forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Prijedlozi i slično

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
dnevni boravak Posted - 26/04/2009 : 11:18:07
Imam jednu molbu za nadležene, ni danas kao ni prvi put kad sam primjetio ovaj sajt, nemogu pronaći recenziju Posljednja stanica-užas osim preko Googla, nema je kod Dylana ni kod Martya, dakle bilo bi ljepo da se konačno stavi "tag" (ako se tako zove ) tamo gdje treba biti:

Martin Mystere> Specijalni brojevi> Poslednja stanica - užas

tnx
17   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Lord Vader89 Posted - 09/06/2009 : 21:18:38
nema
Budos Posted - 09/06/2009 : 20:53:56
Ja sam nov, pa me zanima, dali imate ovdje gde Shoutbox?
Panon Posted - 29/05/2009 : 23:47:42
ontopic:

Izašla su već dva broja Zone X, pa bi u popisu domaćih izdanja Martina Mysterea na sajtu trebalo otvoriti novi 'tag' zvan 'Zona X' i tamo smjestiti te dvije naslovne...

Nisam siguran, ali ne znam jel na sajtu uopće ima skenirana naslovna Zone X?
King Warrior Posted - 03/05/2009 : 08:31:25
quote:
Originally posted by manhunter

Nemojte Mhejla da dirate, kvalitetniji je (a bogami i kvantitetniji) od nekih koji slave samo jednog junaka, a svim ostalim predviđaju brzo gašenje...;-)

To neki licni napad protiv Colta?
Mhejl Posted - 02/05/2009 : 20:42:11
quote:
Originally posted by Lord Vader89

ama covece, nisam ja nista rekao o tebi, nego sam odgovorio na tvoju repliku da je bitno da dolazi sto vise ljudi

Ma ne, nisam se ništa naljutio, niti sam oštro odgovorio... Pogrešno si shvatio. Jednostavno, tek sad sam bio u mogućnosti da se učlanim na sajt, pa osjećam veliku želju da pričam o stripovima. Puno pozdrava!

A vidio sam tri topika Veseli Četvrtak, i sva tri su ličila na klaonicu, posebno drugi...
Lord Vader89 Posted - 02/05/2009 : 20:41:07
quote:
Originally posted by Mhejl

.... gigantskog topika Veseli Četvrtak....

Pa nisi onda tako dugo tu ako si video samo jedan topik
Lord Vader89 Posted - 02/05/2009 : 20:40:03
ama covece, nisam ja nista rekao o tebi, nego sam odgovorio na tvoju repliku da je bitno da dolazi sto vise ljudi
Mhejl Posted - 02/05/2009 : 20:32:27
Pronađi moje komentare epizoda Dilana Doga i Zagor Maksija pa ćeš vidjeti da se trudim da kvalitetno pišem. I ovo stvarno nije pretvaranje, primjetio sam da ima dosta članova sam velikim brojem postova, a sve im se u suštini svodi na postove sa smajlijima, kuknjavu oko izdavača, lična prepucavanja... Dugo, jako dugo pratim forum i znam kako stvari idu ovde, znam sva pravila. Sjećam se afere Vronski, gigantskog topika Veseli Četvrtak, danonoćnog pljuvanja po Blažini i još dosta stvari... Znam vam sve slabe tačke!

quote:
Nemojte Mhejla da dirate, kvalitetniji je (a bogami i kvantitetniji) od nekih koji slave samo jednog junaka, a svim ostalim predviđaju brzo gašenje...;-)

Nagađam za koga je ovo....
manhunter Posted - 02/05/2009 : 20:32:01
Lord Vader89 Posted - 02/05/2009 : 20:28:58
nije poenta kvantitet, nego kvalitet
Mhejl Posted - 02/05/2009 : 20:27:30
Pa šta fali, dugo sam čekao da se učlanim ovdje. Zar nije bolje da imate što više novih članova?
globinjo Posted - 02/05/2009 : 20:20:27
quote:
Originally posted by Mhejl

Jel to meni upućeno

može biti,prosjek ti je 19 po danu...
Mhejl Posted - 02/05/2009 : 19:37:26
Jel to meni upućeno
Colt Posted - 02/05/2009 : 16:20:54
Doneti amandman kojim se novim clanovima ogranicava ucinak na max 3 posta dnevno.
docA Posted - 30/04/2009 : 12:36:42
quote:
Originally posted by elfak nish

A da odeljak Burza stripova-potraznje preimenujete u "Kutak za kolekcionare"?????

Markos ima obe ruke, hvala Bogu, ne treba mu ni leva, ni desna
elfak nish Posted - 30/04/2009 : 12:17:27
A da odeljak Burza stripova-potraznje preimenujete u "Kutak za kolekcionare"?????
Markos Posted - 26/04/2009 : 11:32:09
Moze je se naći na dva načina. Pod recenzije - ako se upiše "užas" u polje za pretragu, ili ako se odabere junak DD & MM.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000