T O P I C R E V I E W |
c64 |
Posted - 04/09/2008 : 20:06:06 http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31402 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
chkuna |
Posted - 28/09/2008 : 20:38:26 E, ovo me podsjeca na jedan topik koji sam ja otvorio prije cca godinu dana. Napisal sam nekakve gluposti samo da se zajebavamo, ali sam zaboravil staviti one smajlice i nekakvi me inkvizitor odmah napal da sam lud...
|
DKoor |
Posted - 19/09/2008 : 23:32:43 quote: Originally posted by Pavel01
predlazem da napravimo petogodisnji plan kako dovesti forum na zavidan nivo.
Hahahahaha.... LoL. |
Toninho |
Posted - 11/09/2008 : 14:31:02 quote: Originally posted by Gand
enedamise
pokaki se u tu berlavu kacigu šta je nosiš na glavi pa nabaci............. |
Toninho |
Posted - 09/09/2008 : 22:10:23 quote: Originally posted by Gand
quote: Originally posted by Toninho ja neko debilne topice neko je jednostavno redikul moga bi se recimo ti pametni dječaće raspitat kak je došlo do predmetnog topica...
Prvo... ne razumijem sto znaci "ja neko debilne topice". Drugo... nisam dječaĆić, imam skoro 40 godina, neka te moj usahli mozak i debilni postovi ne navedu na krivi trag.
No potpisujem, trebao sam se raspitati kod svih ostalih debila koji otvaraju debilne topice, sto se krije iza svega. Sorry!
moja greška znači : da; neko piše debilne topice a neko je jednostavno budala pa onako ispali iz prve a to što ne razumiš sarkazam a i mene to ponekad muči vršnjače poštovani manje vriđat |
Gil-galad |
Posted - 09/09/2008 : 02:31:52 E, ovaj topic je vec stvarno smeshan!!! :))))))) |
mali od palube |
Posted - 07/09/2008 : 22:50:53 quote: Originally posted by Gand
quote: Originally posted by Toninho ja neko debilne topice neko je jednostavno redikul moga bi se recimo ti pametni dječaće raspitat kak je došlo do predmetnog topica...
Prvo... ne razumijem sto znaci "ja neko debilne topice". Drugo... nisam dječaĆić, imam skoro 40 godina, neka te moj usahli mozak i debilni postovi ne navedu na krivi trag.
No potpisujem, trebao sam se raspitati kod svih ostalih debila koji otvaraju debilne topice, sto se krije iza svega. Sorry!
Filana paprika! |
Raga |
Posted - 06/09/2008 : 20:42:46 quote: Originally posted by c64
quote: Originally posted by makikatalinic
Eto... sve je dobro što se dobro svrši xD
Tako je! Malo smo se "posvađali" ali glavno je da je sve riješeno bez mržnje i svađe!
Sve rješeno, sve ok. |
c64 |
Posted - 06/09/2008 : 19:13:42 quote: Originally posted by lwood
ljubav je svladala sve zapreke jel?
without love wer will be now |
lwood |
Posted - 06/09/2008 : 18:10:29 ljubav je svladala sve zapreke jel? |
c64 |
Posted - 06/09/2008 : 18:04:54 quote: Originally posted by makikatalinic
Eto... sve je dobro što se dobro svrši xD
Tako je! Malo smo se "posvađali" ali glavno je da je sve riješeno bez mržnje i svađe! |
makikatalinic |
Posted - 06/09/2008 : 14:07:02 Eto... sve je dobro što se dobro svrši xD |
c64 |
Posted - 06/09/2008 : 09:45:41 quote: Originally posted by Raga
quote: Originally posted by Raga
quote: Originally posted by c64
Evo izbrisao sam i svoj replay "GLOBINJO ABUSE" Si sad sretan Ali i dalje smatram zapravo držim do toga da je to zbilja nepotrebno na forumu...
Cekaj, tvoje pravo je da tražiš da me se izbaci, poštujem. Ne smeta mi ni abuse. Al bilo bi ok da makneš ovo idiote. Mislim nemoj sad stavit: izbacte ovog majmuna. I rješeno je.
Ma kad bolje razmislim, rješeno je! Priznajem, stvarno jesam idiot, al me tješi što sam nasmijo bar neke! Ali pročitao si moj p.s. u topicu. Nisam to pisao svojevoljno i bistre glave. Ugh, govorio sam!
Evo promjemio sam ime topica. "IZBACITE OVOG MEDVJEDA" To si zahvali slikom na avataru |
Raga |
Posted - 05/09/2008 : 23:11:51 quote: Originally posted by lwood
ajde malo kalajte.evo vam jedan spotić
http://www.youtube.com/watch?v=-58-36lSqG4
Raga vs tastatura |
Raga |
Posted - 05/09/2008 : 23:09:02 quote: Originally posted by Raga
Evo izbrisao sam i svoj replay "GLOBINJO ABUSE" Si sad sretan Ali i dalje smatram zapravo držim do toga da je to zbilja nepotrebno na forumu...
Cekaj, tvoje pravo je da tražiš da me se izbaci, poštujem. Ne smeta mi ni abuse. Al bilo bi ok da makneš ovo idiote. Mislim nemoj sad stavit: izbacte ovog majmuna. I rješeno je.
