T O P I C R E V I E W |
ken2 |
Posted - 22/02/2009 : 18:22:28 friškog moderatora nam nema već duže vrijeme ajde, na forumu mi ne fali, ali na recenzijama da je li s njim sve ok |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
flamboyant soul |
Posted - 27/06/2009 : 13:06:47 quote: Originally posted by ken2
friškog moderatora nam nema već duže vrijeme ajde, na forumu mi ne fali, ali na recenzijama da je li s njim sve ok
Sa njime sigurno nije sve u redu, barem ne u glavi, to ti mogu reći sa sigurnošću
Živ sam ali i jako zauzet od NG na ovamo, i nažalost nemam vremena pratiti forum, a to se neće popraviti u skorije vrijeme, tako da ću morati odustati od dužnosti moderatora. Uostalom kakav bi to mod bio kojega nikad nema na forumu? (Bolji od manhuntera, dobacili bi zlobnici )
A na recenzijama ćemo se već sresti kad prođe gužva, bez brige
... and some folks say, he's up there still... |
globinjo |
Posted - 05/03/2009 : 02:38:05 quote: Originally posted by cibalia
kako to da je flamby od jednom suradnik. On bi trebao biti moderator.Nije valjda dobio otkaz!
odjednom?odavno je on suradnik,forum nije počeo s radom onog dana kad si ti došao... |
cibalia |
Posted - 04/03/2009 : 23:32:25 kako to da je flamby od jednom suradnik. On bi trebao biti moderator.Nije valjda dobio otkaz! |
Markos |
Posted - 22/02/2009 : 18:43:48 Rekao je da ima nekih obaveza i da neko vrijeme neće moći dolaziti na forum. |
|
|