forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Atak na strip publiku?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
desperado Posted - 31/05/2009 : 22:43:43

Da li je ovo atak na strip publiku?
Treba li reagirati?

p.s Nije da i "mi" nismo mislili o ovome ali kada ovako javno a i perverzno se objavljuje i to na utecajni portal, onda vech to boli!
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
mladjo Posted - 02/06/2009 : 09:38:10
Pa dobro, Zagor je Gradonačelnik Darkwooda, a Chico je ilegalni meksički emigrant. Slika je stvarno na mjestu

Btw, tek sad skužih na vrhu natpis "Rio gay"
dr strangelove Posted - 01/06/2009 : 22:01:59
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by King Warrior

Ovo mi vise lici da je autor neko ko dobro poznaje strip svijet,pa zato mislim da nije atak protiv stripa,vec protiv najpopluarnijeg strip junaka sa nasih prostora,Zagora.
Jasno je da se bas mnogi stripofili sluze sa svim i svacim da bi narusili njegov ugled i popularnost, ali da neki bijednik ovako nisko ide to sa tekstom na ovom sajtu, iskreno nisam ocekivao. U svakom slucaju,neko im treba poslati e-mail, takodje ko zna italijanski poslati e-mail sa linkom ,tekstom i prijevodom Bonelliju, neka poduzmu odgovarajuce mjere.

Potpisao

Što se uzbuđujete? Čista zajebancija
Milazzo Posted - 01/06/2009 : 21:14:28
Death Posted - 01/06/2009 : 18:08:03
Ultras Posted - 01/06/2009 : 00:42:40
quote:
Originally posted by King Warrior

Ovo mi vise lici da je autor neko ko dobro poznaje strip svijet,pa zato mislim da nije atak protiv stripa,vec protiv najpopluarnijeg strip junaka sa nasih prostora,Zagora.
Jasno je da se bas mnogi stripofili sluze sa svim i svacim da bi narusili njegov ugled i popularnost, ali da neki bijednik ovako nisko ide to sa tekstom na ovom sajtu, iskreno nisam ocekivao. U svakom slucaju,neko im treba poslati e-mail, takodje ko zna italijanski poslati e-mail sa linkom ,tekstom i prijevodom Bonelliju, neka poduzmu odgovarajuce mjere.

Potpisao
King Warrior Posted - 31/05/2009 : 23:40:38

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000