Ma kad bolje razmislim, rješeno je! Priznajem, stvarno jesam idiot, al me tješi što sam nasmijo bar neke! Ali pročitao si moj p.s. u topicu. Nisam to pisao svojevoljno i bistre glave. Ugh, govorio sam! |
lwood |
Posted - 05/09/2008 : 23:02:21 možda je čak ovaj bolji za ovu situaciju
http://www.youtube.com/watch?v=Jz8wU9DdbqU |
lwood |
Posted - 05/09/2008 : 22:57:58 ajde malo kalajte.evo vam jedan spotić
http://www.youtube.com/watch?v=-58-36lSqG4 |
Raga |
Posted - 05/09/2008 : 22:48:00 quote: Originally posted by c64
Cekaj, tvoje pravo je da tražiš da me se izbaci, poštujem. Ne smeta mi ni abuse. Al bilo bi ok da makneš ovo idiote. Mislim nemoj sad stavit: izbacte ovog majmuna. I rješeno je. |
lwood |
Posted - 05/09/2008 : 22:16:38 quote: Originally posted by Toninho
quote: Originally posted by Gand
Ragin topic je debilan. Kao i ovaj uostalom. No nista manje debilan od tema tipa "volim sise", "volim guzice", "jel zagor peder?"... Ukratko, 80% topica ovog foruma su cisti kretenizam. No svak ima forum kakav si zasluzuje... tu smo i gutajmo sto je na jelovniku. Dobar tek.
ja neko debilne topice neko je jednostavno redikul moga bi se recimo ti pametni dječaće raspitat kak je došlo do predmetnog topica...
|
Toninho |
Posted - 05/09/2008 : 22:01:20 quote: Originally posted by Gand
Ragin topic je debilan. Kao i ovaj uostalom. No nista manje debilan od tema tipa "volim sise", "volim guzice", "jel zagor peder?"... Ukratko, 80% topica ovog foruma su cisti kretenizam. No svak ima forum kakav si zasluzuje... tu smo i gutajmo sto je na jelovniku. Dobar tek.
ja neko debilne topice neko je jednostavno redikul moga bi se recimo ti pametni dječaće raspitat kak je došlo do predmetnog topica...
|
Patak15 |
Posted - 05/09/2008 : 21:20:00 Vidim da je topic premješten u svaštaru... |
c64 |
Posted - 05/09/2008 : 19:35:34 Evo izbrisao sam i svoj replay "GLOBINJO ABUSE" Si sad sretan Ali i dalje smatram zapravo držim do toga da je to zbilja nepotrebno na forumu... |
globinjo |
Posted - 05/09/2008 : 16:08:13 u moru idiotskih topica,ovaj je još donekle smiješan,iako ne opravdavam...sve vaše sex fantazije i halucinacije stavljajte u svaštaru...U JEDAN TOPIC KOJI VEĆ POSTOJI! |
Pavel01 |
Posted - 05/09/2008 : 14:14:34 quote: Originally posted by Gand
[Moze, al prvo otvori topic o tome, da vidimo jel debilan.
a ne! ja sam svoje napravio. stavio sam na raspolaganje vrhunsku ideju, nesto novo. na drugima je da razrade... |
Pavel01 |
Posted - 05/09/2008 : 13:47:37 predlazem da napravimo petogodisnji plan kako dovesti forum na zavidan nivo. |
c64 |
Posted - 05/09/2008 : 12:42:28 quote: Originally posted by Raga
Zašto me zoveš idiotom? Il te ko tjera da gledaš topic? I koi kurac pišeš onda po njemu? Ne shvaćaš zebanciju?
Ovdje ima puno maloljetne djece!!! Zar ti to nije dovoljno jasno!
Ne seri! TO nisu tvoja posla, nego moderatorova! U redu za abuse i ovo što tražiš da mese izbaci, to je tvoje pravo, ali s ovim "Idiote" si prešo granicu! A djeca bolje da drkaju nego da se drogiraju.
OMG Pa ti zbilja lud, pa neka djeca na ovom forumu niti ne znaju što znaci pojam koji si ti naveo. Zar je zbilja potrebno da iz foruma o STRIPOVIMA nauce takve rijeci... Što se tice droga pogledaj si potpis...
Topic je kontroverzan, al bar ne potiče na mržnju, ubojstvo,... Masturbacija je ono što svaki normalan čovjek radi, a na ovom forumu nema TOLKO mlade djece, ne čita se tu Miki maus, jer na internetu ima puno gorih gorih stvari od ovog. Do roditelja je da paze na svoju djecu šta rade! Što se tiče droga, izdaleka se vidi da je moj potpis zajebancija, a tvoj potiče na nasilje, onaj lik sa uzijem (ako ćemo cjepidlačit). Ja sam priznao da sam pretjerao s topicem. Ako Globo smatra da je topic pretjeran nek ga obriše il nek me izbaci! Tu stoji već cijeli dan i noć! I imaš li ti kulture, niti si me ikad vidio nit me znaš, a nazvo si me idiotom. Zašto djecu učiš da se služe takvima izrazima?
Ajde,ajde nek ti bude. Izinjavam ti se što sam te nazvao IDIJOTOM. To nisi ali si barem po mom mišljenju pretjerao sa drkicom Skuliraj se malo. Izvedi curu na cugu i dalje znaš šta sljedi Riješeno, ok? |