T O P I C R E V I E W |
G. Twinkelminkenson |
Posted - 29/04/2008 : 23:30:46 Dakle, najljepše molim osobu koja održava stranice da, ako ikako može, u tablicu koja se nalazi u: aukcije/moje aukcije/kupovina, doda i stupac s prodavačima. To bi mi stvarno puno značilo.
|
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dmar |
Posted - 30/04/2008 : 23:13:18 quote: Originally posted by bacho
Ovo je odlična promjena. Neću se više zaj... u računanju kao jednom dmaru (naravno na njegovu štetu).
jeb... kad sam knjigovođa po zanimanju pa mi sve treba štimati u lipu |
PAJDO |
Posted - 30/04/2008 : 21:34:37 quote: Originally posted by Markos
Evo, dodao sam u moje aukcije>kupovina malo noviteta koje sam davno mislio napraviti, ali nisam stigao. Slicno cu dodati i na moje aukcije>prodaja, ako stignem danas, ili drugi tjedan.
Meni se cini da je nova verzija puno bolja i za kupce i prodavace, jer grupira osvojene/prodane aukcije po prodavacu/kupcu i tako se lakse snaci i jednom i drugom - pogotovo kad je rijec o prodavacima ili kupcima koji imaju puno predmeta na aukcijama.
Ako imate kakve pametne primjedbe i komentare, tu sam.
Imam samo jednu pohvalu glede grupiranja osvojenih/prodanih aukcija. SVAKA ČAST MARKO!!! OVO JE ZAISTA VELIKA POMOĆ ZA KUPCE/PRODAVATELJE! |
bacho |
Posted - 30/04/2008 : 19:38:28 Ovo je odlična promjena. Neću se više zaj... u računanju kao jednom dmaru (naravno na njegovu štetu). |
Markos |
Posted - 30/04/2008 : 18:02:25 Evo, dodao sam to sada i u prodaju. Mislim da sam zasluzio sutra slaviti praznik rada:) U petak/nedjelju sam u Kiseljaku/Sarajevu, ako se kome druzi, nek se javi!;) |
Malicius |
Posted - 30/04/2008 : 17:52:31 odlicno odradjeno svaka cast Marko,
|
dubac |
Posted - 30/04/2008 : 17:50:52 Svaka cast Marko! Ovo je savrseno sada.Da,dobro bi doslo i kod prodaje. |
Markos |
Posted - 30/04/2008 : 16:18:47 Evo, dodao sam u moje aukcije>kupovina malo noviteta koje sam davno mislio napraviti, ali nisam stigao. Slicno cu dodati i na moje aukcije>prodaja, ako stignem danas, ili drugi tjedan.
Meni se cini da je nova verzija puno bolja i za kupce i prodavace, jer grupira osvojene/prodane aukcije po prodavacu/kupcu i tako se lakse snaci i jednom i drugom - pogotovo kad je rijec o prodavacima ili kupcima koji imaju puno predmeta na aukcijama.
Ako imate kakve pametne primjedbe i komentare, tu sam. |
bacho |
Posted - 30/04/2008 : 10:54:00 To će stvarno dobro doći. |
G. Twinkelminkenson |
Posted - 30/04/2008 : 10:06:38 quote: Originally posted by Markos
Napravit cu to, a bit ce tu i jos nekih promjena koje ce omoguciti lakse snalazenje...
Super, zahvaljujem! |
Markos |
Posted - 30/04/2008 : 07:34:52 Napravit cu to, a bit ce tu i jos nekih promjena koje ce omoguciti lakse snalazenje... |