forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Ne da mi kupovati stripove....

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
bonjovi4ever Posted - 17/11/2008 : 18:23:26
Kad idem ostaviti ponudu za neki strip napiše mi ovo dolje:

Došlo je do greške pri ostavljanju ponude, vaša ponuda nije uspješno ostavljena. Molimo vas da pokušate ostaviti ponudu opet. Ukoliko se problem ponovi, javite se administratoru.

Opis greške je: 'Msg' is undefined

Eh da-i KUPI ODMAH opcija mi je tajanstveno nestala danas (a bio sam ju postavio za većinu stripova)...a sad vidim da mi nit ove opcije za podebljati,ukositi slova i slično ne rade...ak otkrijem još nekaj zanimljivog,dopišem :)
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
bonjovi4ever Posted - 18/11/2008 : 11:51:37
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by bonjovi4ever

Da,sad je sve ok. Jedino ostaje taj mali problem da mi iz nekog razloga većina tih opcija za mjenjanje izgleda riječi ne rade (ali ok,nije to neki problem sve dok mogu pisati)...oko bidiranja nije bio problem,dogovorio sam se s ontariom da mi stripove samo sa strane stavi.

Koji browser koristis? Drugima radi, tako da je greska negdje kod tebe.

Da,moguće da je to...sve je bilo ok dok sam koristio Internet Explorer,ali od kad sam stavio Mozillu se pojavio taj problem
Markos Posted - 18/11/2008 : 11:00:20
quote:
Originally posted by bonjovi4ever

Da,sad je sve ok. Jedino ostaje taj mali problem da mi iz nekog razloga većina tih opcija za mjenjanje izgleda riječi ne rade (ali ok,nije to neki problem sve dok mogu pisati)...oko bidiranja nije bio problem,dogovorio sam se s ontariom da mi stripove samo sa strane stavi.

Koji browser koristis? Drugima radi, tako da je greska negdje kod tebe.
bonjovi4ever Posted - 18/11/2008 : 09:50:34
Markos Posted - 17/11/2008 : 22:48:12
Riješio problem. Sorry. Ako se pojavi ponovo, javite.
rocco21 Posted - 17/11/2008 : 21:25:31
Meni isto ne da ostaviti ponudu uz isti poruku. Copy/paste:

Došlo je do greške pri ostavljanju ponude, vaša ponuda nije uspješno ostavljena. Molimo vas da pokušate ostaviti ponudu opet. Ukoliko se problem ponovi, javite se administratoru.

Opis greške je: 'Msg' is undefined
Markos Posted - 17/11/2008 : 20:28:27
Kupi odmah se vidi na tvojim aukcijama. Ne vidi se ako si logiran i gledas svoje aukcije. I ove druge opcije bi morale raditi, tu nista nije mijenjano. Ovo sa ostavljanjem ponude je druga stvar, to je mijenjano i to je greska. Samo mi javi koju aukciju bidas i koji iznos, pa cu pokusati izdebuggirati odmah.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000