T O P I C R E V I E W |
no1 |
Posted - 25/07/2008 : 12:04:04 Nemogu nikako u potpisu da stavim meko ć,kad upišem ć on ga u preview prigaže tako, al kad potvrdim opet piše c. Dali se to može ispravit |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
lwood |
Posted - 29/08/2008 : 13:55:40 quote: Originally posted by Milazzo
quote: Originally posted by srdjandj
Ne znam i uvek me je to nerviralo, još od malena, to "meko" i "tvrdo" ć ili č, pa ne postoji ni meko ni tvrdo, nego jednostavno, postoje suglasnici č i ć, to je neverovatno da ljudi i sad greše u tim stvarima....
Nama je uciteljica iz Hrvatskog rekla da je tvrdo i meko na wc - u. Č i ć su samo suglasnici!
dobra baza.mene je više bunilo đ idž.to mi je tek potpuno besmisleno |
Milazzo |
Posted - 29/08/2008 : 12:01:48 quote: Originally posted by srdjandj
Ne znam i uvek me je to nerviralo, još od malena, to "meko" i "tvrdo" ć ili č, pa ne postoji ni meko ni tvrdo, nego jednostavno, postoje suglasnici č i ć, to je neverovatno da ljudi i sad greše u tim stvarima....
Nama je uciteljica iz Hrvatskog rekla da je tvrdo i meko na wc - u. Č i ć su samo suglasnici! |
no1 |
Posted - 28/07/2008 : 23:30:55 Nemoraš se žurit s tako kompliciranim odgovorom! |
no1 |
Posted - 25/07/2008 : 13:16:26 quote: Originally posted by srdjandj
Stvar navike! |
Mali_Mate |
Posted - 25/07/2008 : 13:13:13 Tesko grijesisi ako si stokavac, al ako si Istrijan il kajkavac, onda imas malih problema s tim stvarima...i s naglascima :) |
srdjandj |
Posted - 25/07/2008 : 13:00:37 Ne znam i uvek me je to nerviralo, još od malena, to "meko" i "tvrdo" ć ili č, pa ne postoji ni meko ni tvrdo, nego jednostavno, postoje suglasnici č i ć, to je neverovatno da ljudi i sad greše u tim stvarima.... |
|
|