T O P I C R E V I E W |
Mhejl |
Posted - 13/07/2009 : 09:56:00 Mislim da bi trebalo omogućiti da se na recenzijama potpišu dva autora, ako su zajedno radili dijelove recenzije, recimo da je jedan napisao dio o samoj priči u stripu, a drugi se osvrnuo na vrijednosti crteža. Markose, da li je to moguće uraditi i da li ti je to u planu? |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Aco |
Posted - 19/08/2009 : 13:26:08 @Deecay:
Glavni problem vidim u neujednačenosti ocjenjivanja recenzija,tu onda dolazi do velikih razlika.Ali ako pogledaš npr. statistiku i prosječne ocjene komentara,ispada da su na vrhu stvarno one najkvalitetnije epizode tako da mislim da je puno mjerodavnije da službena ocjena bude prosjek komentara.E sad kad bi stripovi.com imali stalnu ekipu recenzenata(npr. 5 ljudi recenzira Zagora, i to su najbolji recenzenti koji najviše znaju tog junaka)to bi bila druga priča,tu bi ocjena recenzenata imala težinu i sve super.
Drugi problem je u kvaliteti recenzija.Neću sad spominjat jer sigurno će se dotični autori naljutiti,ali mislim da neke ne bi trebale biti objavljene,odnosno da bi trebalo malo postrožit kriterije,pa neka se recenzent malo više potrudi itd.Džaba nam kvantiteta ako je kvaliteta loša,a mislim da se svi trebamo truditi da kvaliteta bude najviša moguća s obzirom na to o kojem se sajtu radi.Eto,moje mišljenje.. |
Opti |
Posted - 17/08/2009 : 16:12:14 Nema odredišta,vlak vozi u prazno. |
DeeCay |
Posted - 17/08/2009 : 15:12:07 - Što čuje webmaster kada se vozi vlakom? - " <td></td><td></td><td></td><td></td><td></td><td></ td> "
|
solar |
Posted - 15/08/2009 : 02:43:37 Kontrarecenzije su zanimljive i potrebne jer ti uvijek daju neku novu perspektivu, pa makar se slagale u ocjenama sa originalnom recenzijom. Komentari su površnije i zabavnije prirode. |
Opti |
Posted - 14/08/2009 : 10:49:26 Meni su također kontrarecenzije besmislene. Ne shvaćam njihovu svrhu. Kontrarecenzent uvijek,ali baš uvijek stavi ocjenu približno jednaku onoj od originalnog recenzenta. A tko želi recenziju napisati na drugačiji način,može to napisati u komentaru,sjetite se Djoletove mini-recenzije za Demone ludila. |
cibalia |
Posted - 14/08/2009 : 06:02:54 2. Definitivno se pretjeruje s ocjenama, ali ja ipak ne bih ukidao ocjenu recenzenta. A kontrarecenzije su nepotrebne, to je sigurno. |
manhunter |
Posted - 13/08/2009 : 22:38:12 quote: Originally posted by Aco Treba malo uvesti reda,pod hitno izbaciti nekakve kontrarecenzije(čemu uopće to?).
|
supermark |
Posted - 13/08/2009 : 22:34:46 sto se tice pitanja broj dva: nisu kontrarecenzije lose, naravno ako su kvalitetno odrađene i kontriraju prvotnoj recenziji, a sto se tice kvalitete tu su recenzenti krivi jedino je rjesenje da deecay pocne strožije ocijenjivati pojedine recke
|
King Warrior |
Posted - 13/08/2009 : 18:31:21 Naravno! Nije tek tako Zagi postao na nasim prostorima popularniji i omiljeniji nego svi ostali Bonellijevci zajedno. |
DeeCay |
Posted - 13/08/2009 : 18:04:29 Što se tiče Zagora, uvijek ćeš imati dosta 100%, nevezano uz recenzentovu ocjena ili prosjek komentara... |
Aco |
Posted - 13/08/2009 : 17:52:04 Da ne otvaram drugi topic: 1.Jel moguće uvesti opciju gdje bi korisnik mogao vidjeti na kojim recenzijama još nije ostavio komentar?
2.Mislim da ocjenu recenzenta treba ukinuti tako da službena ocjena bude prosjek one koje su ostavili članovi koji su tu recenziju komentirali.Tako bi dobili puno realnije stanje ,jer čini mi se da se u zadnje vrijeme prečesto dijele 100% i to za epizode koje to sigurno ne zaslužuju (pa i obratno)pa sve skupa nema nekog smisla.
3.Recenzije su nekad bile ponos ovog sajta,ali u zadnje vrijeme pretvorile su se u nekakvo natjecanje i mjesto za razmirice među članovima dok kvalitet čini mi se pada.Treba malo uvesti reda,pod hitno izbaciti nekakve kontrarecenzije(čemu uopće to?)itd. |
weljko94 |
Posted - 16/07/2009 : 00:19:52 xD kratko i jasno xD |
Markos |
Posted - 13/07/2009 : 10:03:48 ne. |