T O P I C R E V I E W |
mpavin |
Posted - 29/05/2009 : 00:06:27 Evo otvaram ovaj topic, samo da se zna zbog čega me je moderator globinjo htio izbaciti s ovog foruma i prijetio mi izbacivanjem. Dakle, taj glupavi smajlić stoji mi u potpisu već par godina(kao što svi znate) i nitko od admina i moderatora nije reagira i reka mi da ga maknen. Sad je globinju nakon toliko vrimena to najedanupt "upalo" u oči jer su kao smajlići zabranjeni odavno. Upozorenje nakon 2 godine... lipa učinkovitost, nema što. Kako to najednom bode u oči, odma san iša provjeriti je li se smajlić kojim čudom poveća, ali ipak nije. Koji je onda zapravo razlog tome? Ako ćeš zbog takvih stvari bacati ljude s foruma, onda ćemo viditi u što će se forum pretvoriti. Uostalom, nisam ja jedini koji ima smajliće u potpisu, tako da se zna. A i njima stoji odavno ko i meni pa također nisu dobili nikakva upozorenja. Evo, maknuo sam ga, nadam se da si sad zadovoljan.
A baš šteta, vidi ga kako je lipi: |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
mpavin |
Posted - 29/05/2009 : 00:36:31 Ja ću stavljati smajlija u post koliko god ja oću. Koliko vidin, to u pravilima nije zabranjeno.
Ovo za hrpe nema smisla komentirati. |
globinjo |
Posted - 29/05/2009 : 00:31:56 quote: Originally posted by mpavin
Ne smije se ni smajlić staviti u post više? OMG Zar ćeš mi zabraniti i koja slova da upotrebljavam?
Ajde idi negdi drugdi iskaljivati svoje frustracije zbog Hajdukovog poraza, a ne na meni. Nisam ti ja neki balavac, pa da moreš sa mnom kako oćeš. Ako ćeš izbacivati ljude zbog gluposti, bolje se ostavi posla moderatora.
ja ti za gif govorim već par dana,tako da ti hajduk ne drži vodu...jebi ga,nije lako bit moderator kad ima još hrpa takvih kao što si ti na forumu... |
mpavin |
Posted - 29/05/2009 : 00:30:02 Ne smije se ni smajlić staviti u post više? OMG Zar ćeš mi zabraniti i koja slova da upotrebljavam?
Ajde idi negdi drugdi iskaljivati svoje frustracije zbog Hajdukovog poraza, a ne na meni. Nisam ti ja neki balavac, pa da moreš sa mnom kako oćeš. Ako ćeš izbacivati ljude zbog gluposti, bolje se ostavi posla moderatora. |
globinjo |
Posted - 29/05/2009 : 00:25:21 quote: Originally posted by mpavin
Pa tebi triba 2 godine da ga vidiš...potrudi se naći ih sam. Možda za 2 godine i uspiješ.
još jedan put stavi gif,u potpisu ili van njega,letit ćeš...pa zajebavaj nekog drugog... |
mpavin |
Posted - 29/05/2009 : 00:11:32 Pa tebi triba 2 godine da ga vidiš...potrudi se naći ih sam. Možda za 2 godine i uspiješ.
|
globinjo |
Posted - 29/05/2009 : 00:08:58 quote: Originally posted by mpavin Uostalom, nisam ja jedini koji ima smajliće u potpisu, tako da se zna. A i njima stoji odavno ko i meni pa također nisu dobili nikakva upozorenja.
a šta ti misliš,da ja visim 24 sata i gledam tko ima gif ili nema...ajde reci,tko još ima gif...izmišljaš ili... |
|
|