T O P I C R E V I E W |
BOGI |
Posted - 18/10/2002 : 10:28:59 kad je vec rijeci toliko bilo oko ovih zvkezdica,da te i ja nesto pitamima li veceg cina od pete zvjezdice ili 1000 postova?ako nema,vala bi mogao stavit,npr,da zvjezdice pocrne sa 5000 postova ii nesto da istakne o kakvom je clanu rijec
U sobi utrobe izvrnute uzasom i laticama bilo je vremena samo da se zuri,zuri i mozda,kad bi neko imao smisla za smjesno,da se izgovori kratka molitva. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
globinjo |
Posted - 03/04/2003 : 02:35:17 quote: Originally posted by MALA SIRENA
stvarno si dobar kad ih znaš napamet :)
Bondica.James Bondica
da dobar...odličan
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
MALA SIRENA |
Posted - 03/04/2003 : 02:34:14 moram ići mali se je probudio, pošalji spisak vidjet ću ga ujutro
Bondica.James Bondica |
MALA SIRENA |
Posted - 03/04/2003 : 02:31:58 stvarno si dobar kad ih znaš napamet :)
Bondica.James Bondica |
MALA SIRENA |
Posted - 03/04/2003 : 02:30:58 ok
Bondica.James Bondica |
globinjo |
Posted - 03/04/2003 : 02:30:20 quote: Originally posted by MALA SIRENA
spremit ću sutra ako budem išla tamo ;)) valjda ću se sjetit ponit spisak ;)
Bondica.James Bondica
poslat ću ti opet spisak za 5 minuta...konačni...
MALA SIRENA |
Posted - 03/04/2003 : 02:25:01 spremit ću sutra ako budem išla tamo ;)) valjda ću se sjetit ponit spisak ;)
Bondica.James Bondica |
globinjo |
Posted - 03/04/2003 : 02:23:42 znam,ali zaboravit ćešja sam u sinju za 7 dana...
MALA SIRENA |
Posted - 03/04/2003 : 02:21:04 crtala do sad , pa da provjerim poruke he he nisam još ali ako ih imam onda ih imam po 50 kom barem neće ih nestat
Bondica.James Bondica |
globinjo |
Posted - 03/04/2003 : 02:19:31 ma dosadno mi na poslu,pa čitam malo stare stvari...a zašto ti ne spavaš...jesi li mi odvojila texove...
MALA SIRENA |
Posted - 03/04/2003 : 02:18:23 lip posao ako radiš i ovdje si :))
Bondica.James Bondica |
globinjo |
Posted - 03/04/2003 : 02:17:19 quote: Originally posted by MALA SIRENA
šta je globinjo još ne spavaš
Bondica.James Bondica
radim
MALA SIRENA |
Posted - 03/04/2003 : 02:15:34 šta je globinjo još ne spavaš
Bondica.James Bondica |
Markos |
Posted - 05/11/2002 : 10:35:13 Nisam se puno dvoumio oko toga tko je onaj jedan covjek koji je glasao za "katastrofalan" na anketi o ocjeni sajta:-))) Dakle, tebi smeta "jednoumlje" u jednoglasnim pohvalama sajtu i ti si odlucio dignuti svoj glas protiv toga. Molim te da mi citiras gdje si ti to ovdje uputio kritiku sajtu? Ti napadas mene osobno (a usput i svakog tko stane na moju stranu,tj. tko opovrgne tvoje gluparije, kao u ovom slucaju ddfana) i to vrlo dobro znas, zato ne pricaj bajke, nismo djeca. Svi mi tu vrlo dobro znamo kako stvari stoje.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
dd fan |
Posted - 05/11/2002 : 03:08:59 quote: kod ddfna nisam pogrijesio jer je na osnovu nekih njegovih rijeci doslo do napada na krugera
Ponavljam jos jednom, to nisu bile moje reci vec reci Going-Goinga koji nije razumeo situaciju koja se tamo odigrala. Ja nisam nikoga vodio do Slobinog standa, niti sam ikome rekao da ti izbegavas Colta i Going-Goinga. Tacka. quote:
dzimi,sa dfanom smo magic i ja pokusavali na icq-u doci u kontakt,cudno,zar ne,ali nije se htio odazvati razgovoru.
Vidi slucajnosti. Ja sam se nocas konektovao na ICQ, video da ste ti i Magic on-line, poslao sam tebi poruku ali nisam dobio nikakav odgovor. Bas zanimljivo(treba li napominjati da od tebe nikakvu poruku nisam dobio?!).
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
Tomek |
Posted - 04/11/2002 : 23:31:42 quote:
Markose, nisi ni ti savršen, počesto ispadneš iz takta, ali - volio bih vidjeti stripjea ili Krugera kad budu uređivali web-site kad im neko, npr, osnuje nešto slično Republici Klitoris.
