T O P I C R E V I E W |
kerber |
Posted - 07/06/2008 : 01:29:25 Desava li se i nekom drugom ovo: Kad idem na stripovi com preko mozille mogu da otvorim aukcije samo na prvi prozorcic,ali kad otvorim novi prozor,od tamo nikako ne mogu,forum se otvara,a aukcije nikako.kliknem na aukcije,a ono kao da sam kliknuo na refrech.
|
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
panzer |
Posted - 30/06/2008 : 22:41:09 Najnovija verzija FF još nije ispolirana pa radije još neko vrijeme upotrebljavaj staru verziju. |
kerber |
Posted - 25/06/2008 : 03:11:38 quote: Originally posted by weljko94
quote: Originally posted by kerber
Desava li se i nekom drugom ovo: Kad idem na stripovi com preko mozille mogu da otvorim aukcije samo na prvi prozorcic,ali kad otvorim novi prozor,od tamo nikako ne mogu,forum se otvara,a aukcije nikako.kliknem na aukcije,a ono kao da sam kliknuo na refrech.
esi updateovao na najnoviju verziju???
da,ali ocito je da sam nesto drugo poremetio..nema veze..ne moram ici preko mozille |
panzer |
Posted - 19/06/2008 : 12:34:41 Ne upotrebljavam Firefox. |
weljko94 |
Posted - 14/06/2008 : 23:52:14 quote: Originally posted by kerber
Desava li se i nekom drugom ovo: Kad idem na stripovi com preko mozille mogu da otvorim aukcije samo na prvi prozorcic,ali kad otvorim novi prozor,od tamo nikako ne mogu,forum se otvara,a aukcije nikako.kliknem na aukcije,a ono kao da sam kliknuo na refrech.
esi updateovao na najnoviju verziju??? |
sawitch |
Posted - 07/06/2008 : 10:10:10 Ja koristim isto Firefox i sve radi bez problema... |
|
|