt. |
KOLEKCIONAR |
Posted - 28/10/2002 : 18:32:00 Ja predlazem SIGISMUNDUSA.. Naravno za licnost mjeseca, dok za licnost godine treba dobro odvagati, razmisliti, sabrati,oduzeti,dodati..
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze; "Prvo ces cuti kopita divljeg konja, ciji ce te udarci podsjetiti na tam-tam posmrtnih svecanosti,i u trenutku kad se pojavi glasnik smrti, ispustices dusu"...
|
marlowe |
Posted - 28/10/2002 : 17:08:05 onaj mali bogi je najmanji.
|
zeljko |
Posted - 28/10/2002 : 16:17:51 nas je u srednjoj skoli bilo 24 danas kada idem ulicom sa prijateljima i sretnem nekog profesora obicno me pozdravi imenom. zasto mene pozdravi a njih ne jer je zaboravio njihova imena zasto. jer nisu bili originalni bili su prosjecni (ne mislim na ocjene) nisu iskakali iz sivila mene na faxu zna 99% ljudi zasto zato sto profesoru u oci kazem sta ne valja sa predavanjima, ocjenjivanjem itd... meni kada ispadne olovka dok s profesorom razgovaram on se sagne i podigne je a drugim studentima nece da stane na hodniku. zasto ne znam zasto mi sada spominjete ime kad znate da bi se mogao naljutiti ne znam.
ja prdlazem MALOG bogija
BOGI |
Posted - 27/10/2002 : 22:06:18 kazi nesto sto ne znamo
dan kada je umrla smrt... |
marlowe |
Posted - 27/10/2002 : 20:48:35 onaj mali bogi je najbolji.
|
verter |
Posted - 10/10/2002 : 00:24:54 eto te na trecem smajliju emire
|
Emir Pasanovic |
Posted - 09/10/2002 : 21:25:53 A di sam ja tu ljudi ?!?
Zagor Fan |
BOGI |
Posted - 09/10/2002 : 16:40:34 ma ja,ja bi za njega glasao...
U sobi utrobe izvrnute uzasom i laticama bilo je vremena samo da se zuri,zuri i mozda,kad bi neko imao smisla za smjesno,da se izgovori kratka molitva. |
Dok Lester |
Posted - 09/10/2002 : 16:37:45 Onaj iz Krke?
"Every man dies. Not every man really lives."
|
BOGI |
Posted - 09/10/2002 : 16:35:17 i onaj mali bogi je dobar...
U sobi utrobe izvrnute uzasom i laticama bilo je vremena samo da se zuri,zuri i mozda,kad bi neko imao smisla za smjesno,da se izgovori kratka molitva. |
Dok Lester |
Posted - 09/10/2002 : 12:55:45
|
seinfeld |
Posted - 09/10/2002 : 12:49:57 Naprimjer, yeah right kliticu
|
Dok Lester |
Posted - 09/10/2002 : 12:35:07 Seinfeldu
|
seinfeld |
Posted - 09/10/2002 : 12:30:54 Daj ljudi sta vam je! Member mjeseca/godine?? Okrenite se pametnijim stvarima,a gluposti ostavite drugima...
|