Pa i Markos je ispadao iz takta ponekad u vezi zabranjene države izvan svaštare Ma Kruger je rođeni povjesničar klitorisa, on je napisao kroniku RK:-))
Život je osuda na smrt. |
fumettisti |
Posted - 04/11/2002 : 23:11:46 kod ddfna nisam pogrijesio jer je na osnovu nekih njegovih rijeci doslo do napada na krugera,ja sam rekao sto sam tu imao reci a markos uvijek krene sa necim sa cim u pocetku nema nikakve veze. mislis li,markose,da me to stvarno zabrinjava,ukidanje....svasta!!! sto se tice bezgranicnih pohvala na markosov rad i stranicu,pa ocito je da je lose kad je prisutno samo jednoumlje,protiv toga su se mnogi borili stoga opet sami sasvim nenamjerno ismijavate doticnog.zanimljivo. dzimi,sa dfanom smo magic i ja pokusavali na icq-u doci u kontakt,cudno,zar ne,ali nije se htio odazvati razgovoru.
|
Markos |
Posted - 04/11/2002 : 10:33:53 Ja cu poslusati savjete ljudi i necu ti vise odgovarati na tvoje napadacke mailove. Trpit cu te koliko god budem mogao, ti komotno i dalje pisi sto hoces ali te upozoravam da se ne iznenadis ako ti opet ukinem account ukoliko budes pretjerao.
Dzimi Gitara |
Posted - 04/11/2002 : 04:09:31 Stripje, mozda nisam u toku cele price, ali mislim da si pogresio kod dd fana!
Carpe diem VS Memento mori |
dd fan |
Posted - 04/11/2002 : 02:03:51 quote:
Ti si jednosatavno povukao cijelu stvar sa DDFANOM ,ja sam ti samo objasnio da nas nitko nije vodio niti sam ja izbjegavao bilo koga od ekipe sa kojom je doslo do nesporazuma oko 3 prsta.
Ta cela stvar je objasnjena, ja sam je objasnio i tu nema vise sta da se kaze. Marko to nije nista na svoju ruku rekao vec mu je sve to preneo Going-Going koji, opet, nije dobro razumeo pomalo konfuznu situaciju koja se tamo odigrala. quote:
Sta HOCE DDFAN sa izjavom o prevaljenih 180 km???
Hocu upravo da kazem da ja nisam presao tu razdaljinu samo da bih pokupio svojih 10ak stripova vec pre svega da bih se druzio sa vama. quote:
DDFAN je po drugi put dosao,pokupio stripove i nakon toga je sa manjkom vremena otisao sa svojim drustvom.
Rekao sam, ali evo ponovicu: kako drugi put?? Prvi put sam ceo dan bio sa vama, ili je to mozda bila moja astralna projekcija dok se moje fizicko telo negde klanjalo Markosu? A drugi put sam dosao, pokupio moje stripove, ostao sa vama nekih tricavih 4-5 sati, obisao sa vama ceo sajam i tek onda otisao. quote: Ako je imao dogovor sa svima nama onda je to trebao tako i napraviti.
Ja sam tebi par dana pre sajma na ICQ chatu rekao da necu moci ceo dan da budem sa vama, da ce tamo na sajmu biti jos ljudi koje ja poznajem. Da li je tako ili nije?
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
Kruger |
Posted - 03/11/2002 : 20:46:03 I na starom ZWS je Zagor nesto stalno novo ubacivao iako je s puno manje ljudi radi na stranici pa je dobro ispalo nekad nije ni bitan tvoj trud ako ga ponistis svojim ponasanjem ako mi i napravimo nekavu stranicu sigurno je da se necemo optrecivati sitnicima
|
Heyoka |
Posted - 03/11/2002 : 20:09:31 Eh, moj fumettisti, napadaš čovjeka kojeg ne znaš. Po ovome svemu kako si ispričao ispada da je dd fan došao da uzme sebi stripove i onda ode kući da ih na miru čita. Znam dd fana i znam da taj čovjek nije takav i da je spreman uraditi puno toga što normalan čovjek (Miki, ovo je kompliment ;)) ne bi uradio kad ga neko zatraži za pomoć.
O radu Markosa i ekipe na siteu ne treba ništa govoriti, treba pogledati site od temelja do krova i vidjeće se da dečki stalno nešto novo ubacuju kako bi popularizirali strip na našim prostorima, čak su htjeli i pokrenuti izdavanje Magica Venta koji bi, u vrijeme kad Mister Noa nema, kad je Zagor u krizi, kad Tex izlazi 4 puta GODIŠNJE, a AF dolazi redovno, ali je gori nego ikada, došao kao mehlem na ranu.
Markose, nisi ni ti savršen, počesto ispadneš iz takta, ali - volio bih vidjeti stripjea ili Krugera kad budu uređivali web-site kad im neko, npr, osnuje nešto slično Republici Klitoris.
A sad - pozdrav, završavam seminarski, a za 3 sata imam autobus za Sarajevo!
