T O P I C R E V I E W |
Markos |
Posted - 03/11/2008 : 15:17:26 Jedan moderator na ovako posjecenom forumu je premalo, pa tako Globinjo dobija ispomoć u održavanju reda i discipline. Za sada su to manhunter i flamboyant soul, kojima se zahvaljujem na prihvaćanju ove dužnosti, ali nije isključeno da će ih biti još! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
lwood |
Posted - 14/07/2012 : 20:42:22 bah , mora bi se svojski potrudit da bude gori od trenutnih moderatora.
|
Poli |
Posted - 29/05/2012 : 14:24:02 Valjda bi onda uvjet za sve nove clanove bio da se dokazu u nekom uspjesnom projektu. Bez toga nema clanstva.
|
DeeCay |
Posted - 28/05/2012 : 22:48:29 Čudno da nitko nije predložio 1eura. Čoek ima smisla za takt, za biznis, za žene, a što ne bi onda za moderatora? Već vidim kakvi bi sve sjajni topici niknuli! |
fikus |
Posted - 28/05/2012 : 22:34:44 quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Tutta
najbolje bi bilo tonka24 i wele da budu moderatori u duetu. a iwood da ih nadgleda.a da nemogu se medjusobno banovat. forum bi onda radio 24 sata.
kakav bi to bia horror
sado-mazo |
lwood |
Posted - 28/05/2012 : 22:17:41 quote: Originally posted by Tutta
najbolje bi bilo tonka24 i wele da budu moderatori u duetu. a iwood da ih nadgleda.a da nemogu se medjusobno banovat. forum bi onda radio 24 sata.
kakav bi to bia horror |
lwood |
Posted - 28/05/2012 : 22:16:33 quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by DeeCay
Hvala, ja već imam jednu titulu na stripovi.com, i to mi je sasvim dovoljno materijala za objašnjavati ženi zašto visim na sajtu. Začudo, ponekad mi baci začuđujući pogled (tipa - nemaš li pametnijeg posla) kad joj idem objašnjavati svoje obaveze i odgovornosti prema sajtu...
rastavi se . valjda ti je bitniji forum nego žena
ko lwoodu recimo
pa da.jebate pazi izgovora,ne da mu žena. da ima 4-5 ljubavnica od 20 godina još bi ga i svatia |
paro |
Posted - 28/05/2012 : 22:14:45 quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by DeeCay
Hvala, ja već imam jednu titulu na stripovi.com, i to mi je sasvim dovoljno materijala za objašnjavati ženi zašto visim na sajtu. Začudo, ponekad mi baci začuđujući pogled (tipa - nemaš li pametnijeg posla) kad joj idem objašnjavati svoje obaveze i odgovornosti prema sajtu...
rastavi se . valjda ti je bitniji forum nego žena
ko lwoodu recimo |
Tutta |
Posted - 28/05/2012 : 22:00:43 najbolje bi bilo tonka24 i wele da budu moderatori u duetu. a iwood da ih nadgleda.a da nemogu se medjusobno banovat. forum bi onda radio 24 sata. |
lwood |
Posted - 28/05/2012 : 20:23:02 quote: Originally posted by DeeCay
rastavi se . valjda ti je bitniji forum nego žena |
lwood |
Posted - 28/05/2012 : 20:21:17 quote: Originally posted by wele
Tonka bi bio idealan moderator.
|
PijaniPatak |
Posted - 28/05/2012 : 20:10:22 mislis?
|
wele |
Posted - 28/05/2012 : 19:08:50 Tonka bi bio idealan moderator. |
PijaniPatak |
Posted - 28/05/2012 : 18:52:23 da li uz taj zacudjujuci pogled ide i ruka tuzno uperena u plahtu na krevetu? |
DeeCay |
Posted - 28/05/2012 : 15:33:48 Hvala, ja već imam jednu titulu na stripovi.com, i to mi je sasvim dovoljno materijala za objašnjavati ženi zašto visim na sajtu. Začudo, ponekad mi baci začuđujući pogled (tipa - nemaš li pametnijeg posla) kad joj idem objašnjavati svoje obaveze i odgovornosti prema sajtu... |
jaki |
Posted - 28/05/2012 : 15:22:29 Hvala Zlotvoru na prijedlogu ali ja ne radim bez novaca. |
fikus |
Posted - 28/05/2012 : 14:03:31 quote: Originally posted by DeeCay
A, odustao i King... Pa, moderatori zašto bježite s foruma? Nije valjda toliko stresan posao.
Ja bih stavio mr. bushida i obi-wana, i jedan i drugi su cooleri i vise više-manje stalno na forumu, imaju volje za stripove i forum - i sasvim dostatnu moć pravog rasuđivanja.
A što nebi ti? Idealni izgovor kod žene kad moraš čuvati klinca. Ono, čuj stara bi ja al daj pogle ove kretene na forumu kaj rade i tak. |
DeeCay |
Posted - 28/05/2012 : 11:09:29 A, odustao i King... Pa, moderatori zašto bježite s foruma? Nije valjda toliko stresan posao.
Ja bih stavio mr. bushida i obi-wana, i jedan i drugi su cooleri i vise više-manje stalno na forumu, imaju volje za stripove i forum - i sasvim dostatnu moć pravog rasuđivanja. |
fikus |
Posted - 28/05/2012 : 10:58:56 Maloprije sam se našao sa Edvinom. Kad sam mu rekao da je na ljestvici za moderatora umalo se ugušio od smijeha. |
PijaniPatak |
Posted - 28/05/2012 : 01:24:51 quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by globinjo
filmski topic sam davno predložio,ali nema smisla...onda će mi se počet javljat ljubitelji životinja,automodelarstvo,sakupljanje postera i salveta,svijet znanosti itd...pretrpano,nema smisla... daklem,vi vil not si bude li filmski,ja otvaram podesekciju o hajduku
Pa ovaj...šta bi falilo podforumu "Hajduk"???
članovi!
LEGENDO! |
lwood |
Posted - 27/05/2012 : 23:27:21 no comment |
Zlotvor |
Posted - 27/05/2012 : 23:21:50 quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by paro
ajde ne gnjavi ljude,sad ti je krivo da san uz to šta san lepši od tebe i simpatičniji forumašima
Jesi, lepši, simpatičniji i pametniji....a sad se primi moderiranja
ne znan koliko mi je to pametno. ako bi se striktno drža pravila mora bi sam sebe tu i tamo izbacit
Aj priznaj da bi se zajebava i zaključava onako random tuđe accounte |
lwood |
Posted - 27/05/2012 : 23:19:08 quote: Originally posted by paro
ajde ne gnjavi ljude,sad ti je krivo da san uz to šta san lepši od tebe i simpatičniji forumašima
Jesi, lepši, simpatičniji i pametniji....a sad se primi moderiranja
ne znan koliko mi je to pametno. ako bi se striktno drža pravila mora bi sam sebe tu i tamo izbacit |
paro |
Posted - 27/05/2012 : 23:11:23 quote: Originally posted by lwood
Jesi, lepši, simpatičniji i pametniji....a sad se primi moderiranja |
paro |
Posted - 27/05/2012 : 23:09:55 quote: Originally posted by manhunter
S obzirom da se ljudi plaše da će sada biti "na milost i nemilost meni", da vratimo Ultrasa da vas čuva? ;-))))
Dogovoreno.
|
lwood |
Posted - 27/05/2012 : 23:09:36 ajde ne gnjavi ljude,sad ti je krivo da san uz to šta san lepši od tebe i simpatičniji forumašima |