Lets kick racism out of football. |
KOLEKCIONAR |
Posted - 03/11/2002 : 20:08:16 Neko rece dabi trebalo dase prekine ovo prepucavanje..DJavola bi trebalo samo naprijed ljudi...nego o kakvim "PRSTICIMA" je rijec ovdje... Valjda kadaste dosli uznak imaliste osjecaj daje putovanje, iako bilo zamorno ipak se sretno stiglo u BEOGRAD.. Naravno u stilu pravih IMPERATORA viste podigli po jedan prstic.. znate ono GLADIJATORI u arenama se bore, pa umrijeti ili ostati ziv, pitanje je u podizanju, ili spustanju "prstica".. Nekoje vjerovatno iz ekipe podigao DVA prsta u znak pobjede nad prijedjenih 900 km..aligaje ipak neko opomenuo dase nalazimo u zemlji u kojoj se samo smije sa TRI prsta pozdravljati.. Mozeteli zamisliti MARKOSA, KRUGERA, FUMETISTIJA i cijeli BULJUK ZAGREBCANA i SPLICANA kako svi u nekom BEOGRADSKOM restoranu, kafancetu staje vec dizu zdravicu i pozdravljaju sa TRI PRSTA.. E jase vala nebi spustio na takav nivo, pa kadabimi dao neko citav darkvood sa svim stripovima..nadamse da ovo ipak nije tacno i dasam ja ovo pogresno shvatio..Nemogu zamisliti KRUGERA sa TRI PRSTA U ZRAKU.. a vi majke vam recite....
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze; "Prvo ces cuti kopita divljeg konja, ciji ce te udarci podsjetiti na tam-tam posmrtnih svecanosti,i u trenutku kad se pojavi glasnik smrti, ispustices dusu"...
|
fumettisti |
Posted - 03/11/2002 : 18:57:25 NE ZANIMA NAS????? Jel ti to opet govoris u ime vecine ljudi koji jos nisu skuzili,Markose,kakav si ti igrac??? Ti si jednosatavno povukao cijelu stvar sa DDFANOM ,ja sam ti samo objasnio da nas nitko nije vodio niti sam ja izbjegavao bilo koga od ekipe sa kojom je doslo do nesporazuma oko 3 prsta.Ako ti to nemozes shvatiti onda nemoj prosirivati svoje sranje ukljucujuci u ovu glupost Colta i Going Goinga ,koje nisam niti izbjegavao niti su oni imali sto protiv bilo kakvog razgovora.Sta HOCE DDFAN sa izjavom o prevaljenih 180 km??? Mi smo u oba pravca presli 900 km isto kao i Perper pa tome nismo pridavali neki veliki znacaj.DDFAN je po drugi put dosao,pokupio stripove i nakon toga je sa manjkom vremena otisao sa svojim drustvom .Ako je imao dogovor sa svima nama onda je to trebao tako i napraviti. Ti Markose,ocito i dalje jedino imas u cilju kako bi bilo koga tko ne misli poput tebe pokusao ocrniti na bas glup nacin.Moj stav je poznat i nepromjenjiv: PRAVICAN a ne PRAVEDAN. Ako tebi ovi pojmovi nisu jasni,uzmi rijecnik i dobro utvrdi znanje jer bi ti to puno pomoglo u rjesavanju gluposti koje sam zakuhas a potom ih hoces rijesiti u svoju korist. Na tvoj komentar o Coltu i Going Goingu,mogu samo reci da je unaprijed planiran jer pokusavas opet zaigrati na svoju kartu.Protiv njih dvojice neces cuti niti jedan komentar jer su obojica bili vrlo dobro raspolozeni ,cak su Sloba i Colt ponovili storiju sa tri prsta na vrlo neuobicajen nacin,ali to je na raspolaganju samo onima koji ce dobiti video zapis sa ovog drugog pohoda Beogradu.Jadno je to sto ti opet pokusavas od posjetilaca ovog topica izvuci koji adut a moje misljenje je da je bolje da se u to ne uklapaju na tvoj nacin jer nama koji smo tamo bili netreba nicija podrska a tebi ,cini se opet treba necije odobravanje da bi ti opet bio veliki Markos.
|
Markos |
Posted - 03/11/2002 : 10:13:32 quote:
ne stripije je samo rekao nesto slicno sto i ddfan ali na drugi nacin
Daj ne gnjavi. Stripje je rekao da je dd fan izbjegavao biti s vama jer nije bilo mene, a dd fan je to demantirao. Totalno oprecne stvari.
Kruger |
Posted - 02/11/2002 : 23:55:50 ne stripije je samo rekao nesto slicno sto i ddfan ali na drugi nacin znas da sam dobar u psihologiji i filozofiji znam na sto ciljas sto zelis postici tim detaljom ali na krivom si putu samo cemo se izmoriti ubjedjivajuci se
|
|
|